Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Walla oleymıs cnm yaaa...Geveze sey ozledım valla :) Ya onunlamı ılgılı yoksa lovıanın cıkmasıylamı ılgılı hepsı ust ustune geldı kımsenın sesı sedası cıkmıyo sesısız kaldı topık :)

Of.. çok sıkıcı.. 2 gündür kimse yok topikte ya... :84:

Aslında cogumuz geliyoruz.Bakıyoruz kimse bişi yazmamış, bişi yazmadan cıkıyoruz

vee hep ev dağınıkken gelirler...

AYYYY niye öyle oluyor hep ya:)))bebeğim yeni doğdugu için gelenim gidenim çok oluyor 3 ya da 4 gün evimi dip köşe temizledim geçen hafta yemeklerimi pastalarımı yaptım ve misafir gelir mi die bekledim..bir allahın kulu gelmedi..bu hafta kızım sürekli kucakta ne ev i toparlayabiliyorum ve pasta yapabiliyorum herkesin gelesi tuttu..aman yarabbiiii

İvett bugünkü menüm şöyle:

Sabah: 1 adet dukan poğaçası

Öğlen: Izgara Biftekli Salata (içinde 5-6 tane mısır tanesi yedim malesef) + Ayran

Ara: Coca Cola Zero (içindekileri okudumda, dukan'ın bahsettiği meşhur tatlandırıcı aspartam varmış)

Akşam: Tavuk Fileto ve yarım dukan poğaçası

Dukanda 9. günüm, seyirde 4. günüm yani:)

Sizler ne durumdasınız?

ilk günaydın benden olsun. akşamı balkonda yatarak geçirdim sıcaktan yatılmıyodu ben küçük kızım ikizler hepimiz balkona yatak yapıp bir serin yattık tam dalmıştım inşaatçının biri birine bagırıyordu uykum kaçtı saatlerce uyuyamadım şu inşaat bitsede kurtulsak önümüze diktiler 16 katlı daireler artık eşimle balkon sefası yapamıcakmıyız

günaydın hopidicik senin annenlermi avcılarda oturuyorlardı bugün ordaki pazara gidip gezicem kendime ince penye bulursam alcam burdan aldım çık kalınmış sonra farkettim çok kötü huyum bişeyi alınca illa yıkayıp sonra giycem öyle yapınca iyi oldu

Günaydın CanLar :)))

Hopidick bugun bızım yarısmanın bıtıs tarıhı bılıyosun demı ? Sende nasıl durumlar basladıgımız kılo kactı hatırlıyomusun sen ben not etmemısım ?

Allah iyiliğini versin :)))

o zaman benle iddiaya girebilirsin :)

Gireriz cnm ayıp edıyosun.Ofiste şefimlede iddaya girdik şimdi 1 ayda 5 kilo verıcez bakalım kım verebılecek.Senlede gırelım :)

Sabah 1 dılım kepeklı ekmekle 1 parca yagsız peynır yedım hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…