- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.101
yok kız..biz anadolu yakasındayız..günaydın hopidicik senin annenlermi avcılarda oturuyorlardı bugün ordaki pazara gidip gezicem kendime ince penye bulursam alcam burdan aldım çık kalınmış sonra farkettim çok kötü huyum bişeyi alınca illa yıkayıp sonra giycem öyle yapınca iyi oldu
nınınımmmmmm...Günaydın CanLar :)))
Hopidick bugun bızım yarısmanın bıtıs tarıhı bılıyosun demı ? Sende nasıl durumlar basladıgımız kılo kactı hatırlıyomusun sen ben not etmemısım ?
yok kız..biz anadolu yakasındayız..
nınınımmmmmm...nerden hatırlattın şimdi..evett..bugün o gün..kaç kilo ile başlamıştım unuttum ama hedefe varamadığım kesin bacım..sen vardınmı?
nde denir bilmiyorumki...başın sağolsun olabilirmi..sonuçta sevdiğin , değer verdiğin bir varlıktı..yenisini edin hemen, üzüntünü hafifletir..Kuşumuz öldü kızlar
Sabah sabah canım sıkıldı yaa
nde denir bilmiyorumki...başın sağolsun olabilirmi..sonuçta sevdiğin , değer verdiğin bir varlıktı..yenisini edin hemen, üzüntünü hafifletir..
gel vatandaş geellll..kaybetme garantili iddiasına, zayıflama yarışmasına girilir...
eee..kim kazandı şimdiiii???:44:
üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffff bugün çok canım sıkılıyo yaaa
günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...
yaaaa nasıl güldürdün beni yaaa :) Deliiiii
Walla biraz öle galiba hırslımıyım neyım bu aralar inş böle devam eder :)
ben gençken....ııyğ..ne iğrenç bi kelime oldu
neyse eskiden benim de başıma seninki gibi bişey gelmişti.salak sevgilim tam beni isteme safhasına gelince cesaretsiz davrandı.ben de bi öfkeyle o aralar beni isteyip duran biri vardı.onu kabul ettim.malum şimdi kocam oluyorlar kendileri:)
insanın o hırsla neler yapabileceğini iyi bilirim vesselam:)
hiç alakasız biriyle evlendim ya....sen de herşeyi yapabilirsin.aman dikkat....
işe yarar..bu aralar neye saldırsan eline geçer:)
yıllardır içimde ukte kaldı dedin...bi dövme mi yaptırsam dedin....melek mi olsa acaba dedin....2 güne sırtındaydı:)
zayıflıyorum hariç,ötekileri tek geçersin sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?