Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

..........ve mursh şair olur..........

Aşk işte adama neler yaptırmıyor ki .Zayıflatacakta inş.

Bugün şefe gazı bi verdim dedım bı buzdolabı alsanız bana nasıl guzel olur ıcıne meyvamızı kahvaltılıgımızı koyarız felan dedım.Sanırım kafasına yattı bakacak 2. elcılerden.buzdolabım gelırse sız o zaman gorun benı :)

Hoppidick cım suanda koc kılosun tarılıp yazarmısın bana ? 20 mayıstakı kılolarımızı buldum ve sanırım sen benden daha cok vermıssın

şefi de kafaladın öyle mi kızlar düşünsenize aslında adamın buzdolabına ihtiyacı yok.ama mursh istiyor hiç şansınız yok arkadaşlar

Tamam gecen cumaki bildirimlerimize göre hareket edelim. ben 79.8 sen 78.8din yanlış hatırlamıyorsam... eylülün 20 sine kadar, ikimizde 70 kiloyu hedefleyelim ok? ben senden 1 kilo fazlayım belki 71 olabilirim sen 70 ben 71
zayıflıyorum ekledım senı faceden kirpiklerini yerim kız senin :)
banada özelden atarmısın bu kızın facesini...

Hoppidicik: ( 87.3 / 87 / 0.3 / % 0.34 )
Mursh: ( 81.9 / 81.7 / 0.2 / % 0.24 )

günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...

Valla donanım bizdede var bende iddialıyım söylemesi murshcum

Bende senin gibi ilk aşkımdan ayrılmıştım.Sonra eşimle tanıstım.Aşık değildim ama aradıgım tüm özellikler onda vardı.Bende mantıklı davrandım ve kabul ettim.Şimdi ise çok çok mutluyum.Allah bozmasın..

zayıflıyorum hariç,ötekileri tek geçersin sen:)

he heyyttt !!! gaza geldim.. seni geçicem mursh cum :))

Hoppidicik: ( 87.3 / 83 / 4.3 / % 4.92 )
Mursh: ( 81.9 / 78.8 / 3.1 / % 3.78 )

20 mayıs ve 15 temmzudaki kilo bildirimleriniz.Hedefiniz neydi bilmiyorum ama,hoppidicik daha fazla vermiş mursh cum...

Son düzenleme:
selam kzılar nasılsınız..
dün kızım 40 günlük
tü..bugün kırkımız çıkötı yani...o yüzden bugün kırk uçurmaya dışarı çıkıcaz..evde 1.5 saatlik işim var onları yapayım...ve ken dimi dışarı atıcam inşaallah...

Kızlar ben müftülüğe gidiyorum.Atamalar olacak, başvuru yapalım.Kısmet olursa atanırız artık.Bu arada 5 günde 5 kilo diyetinde azıcık kaçamaklar yapmama rağmen sonuc benim için iyi...

1. gün: 80
2. gün: 79.6
3. gün 79.1

Tmm cnm eylul 20 yı ısaretlıyorum baslangıc 78.8 olarak alıyorum hedef 70 kılo anlastık.

Allah mutlulugunuzu bozmasın cnm.İnş bende bundan sonrası ıcın dogru ınsanı bulurum...

Son düzenleme:

Tmm cnm eylul 20 yı ısaretlıyorum baslangıc 78.8 olarak alıyorum hedef 79 kılo anlastık.

Allah mutlulugunuzu bozmasın cnm.İnş bende bundan sonrası ıcın dogru ınsanı bulurum...

kız ne 79 u 70 70 sen bana hatırlat bu arada su kadar gün kaldı fln.. ben unuturum :)))

iyi temennilerin için sagol bu arada :)

süpermişşş bu dörtlük artık benimde hayat felsefem budur!! :))

Sabah çok mutlu uyandım çünkü 72.9 kilo çıktım, biraz önce tartıldım 72.6 çıktım. 69a az kaldı holeyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Tickerı güncellemesem çatlardım

Tatile 31'inde gidicem ve 15 gün kalıcam, tatilden en fazla 69 kilo olarak dönmem lazım. Annem 68 olursun diyo İnşallahhhhhhhh!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…