- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.041
evet arkadaşlar ben de mursh'a katılıyorum.şu diyeti,bu diyeti...ben de uygulayamıyorum bunları....kalori sayımı bana çok kolay geliyor...hem istediğim şeyleri yiyebiliyorum.hem de zayıflıyorum...
günde kaç kalori alarak 13 kilo verdin cnm?v ne kada zamanda verdin?
günaydın kızlar,
5 günlük bir aradan sonra tekrar burdayım, çok yorgunum çok yoğun geçirdik atlattık düğünümüzü, artık benimde bir eltim var:) sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum yaşayarak görcez, tecrübeli eltiler varmı aranızda:))
evet arkadaşlar ben de mursh'a katılıyorum.şu diyeti,bu diyeti...ben de uygulayamıyorum bunları....kalori sayımı bana çok kolay geliyor...hem istediğim şeyleri yiyebiliyorum.hem de zayıflıyorum...
Göreceksin artık iyi mii kötümü?
sonunda yaptırmıssın.. güzel olmuş.. kalıcı mı yaptırdın?
bende kalori sayımı yapıyordum şimdiye kadar ama artık cok sıkıldım yapıstı sanki zor gidiyor kilolar...
o yüzden 5 günde 5 kilo diyetine başladım.. eşimle iddiayada girdik mata kadar 60 kilo olmam lazım :18:
bende kalori sayımı yapıyordum şimdiye kadar ama artık cok sıkıldım yapıstı sanki zor gidiyor kilolar...
o yüzden 5 günde 5 kilo diyetine başladım.. eşimle iddiayada girdik mata kadar 60 kilo olmam lazım :18:
Nasıl gıdıo cnm pekı 5 gun tamamladınmı ?
sen kolay kilo verirsin bence..çünkü maşallah çok hareketli bir hayatın var.ve güne erken başlıyorsun...
sendemi sırtınıdevletedayayanlardansın:))günaydın hepinize....çok sıcak bir haftasonundan sonra,nihayet heryeri klimalı işyerime geldim.Allah devletimize zeval vermesin....püfür püfür.....
vay vay vay...helal olsun bebiş..kim tutar seni beee..
aramıza hoşgeldin asya..günaydııın herkese nasılsınız kızlar??
dukan yalan oldu yine hafta sonu kaçamaklarından dolayı:))
maaşallah kız..13 kilo vermişsin..durmak yok yola devam o zaman.tek problemim:yaklaşık 13 kilo verdim kızlar.veeeee maalesef sarkmalar başladı...spor da yapamıyorumne yapsam...şu sıkılaştırdığı söylenen makinalara mı girsem....
yok almadım ..ama tatile gideceğinden bahsediyodu..belki tatile çıkmıştır..dukan topiğinede uğramamış..Off lolavinia nerelerde acabaarkadaşlar kimsede facesi falan yokmu bu kızın? hoppidicik siz bi ara verelim falan diyordunuz? aldınız mı adreslerinizi?
yok almadım ..ama tatile gideceğinden bahsediyodu..belki tatile çıkmıştır..dukan topiğinede uğramamış..
kızlaaaarrr !! bugün öğlen arasında mağazaya gittim kendime etek ve bluz almak için uzuuun bir zaman sonra 38 beden etek ve 40 beden bluzlere girmek çook hoşuma gitti. darısı sizlerinde başına inşalllaahh!!! biraz göbek ve omuzlardanda gitese üst bedenimde 38 olsa başka bişey istemem
Ayyyy ne kadan güzellllBende ıstıyorum yaa su aletlerım gelsın bende sıkılasıp artık 40 felan almak ıstıyorum sonrada ıns 38 ve 36lara duserım.Gercı 38 e de razıyım ben ama Dün lcw dan bı sort aldım 44 beden yanımda arkadasım vardı kız 34 beden gıyıyo yaa aradakı farka bakarmısın
İnşallah canım yaaa oda olur bende 3-4 ay önce 44 den aşağı beden giyemiyodum, bi gaza getirdim kendi kendimi 10 kiloya yakın verdim çok şükür. şimdi nefes almak bile daha farklı daha rahat:)
yok valla bende spor yapamıyorum hiç ama 2 çocuk var bende biri daha yeni 1 yaşında bol bol kucağımda onunla yürüdüğüm için belki spor yapmış kadar oluyorumdur.
Cnmm bende 9 kılo verdım ama bedende bı degısıklık olmadı cokSpor yapmadıgım ıcın sanırım sen spor yaptınmı ?
sendemi sırtınıdevletedayayanlardansın:))
hı hı..hem de 20 yıldır.ilk maaşımı 17 yaşında olduğum için,reşit sayılmadığımdan babam imza atmıştı da öyle alabilmiştim:) eskiden öyleydi be gülüm..kolaydı işe girmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?