9 sene sonra gelen şok :)

aslında hak ettiği o ama adını bile duyunca irkiliyorum :) gerçekten sıraya gireceklerini mi düşünüyordu acaba..

kıyamamm kaç sayfa, iyi dayanmışsınız :)) annem de kızdı teyzeme ama çaktırmadık üzülmesin diye. ben de bozuldum, bir de evlerine almışlar, dinlemişler. birazdan yeni öğrendiğim detayları da atacağım.. benim bazı akrabalarım beni o süreçte kırdılar, hele ananem bana şey demişti "sevdiremedin kendini" :) dedem "artık çocuklu yaşlı adam alırsın" demişti. yıllaaaar geçti aradan, şimdi genç bekarlar yapışıyor bana diye ananem hayretler içinde kalıyor, bir yandan da seviniyor

boşanma mevzusuna gelince, cinsellik mevzusunu açtım mahkemede. kolumu damgaladılar. doğru adli tıbba. daha bir şey yaşayamamışken muayene filan ettiler. ağla ağla bir hal oldum.. o çatala anne olmak için bile çıkmaktan korkarken, neler için çıktım..

karşı tarafı da muayene etmişler. bir sorunu çıkmadığını duydum, sanırım psikolojik bir durum. bir de avukat kanuna uygun şekilde abarttı da abarttı anlattıklarımı. bir sayfa iftira doldurdu. ben o dilekçeyi sildim doğrularını yazdım, zaten yeterli gelir diye düşünmüştüm, meğerse hukuk olayı farklıymış. ama pişman değilim, iftira edemezdim. benim dilekçemle davam reddedildi 2 yılın sonunda.

sonra anlaşmalı boşanma oldu. onun avukatını da ödememi istedi. avukatına "o zaman boşamıyorum dursun öyle, 3 yıla otomatik boşanırım deyince" kabul etmek zorunda kaldı. üstüne bir de para verecektim sanki yaptıkları yetmiyormuş gibi. hah bir de hakim "hiçbir şey talep etmiyorsunuz birbirinizden" filan deyince, bu demesin mi "benden altın filan istemesin" diye herkesi kendi gibi sanıyor. hakim de şaşırdı tavrına, bi tuhaf baktı ona. ve bitti :)

2 aylik bir evliligi gencecik bir kizi oylece uzgun birakirsan sonun bu olur unutamamasina cok sevindim

dimii.. gencecik kız.. hiç umursamadı..

sevgili değildik aslında görücü usulü tarzı bir şey oldu. fazla görüşmedik, bahaneler bulur gelmezdi. ben de anlamıyordum o zamanlar. evlenmek zorunda hissediyordum, anne baba ayrı, bir erkek ilgisi görmek istiyordum, anneme daha fazla yük olmak istemiyordum filan.. evlendim öyle saçma sapan :)

Ailem masraf yaptı, 21 yaşındaydım, karşı taraf günler sonra gelip aile meclisinde de beni suçlayınca annem elini masaya vurdu, "benim yetiştirdiğim kızı ben bilmiyor muyum" diye meydan okudu. arkamda durdu Allah razı olsun.

o da bu nedenle şey demiş, annesi arkasnda durmasaydı boşanmayacaktı, anneme çok kızmıştı

Kızlar detayları öğrendim :) Annem şehir dışındaydı, yeni geldi. Bugün anlattım olanı biteni. Teyzeme çok kızdı evine kabul edip bir de muhattap aldığı için. Ama rica ettim teyzeme yine de bir şey demesin diye. Sadece aradı, olanı biteni sordu.

Evlerine gitmiş. "Çok seviyormuş" Çok'a dikkat. Çok seviyormuş

Unutamamış. Ne olur yardımcı olsalarmış Annemden çekiniyormuş. Annemi kötülemiş O alışverişlerde maddi durumları bizden iyi değil diye ıvır zıvır masrafı ettirmeyen, kolaylaştıran annemi kötülemiş..

Bizimkiler de tutup ensesinden atacaklarına dinlemişler. Bu evlerine gitme olayından daha sonra, birkaç gün önce teyzeme mesaj atmış. Numaraları duruyor birbirlerinde buraya da dikkat

Teyzem de öyle olunca aramak istemiş. Benim red cevabımı da duyunca, "Peki hayırlısı olsun onun için de, benim için de" demiş.

Aynı şeyi geçen sene de ulaşmaya çalıştığında demişti. İnşallah bir daha çıkmaz karşıma. Annem arayıp canına okuyacaktı, dedik muhattap almayalım, kendini bir şey sanmasın.

Velhasılı böyle. He bir de teyzem anneme diyor ki, "ben saft'ın ne cevap vereceğini tahmin ediyordum ama, ne var ki bunda, pişman olmuş olabilir, normal" fesubhanallah

Anladım ne güzel hayatınızı değiştirmişsiniz çok sevindim gerçekten çok mutlu olun inşallah.

Eski esin 9 sayisini gordugunde hep geri donus yapiyor sanirim. Baba evine gittiginizde de 9 gun sonra gelmis. Simdi de 9 sene sonra. Paraya ihtiyaci vardir, sevdiginden degil gelisi.
Cok rahatsiz ederse savciliga suc duyurusunda bulunun.

evet burada sizler yazınca fark ettim, 9'da bir şey var :))

Yok sevdiğine zerre inancım yok, seven adam 9 sene durur mu.. çok rahatsız edebileceğini sanmam, cesaret edemez. bir iki mesaj filan atar belki taş çatlasa

Annanen ve deden eski kafalı insanlarmış. Onlara göre herşeyi kadın yapmalı, birşeyler kötü gidiyorsa kadının suçu, kadının beceriksizliği. Hele boşanmak kadının kıyameti. Ama teyzene ne oluyor hala? Hala pişman olmuş olabilir diye ağzında laf geveliyor. Teyzenin kızı var mı? Çok beğendiyse önden buyursun. Hayır, 9 yıl sonra kimseyi bulamayınca aklına dank eden herifi hala sana layık görüyorsa o teyzeyi bi gözden geçir.

Bu erkekler genelde böyle oluyor. Güçlenmiş hayatını yoluna koymuş kadına geri dönüyorlar. Benimde başıma geldi. O yüzden bekle kesin senin eski eşte pişman olur

Bu erkekler genelde böyle oluyor. Güçlenmiş hayatını yoluna koymuş kadına geri dönüyorlar. Benimde başıma geldi. O yüzden bekle kesin senin eski eşte pişman olur
Seninki inşaallah 9 sene bekletmemiştir
Benimki instagramdan hikayelerime bakıp, iş arkadaşlarımı arayıp benim nasıl olduğumu falan soruyor şimdilik. Bekliyorum ondan bir atak ama hadi bakalım

ananemle dedemin o lafı beni çok yaralamıştı. teyzeme de şu an içten içe kırgınım aslında. benim iğrendiğim adamı evine aldı diye..

Teyzene de ne oluyorsa...

Herneyse. Bence ondan haber almak istemedigini söyle teyzene birdaha.
Keyfinin kacmasina izin verme bos yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…