9.Kattan Düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye konu actin yazan olmuş. Konu sahibi dua edin, dikkat edin diye yazmış işte.
Mesela koltuğa çıkıp stor perdenin ipiyle oynarken boynuna dolanıp ölen çocuk vardı. Bunları bilmek daha dikkatli olmayı sağlıyor
evet ben o haberi okudugumdan beri perdenin ipini yukarı dogru baglıyorum, kızımın boyunu yetisemeyecegi bir sekilde..

Haberlere çıktı mı? Aile hekimliğinde söyledi hemşire. Komşumuzun arkadasiymis
aynı haber mi bilemiyorum ama, nette böyle bir haber okumuştum, epey bir zaman da oldu ayrintıları tam hatırlamıyorum.. kızım oldukça kücüktü. eşime de söylemistim hatta olayı, cok etkilenmistim.. dedigim gibi ipe yukaridan dügüm atıyorum, kisalsin diye.. gercekten dikkatlerini cekiyor, kucagimda pencereden bakarken bile onla oynamayı seviyordu..

Son düzenleme:
Bense ayni kafadayım.. bende giriş kattayım hamilelikten beri.. taşınsam da üst kat istemiyorum bu yüzden..
İcim yandi 😥😥
Ayni yasta oglum var, kiraciyiz, dogdugundan beri sadece demir parmaklikli zemin katta oturuyoruz.
Dalginlik olabilir evet ama bende her an dikkat edemem diye baska hicbir katta oturmam asla.

Allah sifa versin,kimseyi evladiyla sinamasin 🙏🙏

Öyle söyleme lütfen. Bir anlık dalgınlık inan ki insan o an idrak edemeyebiliyor. Kınama lütfen 🙏🏻

Umarım sağlığına kavuşur kuzucum. İçim cız etti, tüylerim diken diken oldu... Rabbim ailesine sabır, kolaylık ve bol şifa versin.
[/QUOTE
Aminnn, inşllah biseyi yoktur yavrunun, ben de çok çok üzüldüm bizi de bilgilendirin lütfen, Allahım ailesine bagislasin🙏

Bense ayni kafadayım.. bende giriş kattayım hamilelikten beri.. taşınsam da üst kat istemiyorum bu yüzden..
Aynen canim, cocuk buyutmek zor.
Oglum cok uykusuz ve asiri hareketli bir bebekti.
Tirmanmaktan koltuklara cikmaktan cook keyif alirdi.
Su icmek icin arkami donsem koltuktan duserdi.

Ayni sey pencere balkon icinde olabilirdi.
Bunlar takibi imkansiz seyler, cok zor.
O yuzden her halukarda zeminkat arti parmaklik en guvenlisi.

Zaten yuksek katlarda parmaklik olan cok az var.
İnsallah yavrucuk iyidir🙏

Konuyu dağıtmak istemem de, camlara file yaptırabilirsiniz, kiracı bile olsanız eve zarar vermeyecek şekilde bircok yöntem var. Kedi hayatta kalsa bile yasayacağı ağrı, sızı, sakatlık tehlikesi yerine yaptırırsınız iciniz rahat eder. Olası tedavi masrafının 10da 1i gibi bir masraf yaparsınız acı cekmesindense lütfen lütfen ihmal etmeyin. Ben de instagramdan kedi sever birinden takip ediyorum. Isterseniz özelden sayfayı yazarım.
Camlari normal sekilde hic acmiyorum. Acarsam ustten aciyorum kisa sureligine ve kontrollu bir sekilde.. Dusmelerini asla goze alamam. Masraf ile alakasi yok aslinda.. Yasadigim ulkede duzgun bir sineklige ya da fileye henuz denk gelmedigim icin yaptirmadim suana kadar. Saglam ve guvenilir bir fileyse neden olmasin.Bana sayfayi ozelden yollarsaniz memnun olurum. Tesekkur ederim.

Bende konuyu dagitmak istemiyorum çok özür dilerim konu sahibi
Arkadaşımizın kedisi 3.kat balkondan hatta file varken aşagı atlamış
Ve bulamadılar kediyi :/

Allah şifalar versin düşen yavrucuga da

File ile alakalidir belki.. Bazi filelerin gozenek genisligi cok buyuk 10 cm civari. Bazilari kucuk gozenekli ama cok ince ve deforme olmasi kolay.. Umarim birisi sahiplenmistir. Kayip cok kotu bir sey :(

Aynen canim, cocuk buyutmek zor.
Oglum cok uykusuz ve asiri hareketli bir bebekti.
Tirmanmaktan koltuklara cikmaktan cook keyif alirdi.
Su icmek icin arkami donsem koltuktan duserdi.

Ayni sey pencere balkon icinde olabilirdi.
Bunlar takibi imkansiz seyler, cok zor.
O yuzden her halukarda zeminkat arti parmaklik en guvenlisi.

Zaten yuksek katlarda parmaklik olan cok az var.
İnsallah yavrucuk iyidir🙏
Zaten bütün gün yanında duramazsın ki bi tuvalete gidince bile olabilir.. ya çocuk kilidi takcan yada giriş kat

Evet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan
bizim pencereler cok yuksek degil mesela bazen aniden pencereyi actigimda ben bile dusecek gibi oluyorum.boyle bisey soyleyecek insanlarda vicdan yoktur net

Dışarıdaydık yazamadım kusura bakmayın.
Site yöneticileri de ambulansın peşinden gitmişler.
Onlar geri dönmüşler.
Güvenliğe çocuğun hayatta olduğunu söylemişler ama detaylı bilgi vermemişler.

Konuyu gereksiz bulan arkadaşlar olmuş haklısınız.
En korktuğum şeylerden birisiydi, yaşadığım binada gerçekleşince panikle yazıverdim, ister istemez evi havalandırıyoruz bazen temizliğe dalıyoruz, bir anlık ihmal geri dönüşü olmayan şeylere sebep oluyor, ne olur bir kez daha kontrol edelim, kilitleyelim ya da önlemlerimizi arttıralım istemiştim ama haklısınız hayat zaten zor ve yeterince derdimiz varken bir de başka minik yüreklerin derdiyle gece gece neden dertlenelim demişsiniz, siz de haklısınız.

Mune Mune Hanımefendi, konuyu kapatabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X