Ben de tam onu okuyordumEski konuma bir göz attım da eşyalarım toplanırken durdurmadığı gibi bir de bir valizimi kapıya kadar taşımıştı bu zevat. Unutmuşum o kısmı
Isterse tek kolunu diyet versin. Sakın görüşmek gibi bir hata yapma Saft. Sabah sabah adamı kendim boşamış kadar sevindim. Bunca yıl başka bir kadının başını yakamamasi da ayrı güzel.
Konunuzu şimdi okudum. Amann görüşmeyin bile bu tiplerle. Nedense okurken yüzümde tebessüm oluştu. İşte kimsenin ettiği kimseye kalmıyor. Hiç bakmayın arkanıza. Kıymetinizi 9 yıl sonra anlayan birinden hiçbir şey olmaz. Ben okuduğum kitabı bir daha okumam diyin kapatın gitsinSelam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.
Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d
Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş
Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim
9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun
Bi şansını deniyor.Tam bir gerizekalı imiş eski kocan . Hayır tahmin edemiyor mu, hiçbir mutluluk vermediğin kadın niye geri dönsün sana ahmak herif!
Senin bu profil resimlerinde, beni bitiriyor reisAdına aşırı sevindim reis, beter olsun o tirivirida.
Adamda 9'la ilgili birşey var sanırım ilginç. Ailemin yanına gidersem beni geri yollamazlar dedim. buna rağmen yolladı. Ve 9 gün aramadı namussuzluk yapmışım gibi. 9. gün aradı "
19 yıl sonra tekrar gelir buAdamda 9'la ilgili birşey var sanırım ilginç
9 sene sonra da geri dönüşü
9 senedir kendisini alıp başına bela edecek bir slk bulamadığı için altın salkım kalmamıştır gözünde.9sene de altın çok değerlendi ondan yokluyor sizi
Beklerim valla19 yıl sonra tekrar gelir bu
9 senedir kendisini alıp başına bela edecek bir slk bulamadığı için altın salkım kalmamıştır gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?