- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.061
hı hı..hem de 20 yıldır.ilk maaşımı 17 yaşında olduğum için,reşit sayılmadığımdan babam imza atmıştı da öyle alabilmiştim:) eskiden öyleydi be gülüm..kolaydı işe girmek...
oo..emekliliğin yakın o zaman senin:).kaç yaşındasın?eşimde kamu görevlisi..sendemi sırtınıdevletedayayanlardansın:))
hı hı..hem de 20 yıldır.ilk maaşımı 17 yaşında olduğum için,reşit sayılmadığımdan babam imza atmıştı da öyle alabilmiştim:) eskiden öyleydi be gülüm..kolaydı işe girmek...
oo..emekliliğin yakın o zaman senin:).kaç yaşındasın?eşimde kamu görevlisi..
aslında bu ekim ayında emekliydim ama yeni yasayla yaş sınırı yukarıya çekildi....benim gibi erken işe başlayanlara kötü oldu.38 yaşında 20 yılımı doldurup emekli olcam derken...şimdi yılını doldurmuş ama 47 yaşını bekleyen biri oldum...biraz daha yaşlanmamı istiyor devlet:) bilseydim çalışmaya başlamaz,biraz gezer tozardım...
ahh bizde devlete dayayabilsek.. nerdeee... bir türlü atanamadık..
valla kocanın maaşı iyiyse....ye iç,hayatını yaşa....çalışırken yine ev hanımı olmaya devam etmek zorundasın....en nefret ettiğim ne biliyo musun...işten eve 5.30 da geldiğimde daha kapıyı açar açmaz "anne yemekte ne var,açım" diyen oğlumla eşimin sesi....öffff yani...
günaydııınnn herkeseeee
verdiğin linke baktım hatta almaya karar verdim ama bi türlü siparişi onaylatamadım cok yavas ilerliyo sıkılıp bırakmıştım ama almayı kesin düşünüyorumWalla cnm ne yalan dukan benımde yalan oldu ama zaten dukan benım gıbıler ıcın zor bı dıyet.Nasıl yaparım baslarmıyım gene bılmıyorum.Ama ılla bı dıyet yapmak zorunda gıbı hıssetmek yoruyo benı.Daha cok az ve saglıklı beslenmek ve spor yapmak daha mantıklı gelıo.Mesela dukanda ekmek yasak ama ole bı zaman gelıo kı ekmek yemek zorunda kalıyosun.
Bıde asyacım bak lınk verdım hepsıburadada mekık aletı cok ındırımdde hemde kargo bedava ıstersen bı bak o oturunca kat kat olan gobegın ıcın ıyı olur.
Dövme konusundada bıseyı cok ıstıyosam yaparım.Ki ben parmagım kesıldı dıe ambulans felan cagırtıyorum :) canım acayıp tatlıdır ama hıc acımadı desem yerı cok acayıp ama acımadı.Ve cok mutluyum cokta ıcıme sındı.İnşş çookk çookkk yıllar sonra pısman olmam :)
sağol canımgeçmiş olsun canım...
selam arkadaşlar takım durgun bugün..ben de şimdi meyva yedim ve temizliğin basına geçicem ..spor olsun hem değil mi?sabah 11 gbi b aşlycaktım temizliğe ama misafirler baskın yaptı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?