Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh bizde devlete dayayabilsek.. nerdeee... bir türlü atanamadık..

ahh bizde devlete dayayabilsek.. nerdeee... bir türlü atanamadık..

valla kocanın maaşı iyiyse....ye iç,hayatını yaşa....çalışırken yine ev hanımı olmaya devam etmek zorundasın....en nefret ettiğim ne biliyo musun...işten eve 5.30 da geldiğimde daha kapıyı açar açmaz "anne yemekte ne var,açım" diyen oğlumla eşimin sesi....öffff yani...

eşimin maaşı çok iyi... ama ben yinede calısmak istiyorum :)) ama şu yemek mevzusu bendede oluyor bazen,çalışmama rağmen.Kurstan gelir gelmez, melek yemek karnım acıktı,melek çay, melek şu,melek bu... gerçekten insan sinir oluyor

günaydınlarrrr hepinize

nekadar önemli bir konuya parmak basmışsınız bende aynı dertten muzdarip çalışan kadınım:) işimiz çok zor arkadaşlarım herkese allah yardım etsin. akşam 7 de evde oluyorum ve yatana kadar hiç oturmadan sürekli bişeyler yapıyorum ooooffff çok sıkıldım artık ben, oturup kumanda elimde dizi izlemek istiyorum(((

günaydın arkadaşlar...bugün tartıda inişlerdeyim..son zamanlarda ani aldıgım 2 kiloyu vermem gerek cumaya kadar inşaallah..
bugün temizlik yapayım diyorum kızım müsade ederse tabi...

süper gidiyo..ya keşke daha önce bilseydim burayı..böyle günlük paylaşım da olunca daha bi motiveyim..

mesela dün akşam düğündeydim.ne yaşpasta yedim,ne kola içtim,ne kuru pasta yedim...ne ikram ettilerse booşşşş...beni kandıramadılar

verdiğin linke baktım hatta almaya karar verdim ama bi türlü siparişi onaylatamadım cok yavas ilerliyo sıkılıp bırakmıştım ama almayı kesin düşünüyorum
geçmiş olsun canım...
sağol canım

herkese günaydın
kız kardeşim evleniyo haftaya annemlere gidip gelcem bu hafta ve öbür hafta sık sık giremeyebilirim kaptan haber vereyim dedim

selam arkadaşlar takım durgun bugün..ben de şimdi meyva yedim ve temizliğin basına geçicem ..spor olsun hem değil mi?sabah 11 gbi b aşlycaktım temizliğe ama misafirler baskın yaptı:)

selam arkadaşlar takım durgun bugün..ben de şimdi meyva yedim ve temizliğin basına geçicem ..spor olsun hem değil mi?sabah 11 gbi b aşlycaktım temizliğe ama misafirler baskın yaptı:)

Şu misafir baskınları yok mu... En nefret ettiğim şey... Haber vermezler,zırt diye damlarlar.. Sinir oluyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…