Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

denıyecegım aslında 5 lık su sıselerınıde doldurup kullanabılırım.Şimdi kafamda yer ettı kolsuz bısey gıyemıyorum Off yerken ıyıde sonra ıste bole acısı cıkıyor

kızla rbende kaçıyorum görüşürüz ev işleri beni bekler
edacım bizim için de bol bol yüz gez eğlen iyi tatiller canım
çok yiyipte kilo alma haaaaaaa

kızlar ben kaçayım...misafirim gelicek...evimi toprlayayım..kek yapıcam..ama yemiyciğimmmm..
kızımı hazırlayayım kendim uş alaım..ufff ne çok işim var umarım yetişebilirim:))

kız sen de yoksa benim gibi konyalı mısın...ne gelen gidenin bitiyo...ne düğünün...yeni doğum yaptın ...otur evinde biraz:)

günaydın kızlar...yoksa tünaydın mı diyeyim:)ben kalktım ama eşim ve oğlum hala uyuyorlar.haftasonlarını seviyorum arkadaşlar..evde olmak...geç kalkmak...evde kahvaltı...ya kadınlar çalışmasın bence kocaları çok kazansınlar....hatunlar hayatı hep haftasonu tadında yaşasınlar...

ahhh keşkem keşkem keşkemmmm
Evde olabilseydim keşkemmmm
(ibrahim tatlıses modda )

Ayyy ne guzel demıssın bende evdekı pazar kahvaltılarını sevıyorum keske hep bole olsa dıorum ama beş beş kazanmak gerek :)

arkadaşlar o kadar yogun bir işim varkii tüm gün işteyken kk ya girecek vakit bile bulamıyorum ama eğer beni de takıma alırsanız öğle araları odamı kitleyip gircem yazcam :)) benimde zayıflamaya ve takıma ihtiyacım var az da olsa yazar ve takip ederim ...

Cnm kaptan ne der bılmıyorum ama eger duzenlı gırıp menunu paylasır ve yazılalara goz gezdırıp elınden geldıgınce cvp verırsen sorun olmaz.Çalışıyosun ısın zor bız anlayısla karsılarız ama genede hergun gırmeye calıs.Kaptan ne der bılmyıorum tabı

ay sevsinler seniii...kaptan okey derse gel kız

özlemcim;
seni daha önce takımımıza davet etmiştim ancak sen uzun bir süre uğramadın.bir gün yazdın 5 gün yok oldun.Bende yeni üyeler aldım ve takım kapasitemiz doldu.Malesef seni takıma geri alamam.Zaten sende "cuma yarısmasına katılmak isteyenler" topiğine tekrar cvp yazmıssın ve 5 .takıma çagırılmıssın.oraya gidebilirsin istersen...

bi zaman sonra , acın hafiflediğinde bu yaşadıklarını düşünüp güleceksin murç..haftasonu evde durma..gez dolaş..yemek yememe olayın için bişey demiyorum, içinden geçmiyosa yeme tabii..doğal diyet işte bacım...hiç değilse o kadarlık bir karın olsun değilmi:)

Lovonıa sitede engellenmıs farkettınızmı kızlar
ıkıncı uyelık dıyor???
gördüm, merak ettim neden acaba?

kız anlatmasanaaaaaaaaaaaa...

bugün ağzımdan düşmeyen şarkı:...yalan oldu , yalan oldu...dukan bana yalan oldu..dün tatmak için 1 tane un helvası yedikten sonra kan kokusu almış köpekbalığı gibi bir tabağı bitirdim canlarım...sonrasını varın siz düşünün..akşam zeytinyağlı fasulye va salata ..üzerine magnum..üzerine kandil simidi..bugüne gelelim..eşim izinli , evde yani..kahvaltıyı o hazırlar..kuşsütü eksik olur..yedikleimi yazmıyorum...bugünde böyle gider, akşama dışarı çıkıcaz çünkü..yarına Allah kerim diyelim..

tamam beşinci takımdan başlayayım o zaman.. bütün arkadaşlara bol bol kilo vermeli fit günler diliyorum :)

eddaaaaa canım görüşemezsek hayırlısı ile git-gel tatiline...türkiyenin en güzel yerinde yaşıyosun yerinde olsam tatil matil istemezdim ama başka yerler görme, çevre değişikliğide bazen insanlar için büyük ihtiyaç oluyo..bizim içinde denizde bıcı bıcı yap bacımm..:80:

kocayı derin dondurucu almaya gönderdim bide simfer kare fırın al dedim oda kaçtı .sen daha çok şey istemeden kaçayım dedi gitti bendede bi iştahsızlık sabah kahvaltısıyla duruyorum ögle 2 ince dilim kavun yedim hiç acıkmadım bakalım tartıda sabah kaç çıkarım

hoppidickkk sana bayılıyorum aynı ben gibi davranmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…