9 sene sonra gelen şok :)

oh iyi olmus. gül gibi kizlarimizin en masum hayalleriyle oynayan her erkek böyle sürüne sürüne kapilarina gitsin :)

hayatinda ki basarilarinin devamini dilerim
insallah düzgün biri karsina cikar bundan sonra

aaaaamiiiiiinnn :) teşekkür ederim

akıl işte kii kendisine takılanları ertesi gün uçurdu yok etti, kimliği belirsiz biri geldi, sokakta buluştular, aldı götürdü. kime verdiğine dair fikrim bile yok benimkiler de uçacaktı. değmiştir heralde 2 bine

Anasına sıvamıştır. Tamam 2 bin fena para değildi 9 yıl önce, asgari ücretlinin hemen hemen 3 aylık maaşı kadardı da, yuva yıkmaya değecek rakam da değildi. Aklı başında insanlar karnından karnından ne gülmüşlerdir ona. Tebrik ederim, uyanık çıkmışsın, böyle ana kuzularına ömrünü veren var, anasına danasına saçını süpürge eden var. Çocuk vereyim diye tedavi olan bile var.

Aminnn amin. Aynı dileği kendim için de diliyorum

Ya daha iki aylik evlilik.. cinsellik vs oturmamasi normal.. cok mu kotuydu durum bosanacak kadar? Acele ettigini dusunmus sonradan demek ki. Tabiki ayrildiginiza gore vardir kendinizce sebepleriniz. Zaten ayrilirken belli etmis adam olmadigini.

kuvvetle muhtemel sizin baska biriyle evli olan fikriniz onun bu hale gelmesinde etkili olmustur.

Ya daha iki aylik evlilik.. cinsellik vs oturmamasi normal.. cok mu kotuydu durum bosanacak kadar? Acele ettigini dusunmus sonradan demek ki. Tabiki ayrildiginiza gore vardir kendinizce sebepleriniz. Zaten ayrilirken belli etmis adam olmadigini.
Oturmaz derken? Zaten en civcivli olması gereken zamanlar değil mi cinsellik için ilk 2 ay?

Oturmaz derken? Zaten en civcivli olması gereken zamanlar değil mi cinsellik için ilk 2 ay?
En civcivli olmasi gereken kisim erkegin veya kadinin istek hali. O acidan evet. Ama filmlerdeki gibi evlendik hoop yataga. Hoop dusa. Hooop sabah yatakta kahvalti vs gibi romantik olmuyor o isler. Pek cok cift tam bir birlesme saglayamiyor haftalarca. Vajinismustan bahsetmiyorum bile. Pek cok erkek heyecandan ve tecrubesizlikten erken bosalma vs yasayabiliyor. Kadini tatmin etmeden isini bitirebiliyor. Kusura bakmayin acik yazmak durumunda kaldim. Pek cok cift haftada kac gun ne sekilde, nasil rutin olusturacagini bilmiyor. Ilk iki ay daha esin ne sever ne sevmez onlari ogreniyorsun. Birbirine nasil yaklasman gerektigini ogreniyorsun. Butun bunlar evlilik oncesi cinsel hayati olmayan ciftler icin gecerli tabi. Hee konu sahibi der ki haftalarca gunlerce yanima yaklasmiyordu, cani istemiyordu. Bu iki ay icinde de problem olur tabi.

maaşı o zaman 1400 lira idi. 2 bin çok da değildi aslında onun için. onlarda bir adet varmış illa altınlar kaynanada duracakmış. eski eltininkileri de almışlar. Allah bilir onunkileri taktılar bana da ondan geri almaya çabaladılar onu da bilmiyorum

Aminnn amin. Aynı dileği kendim için de diliyorum

ay aminnn inşallah, hepimiz mutlu olalım :)

Bence cinsellik sorunu çözülmediyse salla gitsin ya .

yok aklıma olumlu bir şey gelmiyor bile. acabam dahi yok :)

sorunları varken beni suçlayıp kandırmaya çalışıyordu. süslenip püslenip yanaşıyordum başım ağrıyor diyor, yatıp uyuyordu. benimle vakit geçireceğine annesinin yanına kaçıyordu. 2 aylık evlilkte günde 1 dk arıyordu. akşam eve gelip yemek yiyip yatıyordu, sabah kahvaltıdan sonra hemen evden gidiyordu. kaçıyordu yani :) o psikolojiyi düzeltmem epey vaktimi aldı.

2ayda neden boşandınız ki? Yani sevgililik dönemi olmuyor mu yoksa bir anda hemen değişiyor mu insanlar cidden

E niye evlenir ki bu tipler anlamam

Büyük ihtimal. Değmedi tabi 1 aylık maaş için karıdan olmaya, avukat parası bayılmaya, oh oldu.

Kız valla helal olsun, Allah herkese böyle burnu sürten ex partner görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…