- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.021
günaydınlaaaaaaaaarrrrrrr çok enerji doluyum patlayabilirim sabah tartıda 99 rakamını gördümdemeki devamı gelicekmiş derin donduruncum için servis gelicek diye banda çıkıp yürüyemedim akşama dogru kesin çıkarım .hele tartıda eksi rakam görünce koşarak çıkarım kulagıma takarım kulaklıgı açarım müzigi ramazana kadar 95 olsam inşallah amin
GÜNAYDIIIIIIIINNN ARKADAŞLARIMMM....naılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ..
ben güzel yorucu ve aslında benim açımdan çokkk çokkk can sıkıcı bir hafta sonu yaşadım((hafta sonu amcamın kızının düğünü vardı ..dolayısıyla güzel bir hafta sonuydu ve yorulldum:))) neden can sıkıcı idi diye soracak olursanız ben kilolu oldugum için kıyafet almamıştım henüz ve bebeğim çok küçük oldugu için çok fazla araştırma yapamamıştım..dün düğüne 2 saat kala strese girdim ben ne giyicm die...hemen eşimle çarşıya çıktık çokk çokk güzel kıayfetler buldum ama tabiki alamadım beden problemimden dolayı..nerdeyse aglıycak duruma geldim...kendime sifon bollama tarz bir bluz almak istedim ama ne yazarrr...ayrıca kilollar için olan kıyaetler ne kadar da pahalı yaaa...hem aldıgımız kıyafeti se verek mutlu olarak alıp giymiyoruz hem de b ir sürü para bayılıyoruz...
işin özü b en zayıflamalıyımmmmmmmmm....gençliğim istediğim hiç bir şeyi giyemeden elimden gidiyor(
GÜNAYDIIIIIIIINNN ARKADAŞLARIMMM....naılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ..
ben güzel yorucu ve aslında benim açımdan çokkk çokkk can sıkıcı bir hafta sonu yaşadım((hafta sonu amcamın kızının düğünü vardı ..dolayısıyla güzel bir hafta sonuydu ve yorulldum:))) neden can sıkıcı idi diye soracak olursanız ben kilolu oldugum için kıyafet almamıştım henüz ve bebeğim çok küçük oldugu için çok fazla araştırma yapamamıştım..dün düğüne 2 saat kala strese girdim ben ne giyicm die...hemen eşimle çarşıya çıktık çokk çokk güzel kıayfetler buldum ama tabiki alamadım beden problemimden dolayı..nerdeyse aglıycak duruma geldim...kendime sifon bollama tarz bir bluz almak istedim ama ne yazarrr...ayrıca kilollar için olan kıyaetler ne kadar da pahalı yaaa...hem aldıgımız kıyafeti se verek mutlu olarak alıp giymiyoruz hem de b ir sürü para bayılıyoruz...
işin özü b en zayıflamalıyımmmmmmmmm....gençliğim istediğim hiç bir şeyi giyemeden elimden gidiyor(
sevsinler seniiii.......aramıza şimdi geldin işte......bu moral bozukluğuyla iyi kilo verirsin sen...
MURSHH yaptırdın mı canım dövemni...çokk hoşmuş güle güle kullan cnm..
murshcum ben de almak istiyorum..bana çok kolay ve zevkli bir egzersiz gibi geliyor o alet..hep hoşuma gitmiştir..araştırın ca haberleşelim ben de alayım olur mu?bir arkadasım var öğle arası mesaide bile 10 ya da 15 dakika çalışırdı twister da..offf allahım ne bayanlar var böyleler işte..bu kadar önemsiyorlar kilolarını...Saol cnm dun yaptırdım.4 yıldır ıcımde kalan herseyı yapıyorum.Kendime uzunca bı yapılacaklar lıstesı hazırladım ve ılk basta zayıflamak var.Şimdi netten twister araştırıyorum.Herm küçük yer kaplamıyor hemde duzenlı kullanımda cok faydasını gorenler var.Ürünü alanlar yorum yapmışlar.2 ayda 2 beden ıncelenler var.Bende simit ve göbekten şikayetci biri olaraktan almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun.9 tl ye bıle var
MURSH canım aslında hayat boyu ilk olarak hep kendimizi düşnmeli ve hevesimizde olan şeyleri yapmalıyız ama yapmıyoruz işte..kendimizi diil karşımızdakini ön plana alıyoruz hep..ben de biraz zayıflayayım burnumu deldiricem ..eşim izin vermiyor ama gönlünü yapmalıyım onun
günaydııın herkese nasılsınız kızlar??
dukan yalan oldu yine hafta sonu kaçamaklarından dolayı:))
verilecek kilo azalınca insan daha cok kaçamak yapıyo bunu anladıım iradem iyice zayıfladı
sabahtan beri midem cok bulanıyo sanırım mideyi üşüttüm(
murs dövmen güzelmiş ben asla cesaret edemem herhalde dövme yaptırmaya
tek problemim:yaklaşık 13 kilo verdim kızlar.veeeee maalesef sarkmalar başladı...spor da yapamıyorumne yapsam...şu sıkılaştırdığı söylenen makinalara mı girsem....
günaydııın herkese nasılsınız kızlar??
dukan yalan oldu yine hafta sonu kaçamaklarından dolayı:))
verilecek kilo azalınca insan daha cok kaçamak yapıyo bunu anladıım iradem iyice zayıfladı
sabahtan beri midem cok bulanıyo sanırım mideyi üşüttüm(
murs dövmen güzelmiş ben asla cesaret edemem herhalde dövme yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?