Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günde kaç kalori alarak 13 kilo verdin cnm?v ne kada zamanda verdin?

günde 1200 kaloriyle başladım.kilom takıldıkça azalttım kalorileri...şimdilerde 1050-1100 arası alıyorum.4 ay oldu başlayalı...kalça çıkığım var tek taraflı...bu sebeple günlük hareketim bile çok az...buna rağmen iyi gidiyorum...acelem yok..

Göreceksin artık iyi mii kötümü?

Eki Görüntüle 226490

Bugün kendimi melek gibi hissediyorum :)))

sonunda yaptırmıssın.. güzel olmuş.. kalıcı mı yaptırdın?

evet arkadaşlar ben de mursh'a katılıyorum.şu diyeti,bu diyeti...ben de uygulayamıyorum bunları....kalori sayımı bana çok kolay geliyor...hem istediğim şeyleri yiyebiliyorum.hem de zayıflıyorum...

bende kalori sayımı yapıyordum şimdiye kadar ama artık cok sıkıldım yapıstı sanki zor gidiyor kilolar...
o yüzden 5 günde 5 kilo diyetine başladım.. eşimle iddiayada girdik mata kadar 60 kilo olmam lazım :18:

sen kolay kilo verirsin bence..çünkü maşallah çok hareketli bir hayatın var.ve güne erken başlıyorsun...

Nasıl gıdıo cnm pekı 5 gun tamamladınmı ?

canım ben 3 gün yaptım.Diğer topikteki arkadaşlar bugün başladılar.Bende onlarla başlamak için dün bitirdim diyeti.Geçen perşembe 80.6 idim cmrts günü 79.6 cıktım. 2 günde 1 kilo verdim.şimdi yine başladım.Ramazana kadar yapıcam.Haftsonları normal yiyorsun,o zamanda kalori sayımı yaparım. Gitsin kilolar...

sen kolay kilo verirsin bence..çünkü maşallah çok hareketli bir hayatın var.ve güne erken başlıyorsun...

evet ben 6.30 da uyanıyorum.Ders calıs,kahvaltı hazıla derken zaten kursa gidiyoruz.Sonrasını yazmıstım zaten baska bi mesajımda :)) şimdi azıcık dinlenip ders calısıcam sonra 1.5 saat spor

Off lolavinia nerelerde acaba arkadaşlar kimsede facesi falan yokmu bu kızın? hoppidicik siz bi ara verelim falan diyordunuz? aldınız mı adreslerinizi?

günaydın hepinize....çok sıcak bir haftasonundan sonra,nihayet heryeri klimalı işyerime geldim.Allah devletimize zeval vermesin....püfür püfür.....
sendemi sırtınıdevletedayayanlardansın:))

Eki Görüntüle 226490

Bugün kendimi melek gibi hissediyorum :)))
vay vay vay...helal olsun bebiş..kim tutar seni beee..

günaydııın herkese nasılsınız kızlar??
dukan yalan oldu yine hafta sonu kaçamaklarından dolayı:))
aramıza hoşgeldin asya..

tek problemim:yaklaşık 13 kilo verdim kızlar.veeeee maalesef sarkmalar başladı...spor da yapamıyorum ne yapsam...şu sıkılaştırdığı söylenen makinalara mı girsem....
maaşallah kız..13 kilo vermişsin..durmak yok yola devam o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Off lolavinia nerelerde acaba arkadaşlar kimsede facesi falan yokmu bu kızın? hoppidicik siz bi ara verelim falan diyordunuz? aldınız mı adreslerinizi?
yok almadım ..ama tatile gideceğinden bahsediyodu..belki tatile çıkmıştır..dukan topiğinede uğramamış..

kızlaaaarrr !! bugün öğlen arasında mağazaya gittim kendime etek ve bluz almak için uzuuun bir zaman sonra 38 beden etek ve 40 beden bluzlere girmek çook hoşuma gitti. darısı sizlerinde başına inşalllaahh!!! biraz göbek ve omuzlardanda gitese üst bedenimde 38 olsa başka bişey istemem

Ayyyy ne kadan güzellll Bende ıstıyorum yaa su aletlerım gelsın bende sıkılasıp artık 40 felan almak ıstıyorum sonrada ıns 38 ve 36lara duserım.Gercı 38 e de razıyım ben ama Dün lcw dan bı sort aldım 44 beden yanımda arkadasım vardı kız 34 beden gıyıyo yaa aradakı farka bakarmısın

İnşallah canım yaaa oda olur bende 3-4 ay önce 44 den aşağı beden giyemiyodum, bi gaza getirdim kendi kendimi 10 kiloya yakın verdim çok şükür. şimdi nefes almak bile daha farklı daha rahat:)

İnşallah canım yaaa oda olur bende 3-4 ay önce 44 den aşağı beden giyemiyodum, bi gaza getirdim kendi kendimi 10 kiloya yakın verdim çok şükür. şimdi nefes almak bile daha farklı daha rahat:)

Cnmm bende 9 kılo verdım ama bedende bı degısıklık olmadı cok Spor yapmadıgım ıcın sanırım sen spor yaptınmı ?

Cnmm bende 9 kılo verdım ama bedende bı degısıklık olmadı cok Spor yapmadıgım ıcın sanırım sen spor yaptınmı ?
yok valla bende spor yapamıyorum hiç ama 2 çocuk var bende biri daha yeni 1 yaşında bol bol kucağımda onunla yürüdüğüm için belki spor yapmış kadar oluyorumdur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…