- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 44
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
-
700 grm da gayet iyi bence fakat kalıcıysa bir kaç gün sonra bak bakalım alıp almadığınaKızlar Günaydın ayran detoksu bitti ve malesef toplamda 700 gr verdim sanırım bunu diyete ilk başladığımız zaman yapınca 1.5 2 kilo veriliyor ben zaten öncesinde verdiğim için pek veremedimbakalım diğer ayrancılar ne yaptı
zaten dikkat ediyorum ya geri alacağımı sanmam700 grm da gayet iyi bence fakat kalıcıysa bir kaç gün sonra bak bakalım alıp almadığına
ozaman çok iyi bence 2 günde 700 grzaten dikkat ediyorum ya geri alacağımı sanmam
çok iyi 5 kg devamı gelir inş akşam az ye ama pizzayıMenumu yazayım moralim çok iyi 2 gündür. Çarşamba dan beri 900 gr verdim.
Kahvaltı. 2 haslama yumurta A peynir yarım yufka.
Öğlen .1 hurma 1 kayisi 1 incir yeşil çay
Aksam az pizza yiyecem öyle umuyorum.bu gün evde pizza günü.
Kilolar biraz gram gram gidiyor sonra pat birden düşüyor. 35 gün oldu diyete başlayalı 5 kilo verdim cok mutluyum
merhaba 2 günün sonunda 1.400 gram kilo kaybı:)evet güzel yapılabilir bir menü sonucunu bele paylaşırsan sevinirim çünkü bende yapmak istiyorum eğer işe yarıyorsa gerçekten
Evetttt uluorta yazıyorum çokkk kıskandımmerhaba 2 günün sonunda 1.400 gram kilo kaybı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?