- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Adamı da görmedik ama tip yok, cepte de para yoksa o salak kızlar bile gelmez.Yok ya bdv de görüyoruz baya salak kızlar var da bu adamın içinde kalmış o altınlar bence onları alsın sonra bulur bi salak
Bu da her türlü şiddeti görüp ama seviyorum deyip hayatı kendine zindan edenlere gelsinSelam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.
Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d
Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş
Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim
9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun
Gizzzzz ohhhh burdan icimin yaglari eridi ohhh olsun şehzadeye puahahahah örnek bir insansin helal olsun ......Selam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.
Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d
Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş
Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim
9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun
Abahahajajajabaj demi amaProfil resmi konuya sahane uymuş:)
Ben de bakınca hatırladım seni.Eski konuma bir göz attım da eşyalarım toplanırken durdurmadığı gibi bir de bir valizimi kapıya kadar taşımıştı bu zevat. Unutmuşum o kısmı
Evli mi? Saft bekar değil miydi?Adamın yalanda olsa evli ve çocuklu bir kadınla tekrar görüşme isteğinin olması da ayrı bir karaktersizlik örneği zaten.
Annesi demiş ya kızım evlendi çocuğu oldu diye.Evli mi? Saft bekar değil miydi?
Haaa, yok. Yalan söylemiş annesi herif mort olsun diye. Ama sorup soruşturup öğrenmiştir sonra.Annesi demiş ya kızım evlendi çocuğu oldu diye.
Oh kız sefan olsunTabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam.
Vay be 9 yıl geçmiş, konunuzu çok iyi hatırlıyorum. O defteri açılmamak üzere kapattığınızdan da eminim.
Tam bir gerizekalı imiş eski kocan . Hayır tahmin edemiyor mu, hiçbir mutluluk vermediğin kadın niye geri dönsün sana ahmak herif!
Kandıracak masum kız kalmamış eskilere sarmış.. Cidden ne zannetmiş seni bu terbiyesiz.. İşte zamanında ki sevgimizi masumluğumuzu AAABİ KIZ BANA AŞIK KOPAMAZ BENDEN Kİİİ diye yorumlayan zihniyetin eseri bu.. Kafada hala o eski saft!
Adamda 9'la ilgili birşey var sanırım ilginç
9 sene sonra da geri dönüşü
2 bilezik için horozlanırken iyiydi. Neyine güvenmiş? Hayır, 2 aylık gelinmişsin yani, çoluk çocuk yok, çok çok 2 valizin varmış alıp çıkacacağın? Neyine güvenmiş? Vermedin değil mi o bilezikleri? Nolur vermedim de, boşandıktan sonra çatır çatır yedim de.
9sene de altın çok değerlendi ondan yokluyor sizi
9 senedir kendisini alıp başına bela edecek bir slk bulamadığı için altın salkım kalmamıştır gözünde.
Adamı da görmedik ama tip yok, cepte de para yoksa o salak kızlar bile gelmez.
Ben de bakınca hatırladım seni.
sanırım onun üstüne 2 nişan atmıştın. Şimdi ne durumdasın var mı yeni biri :)
Varya nasıl sevindim anlatamam. Ahı çıkınca insanın nasıl içinin yağlarının eridiğini çok iyi bilirim. Ohh sefan olsun. 9 yıl dile kolay. Ben de 2 ay önce boşandığım adamdan niye çıkmadı diye kendimi yiyordumartık sabırla bekleyeceğim
Sabah sabah ne güzel başlık yarabbilalemin.
Kara Murat filmlerindeki sahneler gibi, elimdeki kırbacı şaklatıp "nnnnnsssürün nnköpek nihahahahh" diyesim geldi.
Boşanınca "yuppi 2" diye başlık açmaya ahdım vardı. İlahi adalet yerini bulunca da "yuppi'nin kaymağı" diye başlık açacağım hadi 2.ahdım olsun.
Adamın yalanda olsa evli ve çocuklu bir kadınla tekrar görüşme isteğinin olması da ayrı bir karaktersizlik örneği zaten.
Saft peki sonuç ne oldu? En son kusuru sana atmaya çalışıyormuş. Sende kalmadı umarım.
Konunuzu daha yeni okudum hayatta hep mutlu olun deger veren insanlarla olun onun pismanligida sevgisi icin degildir tekrardan iki universite okuyup bir de guzel bir is sahibi olduysaniz pismanligi iki bilezik icin nelerden oldum pismanligidir azimli kadinmis calisip ne para yedirirdi pismanligidir hic cevap bile vermeyin anlatanlara olumlu yada olumsuz bile oh olmus bile demeyin ona gidecek tek haber ilgilenmedi bile olsun anasi iyi bakmamistir verdigi gazlari tutmamistir
İşte şimdi içimin yağları eridi, gidip tartılayım.aa hem de öyle horozlanıyodu kii, nereye harcayacaksın niye istiyorsun diyordum, sana hesap vermek zorunda değilim diyordu .d vermedim tabi, yaptıkları üstüne bir de bilezik takamazdım kendisine .dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?