- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.001
eddaaaaa canım görüşemezsek hayırlısı ile git-gel tatiline...türkiyenin en güzel yerinde yaşıyosun yerinde olsam tatil matil istemezdim ama başka yerler görme, çevre değişikliğide bazen insanlar için büyük ihtiyaç oluyo..bizim içinde denizde bıcı bıcı yap bacımm..:80:
kocayı derin dondurucu almaya gönderdim bide simfer kare fırın al dedim oda kaçtı .sen daha çok şey istemeden kaçayım dedi gitti bendede bi iştahsızlık sabah kahvaltısıyla duruyorum ögle 2 ince dilim kavun yedim hiç acıkmadım bakalım tartıda sabah kaç çıkarım
canlarım ben gidiyorum
Kendinize iyi bakın sizi seviyorummm 15 gün sonra görüşürüz inşallahhh
canlarım ben gidiyorum
bugün ağzımdan düşmeyen şarkı:...yalan oldu , yalan oldu...dukan bana yalan oldu..dün tatmak için 1 tane un helvası yedikten sonra kan kokusu almış köpekbalığı gibi bir tabağı bitirdim canlarım...sonrasını varın siz düşünün..akşam zeytinyağlı fasulye va salata ..üzerine magnum..üzerine kandil simidi..bugüne gelelim..eşim izinli , evde yani..kahvaltıyı o hazırlar..kuşsütü eksik olur..yedikleimi yazmıyorum...bugünde böyle gider, akşama dışarı çıkıcaz çünkü..yarına Allah kerim diyelim..
canlarım ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?