- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.121
..........ve mursh şair olur..........
şefi de kafaladın öyle mikızlar düşünsenize aslında adamın buzdolabına ihtiyacı yok.ama mursh istiyor hiç şansınız yok arkadaşlar
Gireriz cnm ayıp edıyosun.Ofiste şefimlede iddaya girdik şimdi 1 ayda 5 kilo verıcez bakalım kım verebılecek.Senlede gırelım :)
Sabah 1 dılım kepeklı ekmekle 1 parca yagsız peynır yedım hayırlısı olsun :)
banada özelden atarmısın bu kızın facesini...zayıflıyorum ekledım senı faceden kirpiklerini yerim kız senin :)
Inanırmısın bende hatırlamıyorum ama 20 mayısta basladık .O gunku kılo bıldırımıne bakmak gerek.Sanırım mutede vardır o rakamlar.En azından 2 ayda ne yapmısız ona bakalım.
Mute bıze 20 mayıstakı kılo bıldırımlerı gereklı.Hoppidick ile benım :)
günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...
Keskin sirke olayı diyosun yanı.Yaaa aslında bende ole aşkı arıycam modunda deılım artık.Daha cok mantıklı hareket etme kararı aldım.Bakalım bundan sonrası nasıl olacak :) Ama zayıflama konusunda hırslandırrı ve işe yararsa bu yaşadıklarım.Yanıma kar kalan tek sey olacak :)
zayıflıyorum hariç,ötekileri tek geçersin sen:)
bu yaşta ne bu sıkıntı...hayırdır..
Tamam gecen cumaki bildirimlerimize göre hareket edelim. ben 79.8 sen 78.8din yanlış hatırlamıyorsam... eylülün 20 sine kadar, ikimizde 70 kiloyu hedefleyelim ok? ben senden 1 kilo fazlayım belki 71 olabilirimsen 70 ben 71
banada özelden atarmısın bu kızın facesini...
Hoppidicik: ( 87.3 / 87 / 0.3 / % 0.34 )
Mursh: ( 81.9 / 81.7 / 0.2 / % 0.24 )
Valla donanım bizdede varbende iddialıyım söylemesi murshcum
Bende senin gibi ilk aşkımdan ayrılmıştım.Sonra eşimle tanıstım.Aşık değildim ama aradıgım tüm özellikler onda vardı.Bende mantıklı davrandım ve kabul ettim.Şimdi ise çok çok mutluyum.Allah bozmasın..
he heyyttt !!! gaza geldim.. seni geçicem mursh cum :))
Tmm cnm eylul 20 yı ısaretlıyorum baslangıc 78.8 olarak alıyorum hedef 79 kılo anlastık.
Allah mutlulugunuzu bozmasın cnm.İnş bende bundan sonrası ıcın dogru ınsanı bulurum...
:) cnm daha oncede solemıstım uzun bır yapılacaklar listesi var onumde.En basta dövme yaptırmak sonrada zayıflamak dıye uzayıp gıden.Dedıgın gıbı ıns elımı attıgım hersey elımde kalır ve becerebılırım.bide yıllardır askılı bdy gıyemıyodum 1 haftadır hep askılı gıyoyorum.Yakısmıyo bılıyorum ama napıyım ıcımde kalmıstı :))))
Şu sözde tam beni anlatıyor;
Ertelemelerle yormuşum kendimi, hayatımı...
Başkaları mutlu olsun diye yapılanlardan geriye hiçbir şey kalmamış,kalmayacakmış;öğrendi​m!
Bugünden itibaren hayatımdaki "an"ları hediye ediyorum kendime...
Nasıl istiyorsa içim,öyle davranacak dışım... :)
geldi mi kız buzdolabın:)
nirelere gittin kız sen..:44:
Aaaaa hoşgeldın :))) Özlemiştık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?