9 sene sonra gelen şok :)

Bu da her türlü şiddeti görüp ama seviyorum deyip hayatı kendine zindan edenlere gelsin Gerçekten takdir ettim sizi

Gizzzzz ohhhh burdan icimin yaglari eridi ohhh olsun şehzadeye puahahahah örnek bir insansin helal olsun ......

Eski konuma bir göz attım da eşyalarım toplanırken durdurmadığı gibi bir de bir valizimi kapıya kadar taşımıştı bu zevat. Unutmuşum o kısmı
Ben de bakınca hatırladım seni.
sanırım onun üstüne 2 nişan atmıştın. Şimdi ne durumdasın var mı yeni biri :)

Varya nasıl sevindim anlatamam. Ahı çıkınca insanın nasıl içinin yağlarının eridiğini çok iyi bilirim. Ohh sefan olsun. 9 yıl dile kolay. Ben de 2 ay önce boşandığım adamdan niye çıkmadı diye kendimi yiyordum artık sabırla bekleyeceğim

Sabah sabah ne güzel başlık yarabbilalemin.
Kara Murat filmlerindeki sahneler gibi, elimdeki kırbacı şaklatıp "nnnnnsssürün nnköpek nihahahahh" diyesim geldi.

Boşanınca "yuppi 2" diye başlık açmaya ahdım vardı. İlahi adalet yerini bulunca da "yuppi'nin kaymağı" diye başlık açacağım hadi 2.ahdım olsun.

Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var aasdffjfsjjs

Saft peki sonuç ne oldu? En son kusuru sana atmaya çalışıyormuş. Sende kalmadı umarım.

ne kaybettiginin farkina varmis ama artik hersey icin cok gecc ..
kadinin fendi ,erkegi yendii ..hayatinizda basarilat dilerimmm seni cidden hak edeni bulman dilegiyle

Konunuzu daha yeni okudum hayatta hep mutlu olun deger veren insanlarla olun onun pismanligida sevgisi icin degildir tekrardan iki universite okuyup bir de guzel bir is sahibi olduysaniz pismanligi iki bilezik icin nelerden oldum pismanligidir azimli kadinmis calisip ne para yedirirdi pismanligidir hic cevap bile vermeyin anlatanlara olumlu yada olumsuz bile oh olmus bile demeyin ona gidecek tek haber ilgilenmedi bile olsun anasi iyi bakmamistir verdigi gazlari tutmamistir

Vay be 9 yıl geçmiş, konunuzu çok iyi hatırlıyorum. O defteri açılmamak üzere kapattığınızdan da eminim.

tabii, Allah korusun. Adını bile duyunca midem bulanıyor

Tam bir gerizekalı imiş eski kocan . Hayır tahmin edemiyor mu, hiçbir mutluluk vermediğin kadın niye geri dönsün sana ahmak herif!

Ben de onu anlamadım, nasıl cesaret etti şok oldum. Sanki çok güzel şeyler hatırlıyorum şahsı ile ilgili .d

Zamanında "gitsin burnu sürtsün" diye gurur yaptı, o burnu dik mahkeme salonuna girdiği günleri hatırlıyorum. sinirimden her duruşma sonrası ağlama krizine giriyordum iş yerine döner dönmez .d bugünleri gösteren Allah'a şükürler olsun valla, yağım filan kalmadı hepsi eridi gitti .d

Adamda 9'la ilgili birşey var sanırım ilginç
9 sene sonra da geri dönüşü

hahahahahah .d çok iyi tespittt

aa hem de öyle horozlanıyodu kii, nereye harcayacaksın niye istiyorsun diyordum, sana hesap vermek zorunda değilim diyordu .d vermedim tabi, yaptıkları üstüne bir de bilezik takamazdım kendisine .dd

9sene de altın çok değerlendi ondan yokluyor sizi

piyasalar oynadıkça bu da oynuyor sanırım .dddd

9 senedir kendisini alıp başına bela edecek bir slk bulamadığı için altın salkım kalmamıştır gözünde.

ben evlenir sanıyordum evlenmemiş, çok ah almıştı benden :)

Adamı da görmedik ama tip yok, cepte de para yoksa o salak kızlar bile gelmez.

Tip yok emin olabilirsiniz :) parasını bilmiyorum ama sosyal medyada arabası ile aşk yaşıyormuş, boşandıktan sonra almış. fatura ödemeye para bulamayıp bilezik isteyen adam, araba almış .d

hahah :)) çıkıyor çıkıyor. sabır lazım. ben diyordumki buna niye bir şey olmuyor yaşanan gelişmelerden sonra bi rahatlama geldi, kendi kendime gülüyorum deli gibi iki nişan attım evet, şu anda da karşıma iyi biri çıkmıyor. artık katlanmıyorum da, istemediğim gibi biriyse hemen postalıyorum :) inşallah tez vakitte, baktıklarında şunların yüreğini hoplatacak bir adamla nikah fotoğrafımı sosyal medyaya koymak nasip olur hayırlısıyla

valla çıkıyor ah, içiniz rahat olsun. 9 sene sonra bile. burda olmasa ahirette çıkacak zaten Allah size de ağız tadı versinnn

Adamın yalanda olsa evli ve çocuklu bir kadınla tekrar görüşme isteğinin olması da ayrı bir karaktersizlik örneği zaten.

ona galiba inanmamış, teyzemler de sökülüp anlatmış anladığım kadarıyla.. ne cesaret gitti görüştü onu da anlamadım. benim midem bulanıyo onu hatırlayınca, o görüşmek istiyormuş. ıy irkildim.

Saft peki sonuç ne oldu? En son kusuru sana atmaya çalışıyormuş. Sende kalmadı umarım.

hep bana atmaya çalışıyordu ama olmadı :)

aynen öyle, daha fazlası varken azı için neler kaybetti beter olsun :) yok iletişime geçmeyi dahi düşünmüyorum. şimdi yine olumsuz cevap aldı diye sosyal medyadan bir daha ulaşır diye tahmin ediyorum. bağırıp çağırmak için bile cevap verip konuşmak istemiyorum. çok iğreniyorum

oh iyi olmus. gül gibi kizlarimizin en masum hayalleriyle oynayan her erkek böyle sürüne sürüne kapilarina gitsin :)

hayatinda ki basarilarinin devamini dilerim
insallah düzgün biri karsina cikar bundan sonra

aa hem de öyle horozlanıyodu kii, nereye harcayacaksın niye istiyorsun diyordum, sana hesap vermek zorunda değilim diyordu .d vermedim tabi, yaptıkları üstüne bir de bilezik takamazdım kendisine .dd
İşte şimdi içimin yağları eridi, gidip tartılayım. Ne demek len hesap vermek zorunda değilim, mahkeme bile düğün fotosunda videosunda altının ucunu görse kadına veriyor mihr diye. Hayır anlamıyorum, 2 bin için değdi mi, ondan daha fazlasını avukata vermiştir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…