- Konu Sahibi Handandandan
-
- #19.981
denemek lazım aslında evet tatlı ihtiyacını giderebilir bide tarçın için diger topiklerde böyle şeylr okumuştum tok tuttuguna dair..
kolar için kesinlikle ağırlık kaldır..
şu kiloluk agırlıklar varya boyner magazalarında bile satılıyo heryerde var
onlardan 1 kiloluk 2 kiloluk al bizim evde 5 er kiloluk var 2 kaldırınca kramp giriyo
o toplar baya..benim kuzenim eline kalın ansiklopedilerle her akşam yaptı diyet zamanı görsen o kadr zayıfladı kolları hiç sarkmadı...
kızla rbende kaçıyorum görüşürüz ev işleri beni bekler
edacım bizim için de bol bol yüz gez eğlen iyi tatiller canım
çok yiyipte kilo alma haaaaaaa
günaydın kızlar..bugün güne meyve yiyerek başladım..az sonra da çayımı demleyip klasik kahvaltımı yapıcam..
bu hafta sonu amcamın kızının düğünü var ve yoğun geçicek..doğumdan yeni çıktım ve kiloluyum ..kıyafetim yok ve saçlarımı bile boyatamadım:)))çokk özentisiz ve kötü çıkıcam fotolarda..bugün saçlarım ı boyatatyım diye düşündüm ama kuaförlerde hep düğün telaşı ardır bugün...bakalım yarın gündüzden kıyafet alışverişi yaparım belki
günaydın kızlar...yoksa tünaydın mı diyeyim:)ben kalktım ama eşim ve oğlum hala uyuyorlar.haftasonlarını seviyorum arkadaşlar..evde olmak...geç kalkmak...evde kahvaltı...ya kadınlar çalışmasın bence kocaları çok kazansınlar....hatunlar hayatı hep haftasonu tadında yaşasınlar...
günaydın kızlar...yoksa tünaydın mı diyeyim:)ben kalktım ama eşim ve oğlum hala uyuyorlar.haftasonlarını seviyorum arkadaşlar..evde olmak...geç kalkmak...evde kahvaltı...ya kadınlar çalışmasın bence kocaları çok kazansınlar....hatunlar hayatı hep haftasonu tadında yaşasınlar...
Ayyy ne guzel demıssın bende evdekı pazar kahvaltılarını sevıyorum keske hep bole olsa dıorum ama beş beş kazanmak gerek :)
sen geç kalmış değilsin..aklını başına al..zengin koca bul...ye parasını
arkadaşlar o kadar yogun bir işim varkii tüm gün işteyken kk ya girecek vakit bile bulamıyorum ama eğer beni de takıma alırsanız öğle araları odamı kitleyip gircem yazcam :)) benimde zayıflamaya ve takıma ihtiyacım var az da olsa yazar ve takip ederim ...
arkadaşlar o kadar yogun bir işim varkii tüm gün işteyken kk ya girecek vakit bile bulamıyorum ama eğer beni de takıma alırsanız öğle araları odamı kitleyip gircem yazcam :)) benimde zayıflamaya ve takıma ihtiyacım var az da olsa yazar ve takip ederim ...
bi zaman sonra , acın hafiflediğinde bu yaşadıklarını düşünüp güleceksin murç..haftasonu evde durma..gez dolaş..yemek yememe olayın için bişey demiyorum, içinden geçmiyosa yeme tabii..doğal diyet işte bacım...hiç değilse o kadarlık bir karın olsun değilmi:)Güanydın kızlar ...
Çok az uyudugum gunun sabahından şiş gözlerle yazıyorum size.Dün aksam eve gıttıgımde tartıda 78.4 gördüm gözlerime inanamadım.Ama 2 gundur agzıma su hazrıc bısey koymamıstım.Zaten 1 haftadır evde yemek yemıyorum.Babam bı kızdı dunyanın sonumu geldı otur ye su yemekten bak sen yıycen dıe annen sevdıgın yemekten yaptı dedı.Onları uzmemek ıcın 2 kepce turlu yemegı yedım 1 dılım ekmekle.Sonra mıdem cok bulandı.Gene hıc ıstahım yok.Kendımı tanıyamıyorum.Ben uzuldugumde kendımı dolabın basına atar abur cubura sarılırdım.Bu sefer bole olmadı işimede gelmiyo deil hanı.
Bu gunlerde geçecek :)
gördüm, merak ettim neden acaba?Lovonıa sitede engellenmıs farkettınızmı kızlar
ıkıncı uyelık dıyor???
benim tatlı krizim gelmiyo sadece hastayken...
Bu tarçınlı suyu nasıl yapıyosun bildigiğmiz pastaya katılan tarçınmı ?? Toz halında??
Benim menmü zorlayan hep şunlar
ben şimdi diyet yapıyorumyaa
diyelim o hafta birşey yemedim ama canım birşey çekti yemiyorum yemiyorum ama beynimin bir köşesinde otomatıkmen o yazılıyo.. Sonra diyette kilo veriyorum goruyorum bir gün bir kaçamakla başlayan şeyyy nasılsa diyeti bi kere bozduk psıkılojisine giriyorum veeee o diyet haftasında yemediğim ne varca canım çekiyooo
beynimdeki listedeki herşeyi yemeye başlıyorum
öğneğin dukandayken poğaça hiç yemedim ama burda arkadaşlar yerken nasıl canım çekiyodu kokusu sıcacık missssssss
Bu hafta gittim 3 günde her sabah poğaça aldım sıcacık çayla yedim..
Döner çekti canım bu hafta yine yedim ilk fırsattaa...
Türk kahvesi...
Iskender...
Tavuk dürüm....
Meselaa çikolataa. çok sevmem ama diyette içimde kalmış bir uhde gibi olduya onuda yedim..
özlemcim;
seni daha önce takımımıza davet etmiştim ancak sen uzun bir süre uğramadın.bir gün yazdın 5 gün yok oldun.Bende yeni üyeler aldım ve takım kapasitemiz doldu.Malesef seni takıma geri alamam.Zaten sende "cuma yarısmasına katılmak isteyenler" topiğine tekrar cvp yazmıssın ve 5 .takıma çagırılmıssın.oraya gidebilirsin istersen...
bugün ağzımdan düşmeyen şarkı:...yalan oldu , yalan oldu...dukan bana yalan oldu..dün tatmak için 1 tane un helvası yedikten sonra kan kokusu almış köpekbalığı gibi bir tabağı bitirdim canlarım...sonrasını varın siz düşünün..akşam zeytinyağlı fasulye va salata ..üzerine magnum..üzerine kandil simidi..bugüne gelelim..eşim izinli , evde yani..kahvaltıyı o hazırlar..kuşsütü eksik olur..yedikleimi yazmıyorum...bugünde böyle gider, akşama dışarı çıkıcaz çünkü..yarına allah kerim diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?