- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
Allah şifalar versin
Umarım kazadır kasıt yoktur.
Umarım kazadır kasıt yoktur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ilk defa gördüm inşallah işe yarıyordurBöyle plastik dikenler. Millet kuş gelmesin balkona diye takıyor. Ben çocuklar demirden tırmanamasın diye yaptım. Pek işe yaradı
evet ben o haberi okudugumdan beri perdenin ipini yukarı dogru baglıyorum, kızımın boyunu yetisemeyecegi bir sekilde..Niye konu actin yazan olmuş. Konu sahibi dua edin, dikkat edin diye yazmış işte.
Mesela koltuğa çıkıp stor perdenin ipiyle oynarken boynuna dolanıp ölen çocuk vardı. Bunları bilmek daha dikkatli olmayı sağlıyor
Haberlere çıktı mı? Aile hekimliğinde söyledi hemşire. Komşumuzun arkadasiymisevet ben o haberi okudugumdan beri perdenin ipini yukarı dogru baglıyorum, kızımın boyunu yetisemeyecegi bir sekilde..
aynı haber mi bilemiyorum ama, nette böyle bir haber okumuştum, epey bir zaman da oldu ayrintıları tam hatırlamıyorum.. kızım oldukça kücüktü. eşime de söylemistim hatta olayı, cok etkilenmistim.. dedigim gibi ipe yukaridan dügüm atıyorum, kisalsin diye.. gercekten dikkatlerini cekiyor, kucagimda pencereden bakarken bile onla oynamayı seviyordu..Haberlere çıktı mı? Aile hekimliğinde söyledi hemşire. Komşumuzun arkadasiymis
Yine de balkonda sandalye tabure bulundurmamakta fayda varBunu ilk defa gördüm inşallah işe yarıyordur
Toprak yumuşaktır.. sert toprakla bir olmuyo hele birde betonsa kurtulma şansı çok azeski oturdugum.yerde cocuk 6. kattan cimenlere dustu kalkti hicbiseyi yok zeminle alakali.cok sasirmistik ins oda oyledir bisey olmamistir![]()
İcim yandi
Ayni yasta oglum var, kiraciyiz, dogdugundan beri sadece demir parmaklikli zemin katta oturuyoruz.
Dalginlik olabilir evet ama bende her an dikkat edemem diye baska hicbir katta oturmam asla.
Allah sifa versin,kimseyi evladiyla sinamasin![]()
Öyle söyleme lütfen. Bir anlık dalgınlık inan ki insan o an idrak edemeyebiliyor. Kınama lütfen
Umarım sağlığına kavuşur kuzucum. İçim cız etti, tüylerim diken diken oldu... Rabbim ailesine sabır, kolaylık ve bol şifa versin.
[/QUOTE
Aminnn, inşllah biseyi yoktur yavrunun, ben de çok çok üzüldüm bizi de bilgilendirin lütfen, Allahım ailesine bagislasin![]()
Aynen canim, cocuk buyutmek zor.Bense ayni kafadayım.. bende giriş kattayım hamilelikten beri.. taşınsam da üst kat istemiyorum bu yüzden..
Camlari normal sekilde hic acmiyorum. Acarsam ustten aciyorum kisa sureligine ve kontrollu bir sekilde.. Dusmelerini asla goze alamam. Masraf ile alakasi yok aslinda.. Yasadigim ulkede duzgun bir sineklige ya da fileye henuz denk gelmedigim icin yaptirmadim suana kadar. Saglam ve guvenilir bir fileyse neden olmasin.Bana sayfayi ozelden yollarsaniz memnun olurum. Tesekkur ederim.Konuyu dağıtmak istemem de, camlara file yaptırabilirsiniz, kiracı bile olsanız eve zarar vermeyecek şekilde bircok yöntem var. Kedi hayatta kalsa bile yasayacağı ağrı, sızı, sakatlık tehlikesi yerine yaptırırsınız iciniz rahat eder. Olası tedavi masrafının 10da 1i gibi bir masraf yaparsınız acı cekmesindense lütfen lütfen ihmal etmeyin. Ben de instagramdan kedi sever birinden takip ediyorum. Isterseniz özelden sayfayı yazarım.
Bende konuyu dagitmak istemiyorum çok özür dilerim konu sahibi
Arkadaşımizın kedisi 3.kat balkondan hatta file varken aşagı atlamış
Ve bulamadılar kediyi :/
Allah şifalar versin düşen yavrucuga da
Zaten bütün gün yanında duramazsın ki bi tuvalete gidince bile olabilir.. ya çocuk kilidi takcan yada giriş katAynen canim, cocuk buyutmek zor.
Oglum cok uykusuz ve asiri hareketli bir bebekti.
Tirmanmaktan koltuklara cikmaktan cook keyif alirdi.
Su icmek icin arkami donsem koltuktan duserdi.
Ayni sey pencere balkon icinde olabilirdi.
Bunlar takibi imkansiz seyler, cok zor.
O yuzden her halukarda zeminkat arti parmaklik en guvenlisi.
Zaten yuksek katlarda parmaklik olan cok az var.
İnsallah yavrucuk iyidir![]()
bizim pencereler cok yuksek degil mesela bazen aniden pencereyi actigimda ben bile dusecek gibi oluyorum.boyle bisey soyleyecek insanlarda vicdan yoktur netEvet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan