Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yavrum benimmm
Inşallahhh 15 gün tatilim ama arabada yolda çok gececek bakalım hayırlısı
sizin için yüzerimm yüzerimde benim yüzmem fok balıkları gibi olurrr dobilik dobilik

fatma abla sende de ben gibi iştahsızlıga pek alışkın değiliz Hazır iştahsızlık varkenn sakın bırakmaaa devam et yeme meyve ye sulu şeyler yee hamur işlerini unutttttt bak yoksa 48 beden hayatl olur onu düşün incecik olup millete hava atacagın günleri düşünnnn sana şişko diyenlerin önünde poponu kıvırtıp geçeceğin günleri düşünnnnnnnnnnnnnnnnn

kan kokusu almış köpekbalığı ha ha haaa haaaa

slm kızlar şimdi misafirlikteyim internet bulmuşken girip neler yapmışsınız bakayım dedim. valla hemen hemen çoğunuz bıraktığım gibisiniz murch seni tebrik ederim istikrarla devam ediyorsun. bazı arkadaşlar yok onlar da izinli galiba yada diskalifiye oldular. beni sorarsanız hiç sormayın daha iyi derim. 74.5 e kadar düşmüştüm şimdi 77 oldum. 1 ileri 2 geri. denize girerim bisiklet binerim diye hayal ediyordum ama hiç planladığım gibi olmuyor. habire misafir geliyor onlarla yenip içiliyor hiçbirşeye de vakit bulamıyorum nedense.çok yoruluyorum ama kilo vermeye fayda ertmiyor. şu boğazı kesmem lazım. burası da temiz hava bir yediriyor ki sormayınnn.
hepinize bol iradeli günler diliyorum.

bende aklımda kalanları yazayım sabah
2 kandil simidi peynir çay
ögle 2 ince dilim kavun
ara 1 çay bardagı ayçekirdegi 1 bardak kola
akşam 2 ince dilim soslu fırınladıgım ekmek 1 şekerli çay 1 top
limonlu dondurma itiraf ediyorum bugün menüm berbat hiç sebze salata yok yarın kendime gelmem lazım

Günaydın Kızlar !!!

Bugün nasılınız bakalım? Ben güne sporla başladım... Haftaya cok ciddi planlarım var... Inş. Adam akıllı kilo veririm

Son düzenleme:
​[h=2]
[/h]
tünaydın diyim artık öglen oldu çocukların kahvaltısı kedinin maması banyosu kocayı dügüne gönderdim fadimedekk nin başına geldi kimse ugramamış bugün​

Bugün pazar olması sebebiyle kimsecikler yok.. :26:
Neyse kızlar, geniş bir şarkı arşivi olan var mı? Yeni çıkan pop şarkılar, en cok tutulan hit şarkılar falan olursa iyi olur.Eğer böyle bir arşiviniz varsa ben msn vereyim ordan bana atın :)) OLma mı? :)

klimalı odaya kaçıyorum kızlar...belki akşama yıne gelirim...az kalorili bir gün diliyorum hepinize

kızlar bugün felaket sıcak mutfaktan çıkmadım haftasonu hep böyle oluyor sabah klasik kahvaltı yaptım
ara 1 elma yedim
ögle şimdi yedim geldim fırında kaşarlı azıcık salamlı makarna avucumun yarısı kadar vardı posiyonu yanında közlenmiş patlıcan salatası 1 b gazoz akşam sade salata yerim yada meyve yerim yemek yemem daha ama içim dışım su oldu spor yapamıyorum içimden gelmiyor yarın dondururu için gelceklermiş .açmayın demişler yoksa garantiden sayılmazmış mecbur beklicem yoksa yarın planım sabah ilk işim yürüyüştü

günaydınlaaaaaaaaarrrrrrr çok enerji doluyum patlayabilirim sabah tartıda 99 rakamını gördüm demeki devamı gelicekmiş derin donduruncum için servis gelicek diye banda çıkıp yürüyemedim akşama dogru kesin çıkarım .hele tartıda eksi rakam görünce koşarak çıkarım kulagıma takarım kulaklıgı açarım müzigi ramazana kadar 95 olsam inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…