9.Kattan Düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azkullanilmiskaynanamvar

@kaynanadegilanne
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
7.588
15.234
498
Arkadaşlar Merhaba,

Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.

Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.

Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.

Insallah kurtulur. Cok uzuldum offfff. Ben evimde kedi var diye cam acmiyorum millet cocugu oldugu halde dikkat etmiyor. Ne denir buna bilmiyorum.

Öyle söyleme lütfen. Bir anlık dalgınlık inan ki insan o an idrak edemeyebiliyor. Kınama lütfen

Umarım sağlığına kavuşur kuzucum. İçim cız etti, tüylerim diken diken oldu... Rabbim ailesine sabır, kolaylık ve bol şifa versin.

Yarabbim evlatla sınama kimseyi
Sabır ver anne babasına kızım ilkokula başlayacak kadar büyüdü ama bende takıntı oldu pencere ve balkonlar. Rüyamda bir kere annemin evinin balkonundan kızımın düştüğünü gördüm. O günden sonra iyice paranoyak oldum. Bütün camlarda kilit var. Kızım bilinçli yaklaşmaz zaten ama çok korkuyorum yinede.

Aslında balkonları kapalı camlı, şu havlu sarkan bir kısmı havalandırılmış kat.
Sanırım bir anlık dalgınlıkla açık bırakıldı.

Polisler kamera kayıtlarını inceliyorlar. Komşular kan yoktu, iç kanama yoksa kurtulur diyorlar.

İnşallah güzel haberleri yazarım öğrenince.

2nci katta oturuyorum bu sıcakta bütün kapı pencerelerim kapalı ve emniyetleri takılı nerde oturuyorsam orayı açıyorum gözümü ayırmıyorum allahın izniyle .. çünkü çok hızlı bir oğlum var anlık bi dangınlıklla allaaah korusun çıkar pencereye diye ödüm kopuyor ..13 aylıkken koltuğun üstüne çıkıp cama çıkmaya çalışırken yakalamıştım hemde cam açıktı o gün büugün böle haberleri duyuyunca allahımmmmm içim parçalanıyor
allah şifa versin yavruya

Allahim rabbim şifa versin cok üzüldüm aileler dikkat etmeli bi anlık bisey bi ömrü alıp götürüyo iste rabbim ailesinede sabir versin. Insallah iyi olur mucize nasip eder rabbim.

Kinamiyorum da, ne bileyim aklim almiyor cidden. Insallah sagligina kavusur yavrum.

Of of çok üzüldüm umarım ciddi bşy yoktur
Çocuğun durumu nasıl ?
Başka kardeşi ablası varsa alayım diye güvenliği aradım, diğer komşular almışlar. Ambulans hemen gelmiş, çocuk götürülürken hareket ediyormuş, güvenlik de "kan yoktu" dedi. İnşallah hızını kesen bir şeyler olmuştur, kan olmaması güzel, çimenlik yumuşak düşüş sağladı sanırım.
Haber gelince yazacağım.

Insallah iyilesir, Allah şifa versin

Insallah kurtulur. Cok uzuldum offfff. Ben evimde kedi var diye cam acmiyorum millet cocugu oldugu halde dikkat etmiyor. Ne denir buna bilmiyorum.

Konuyu dağıtmak istemem de, camlara file yaptırabilirsiniz, kiracı bile olsanız eve zarar vermeyecek şekilde bircok yöntem var. Kedi hayatta kalsa bile yasayacağı ağrı, sızı, sakatlık tehlikesi yerine yaptırırsınız iciniz rahat eder. Olası tedavi masrafının 10da 1i gibi bir masraf yaparsınız acı cekmesindense lütfen lütfen ihmal etmeyin. Ben de instagramdan kedi sever birinden takip ediyorum. Isterseniz özelden sayfayı yazarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…