- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Insallah kurtulur. Cok uzuldum offfff. Ben evimde kedi var diye cam acmiyorum millet cocugu oldugu halde dikkat etmiyor. Ne denir buna bilmiyorum.
Kinamiyorum da, ne bileyim aklim almiyor cidden.Öyle söyleme lütfen. Bir anlık dalgınlık inan ki insan o an idrak edemeyebiliyor. Kınama lütfen
Umarım sağlığına kavuşur kuzucum. İçim cız etti, tüylerim diken diken oldu... Rabbim ailesine sabır, kolaylık ve bol şifa versin.
Başka kardeşi ablası varsa alayım diye güvenliği aradım, diğer komşular almışlar. Ambulans hemen gelmiş, çocuk götürülürken hareket ediyormuş, güvenlik de "kan yoktu" dedi. İnşallah hızını kesen bir şeyler olmuştur, kan olmaması güzel, çimenlik yumuşak düşüş sağladı sanırım.Of of çok üzüldüm umarım ciddi bşy yoktur
Çocuğun durumu nasıl ?
Arkadaşlar Merhaba,
Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.
Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.
Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Insallah kurtulur. Cok uzuldum offfff. Ben evimde kedi var diye cam acmiyorum millet cocugu oldugu halde dikkat etmiyor. Ne denir buna bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?