9 sene sonra gelen şok :)

Müthişsiniz gerçekten hayran kaldım. Yeniden denesem mi diyenler gibi olmadığınız, güçlü bir şekilde dimdik hayata tutunup hatta üniversite okuyup daha da güçlendiğiniz, kazanmış olduğunuz özgüveniniz için tebrik ederim.
Böyle bayan arkadaşları okuyunca çok mutlu oluyorum. Çok mutlu bir evlilik yapmanız dileğiyle...

Ben de hatırlıyorum konuyu ve şu an acayip keyiflendim O zaman deselerdi 9 sene sonra pişman olup ananın teyzenin peşine düşecek inanmazdık. İlahi adalet,karma ,kapak artık ne dersen de

Cokk mutlu oldum
Cok rahatladim sanki kendi ahim tutmus gibi
9 sene dile kolay ama icin ferahlamistir eminim. Kac sene gecerse gecsin insan ilahi adaletin tecelli etmesini ister..
Allahim darisi bana ve benim gibilerin basina
Eski konunuzu bulamadim atarmisiniz okumak istedim ne yasadiginizi

Benim de bir yakınımın eski sevgilisi 10 kusur yıl sonra geri dönmek istemiş. Merkür retrosu acaba:))) bu arada yeni yaşamınız da mutluluklar bacım

Valla ne retrosu bilmiyorum ama, bunların aklının başına gelmesi için demek anca gezegenlerin devreye girmesi lazımmış çok teşekkür ederim bacımm

Kız valla helal olsun, Allah herkese böyle burnu sürten ex partner görmeyi nasip etsin

aminnn valla çok zevkli oluyor darısı dileyen herkeslerin başına

Aslında bir grup alışamıyo sanırım garipsiyor yine de aşk varsa arada uğraşmak lazım 1 sene, ama o da bittiyse değmez

bizde sevgi bile yoktu sanırım. seven erkek tavırları yoktu. bir kediyi bile daha çok seviyor insan. o kadar soğuk, mesafeli saçma sapan bir evlilik yaşattı bana. hala normal bir evlilik nasıl olur bilmiyorum.

çook teşekkür ederim, dileyen herkese inşallah :) tutunacak tek dalım yoktu, olsaydı belki ben de denerdim ama evliliğin e'sini yaşatmadı. şimdi ne yaşatacağını düşünüyor da teklif yolluyor bilemiyorum inanın şeytan diyor saydır ama muhattap olmaya dahi tahammülüm yok

Ben de hatırlıyorum konuyu ve şu an acayip keyiflendim O zaman deselerdi 9 sene sonra pişman olup ananın teyzenin peşine düşecek inanmazdık. İlahi adalet,karma ,kapak artık ne dersen de

gerçekten hiç düşünmüyordum ben de bir gün geleceğini en çok da o zoruma gitmişti. geldiğinde kabul edeceğimden değil ama böyle gram üzülmeden boşandı ya, ya da öyle gösterdi, o kadar değersiz hissetmiştim ki kendimi. az sinir harbi yaşamadım duruşmaların ardından (tabi ona göstermeden )

O konunun üzerinden 9 sene mi geçmiş gerçekten çünkü çok iyi hatırlıyorum

valla 9 sene geçmiş :) ben de daha yeni sormuştum size, yeni bir hayata devam edebilir miyim yoksa bununla uğraşayım mı diye

2 üniversite bitirmiş, tuttuğunu koparan kadınmış, ne yerim parasını nasıl da sömürürüm diye evlenmeye çalışıyor.

Aslında bir grup alışamıyo sanırım garipsiyor yine de aşk varsa arada uğraşmak lazım 1 sene, ama o da bittiyse değmez
Yok yahu, bazı erkekler gerçekten yuvam olsun, seveyim sevileyim, hayatı beraber sırtlanalım falan diye değil; donlarımı yıkasın, anama danama baksın, beni evli çocuklu adam statüsüne soksun da ipsiz sapsız yolsuz demesinler, bir de çalışırsa missss diye evleniyorlar.

Harbi beyni yokmuş hadi 9a y desen belki geri dönersin felan lan 9 yıl 99999999 Manyak adam zaman kavramın mi yok acaba

ohhhhhhhhhh canına değsin

Demek ki kimse sevmedi onu sandığı gibi kızlar sıraya girmedi onun için birde yalnız kaldı. Seninde yükseldiğini görmüşse belki yeniden kandırım diye düşünmüştür aslında böyle erkeklere Umut verip sonradan ortada birkacaksin

Işte budur ya. Vallahi benim bile içimin yağları eridi

Sabahtan beri eski konunuzu hatim ettim valla :) ooooh beter olsun, yalnız teyzeniz de hala acayip yani ben anlamadım onların yeğeni, torunu siz misiniz yoksa o faydasız adam mı. 9 yıl sonra bile size "ama unutamamis" diyebiliyo, hele akrabalarinizin cinsellikte konusunda size iftira atmasın demesine şok oldum, onlar nerden biliyolarmis adamın cükünü tobestagfurullah, bı de sizinle iddialasmislar. Sizin akrabalariniz düşman başına yani. Bu arada eski konuda boşanmanın nasıl gerçekleştiğini son celseyi falan yazmamissiniz, nasıl bosandiniz?

Ben sizi bilmiyorum ama adınıza çok mutlu oldum.
Evlilikten sonra daha da yükselmeniz çok güzel.
Daha güzeli size çektiren insanı pişman olarak görmek.
Herkese nasip olmaz bu durum.

2 aylik bir evliligi gencecik bir kizi oylece uzgun birakirsan sonun bu olur unutamamasina cok sevindim

bence siz bi gorseydiniz sadece noldu gördünmü anankini diyip donseydiniz evinize

saft Konu sahibi sana birşey sormak istiyorum eski eşinle ne kadar süre anlaştınız, sevgiliydiniz ? tabi 2 aylık bir evliliğin olmuş. Detayları bilmiyorum ama iyi, kötü ev için sen ya da ailen masraf yapmışsınızdır. Ailene bu kararı nasıl söyledin? O sıralar kaç yaşındaydın ? Ailenin tepkisi ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…