9.Kattan Düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu dağıtmak istemem de, camlara file yaptırabilirsiniz, kiracı bile olsanız eve zarar vermeyecek şekilde bircok yöntem var. Kedi hayatta kalsa bile yasayacağı ağrı, sızı, sakatlık tehlikesi yerine yaptırırsınız iciniz rahat eder. Olası tedavi masrafının 10da 1i gibi bir masraf yaparsınız acı cekmesindense lütfen lütfen ihmal etmeyin. Ben de instagramdan kedi sever birinden takip ediyorum. Isterseniz özelden sayfayı yazarım.
Bende konuyu dagitmak istemiyorum çok özür dilerim konu sahibi
Arkadaşımizın kedisi 3.kat balkondan hatta file varken aşagı atlamış
Ve bulamadılar kediyi :/

Allah şifalar versin düşen yavrucuga da

Umarım bir şeyi yoktur yavrunun ya, çok üzüldüm.
Balkon konusunda epey evhamlıyım. Evde iki küçük çocuğum var, kafamın bir bölümü sürekli tehlike analizi modunda.
Umarım iyi haberler alırız sizden.

Arkadaşlar Merhaba,

Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.

Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.

Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Allah kurtarsın şifa versin... inşaallah yaşar ve bir arıza kalmaz

Bende konuyu dagitmak istemiyorum çok özür dilerim konu sahibi
Arkadaşımizın kedisi 3.kat balkondan hatta file varken aşagı atlamış
Ve bulamadılar kediyi :/

Allah şifalar versin düşen yavrucuga da

Off insallah kedilerini sag salim bulurlar. Düzgün, sağlam monte edilirse sorun olmayacağını düşünüyorum. Çesit çesit malzeme var, kediler çok zekiler, bazılarını parcaliyorlar ya da file kancayla tutturulduysa belki kancayı falan çıkarmıştır. Nasil olsa ise yaramiyor gibi bir algi olmasini istemem.

Off insallah kedilerini sag salim bulurlar. Düzgün, sağlam monte edilirse sorun olmayacağını düşünüyorum. Çesit çesit malzeme var, kediler çok zekiler, bazılarını parcaliyorlar ya da file kancayla tutturulduysa belki kancayı falan çıkarmıştır. Nasil olsa ise yaramiyor gibi bir algi olmasini istemem.
Tabi ki öyle file gereksiz gibi algılanmasıni bende istemem
Belki kalitesiz bişeydi onların file
Kedi cins bi kediydi
Bulan sahiplenmiş olabilir

Of çok üzüldüm ya 🥺 İnşallah iyidir 🙏🏻 Bizim komşunun kedisi düşmüştü geçen senelerde 🥺 balkonlar çok tehlikeli olabiliyor , karşı apartmanda ufak çocuk var. Bazen balkona tek çıkıyor, aklım gidiyor. Çok dikkat etmeli hem çocuklara hem evcillere

Yarabbim evlatla sınama kimseyi 😔😔😔😔
Sabır ver anne babasına😔😔😔😔 kızım ilkokula başlayacak kadar büyüdü ama bende takıntı oldu pencere ve balkonlar. Rüyamda bir kere annemin evinin balkonundan kızımın düştüğünü gördüm. O günden sonra iyice paranoyak oldum. Bütün camlarda kilit var. Kızım bilinçli yaklaşmaz zaten ama çok korkuyorum yinede.
Bende bugün rüyamda kızımın balkondan düştüğünü gördüm Allah ım rabbim korusun 4. Katta oturuyorum demir yok ama evi taşıyacağım bende

Bizim kedimiz var. Kiraciyim ama eve yerlesir yerlesmez sineklik taktirdim. Kedi bu düser yani e cocuk da cok farkli degil. Evde kucuk cocuk varken. Balkona pencereye ag ya da demir parmsklik taktirmak cok zor bir sey degil. Sonra icin yanar ordan 3 kurus tasarruf ettim sanirsin da.

Çok kötü bir durum. Allah'ım şifasını versin inşallah hiç birşeyi yoktur. Çok aşırı pimpirikli olmama rağmen geçen sene nerdeyse yaşıyordum. Oğlumun sadece bacakları içerdeydi. Beline kadar da sarkmiştı. Üstelik sürekli kapalı tuttuğum bir pencereyi sırf ordayım diye 5 dk lık açmıştım. Anlık bir olay. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X