Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok kız..biz anadolu yakasındayız..

Günaydın CanLar :)))

Hopidick bugun bızım yarısmanın bıtıs tarıhı bılıyosun demı ? Sende nasıl durumlar basladıgımız kılo kactı hatırlıyomusun sen ben not etmemısım ?
nınınımmmmmm...nerden hatırlattın şimdi..evett..bugün o gün..kaç kilo ile başlamıştım unuttum ama hedefe varamadığım kesin bacım..sen vardınmı?

yok kız..biz anadolu yakasındayız..

nınınımmmmmm...nerden hatırlattın şimdi..evett..bugün o gün..kaç kilo ile başlamıştım unuttum ama hedefe varamadığım kesin bacım..sen vardınmı?

Inanırmısın bende hatırlamıyorum ama 20 mayısta basladık .O gunku kılo bıldırımıne bakmak gerek.Sanırım mutede vardır o rakamlar.En azından 2 ayda ne yapmısız ona bakalım.

Mute bıze 20 mayıstakı kılo bıldırımlerı gereklı.Hoppidick ile benım :)

nde denir bilmiyorumki...başın sağolsun olabilirmi..sonuçta sevdiğin , değer verdiğin bir varlıktı..yenisini edin hemen, üzüntünü hafifletir..

Ahh cnm saol ama once bı koca edınıyım oyleyse :)) Ahahahha müdürm alıcak yenısını uzulme dedı :)

gel vatandaş geellll..kaybetme garantili iddiasına, zayıflama yarışmasına girilir...

:) cnm yaa bende akıllanmadım muteyle gırıcez ıddaya :)

günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...

günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...

yaaaa nasıl güldürdün beni yaaa :) Deliiiii

Walla biraz öle galiba hırslımıyım neyım bu aralar inş böle devam eder :)

yaaaa nasıl güldürdün beni yaaa :) Deliiiii

Walla biraz öle galiba hırslımıyım neyım bu aralar inş böle devam eder :)

ben gençken....ııyğ..ne iğrenç bi kelime oldu
neyse eskiden benim de başıma seninki gibi bişey gelmişti.salak sevgilim tam beni isteme safhasına gelince cesaretsiz davrandı.ben de bi öfkeyle o aralar beni isteyip duran biri vardı.onu kabul ettim.malum şimdi kocam oluyorlar kendileri:)
insanın o hırsla neler yapabileceğini iyi bilirim vesselam:)
hiç alakasız biriyle evlendim ya....sen de herşeyi yapabilirsin.aman dikkat....

Keskin sirke olayı diyosun yanı.Yaaa aslında bende ole aşkı arıycam modunda deılım artık.Daha cok mantıklı hareket etme kararı aldım.Bakalım bundan sonrası nasıl olacak :) Ama zayıflama konusunda hırslandırrı ve işe yararsa bu yaşadıklarım.Yanıma kar kalan tek sey olacak :)

yıllardır içimde ukte kaldı dedin...bi dövme mi yaptırsam dedin....melek mi olsa acaba dedin....2 güne sırtındaydı:)

işe yarar..bu aralar neye saldırsan eline geçer:)

yıllardır içimde ukte kaldı dedin...bi dövme mi yaptırsam dedin....melek mi olsa acaba dedin....2 güne sırtındaydı:)

zayıflıyorum hariç,ötekileri tek geçersin sen:)

:) cnm daha oncede solemıstım uzun bır yapılacaklar listesi var onumde.En basta dövme yaptırmak sonrada zayıflamak dıye uzayıp gıden.Dedıgın gıbı ıns elımı attıgım hersey elımde kalır ve becerebılırım.bide yıllardır askılı bdy gıyemıyodum 1 haftadır hep askılı gıyoyorum.Yakısmıyo bılıyorum ama napıyım ıcımde kalmıstı :))))

Şu sözde tam beni anlatıyor;

Ertelemelerle yormuşum kendimi, hayatımı...
Başkaları mutlu olsun diye yapılanlardan geriye hiçbir şey kalmamış,kalmayacakmış;öğrendi​m!
Bugünden itibaren hayatımdaki "an"ları hediye ediyorum kendime...
Nasıl istiyorsa içim,öyle davranacak dışım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…