Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beraber başladınız yol arkadaşı olursunuz
Akşamdan başlayın yorumlarımızla yönlendiririz inşalalh sizlerde bize yorum yaparsınız
İnsallah canım telefon çektiği yere kadar elbette yorum yaparım :) 5ten sonra ysxicam inşallah ana akşama yediğimi geldiğimde toptan yazicam insallah :))

Canımcimlar saat değişti malesf saat 4 te gidiyormusuz
Ben şimdiden yaziyim beni affedin

Sabah 10:10
Domates
Salatalık
Kk.kadar peynir(suzme peynir)
Haşlanmış yumurta
2dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Öğlen 14:10
Domates salatası
1dilim tambugday ekmeği

6 bardak su
1fincan orta şekerli Türk kahvesi

En son kilom : 109
Kilo alma sebebim : dengesiz beslenme
Hedefim :60kg

Umarım denilen gibi yazdim dimi

Evet canım okudum..kabul ediyorum buraya vakit ayırabilirim..sen çok güzel kilo vermişsin tebrikler inşallah ben de hepimizde veririz beraberce
Teşekkürler canm daha 9 kilom var vermem gerekn hepimiz birbirimizi motive ettikçe veririz inşaallah

13 kilo ne ki 3.4 ayda verirsin en fazla

Şaka maka 11 kilo verdin bile dönnee

Ne kadar yazık etmişim kendime dedim..
Diyetisyene gitmek istemedim belki uyamam listelere diye..zaten galiba herşey kendinde bitiyor gibi geliyor bana..içinden gelmesi lazım..
Aynen canm ben burada öğrendim ne yapmam gerektiğini. Uyarıları dikkate almalısın ama

Bnde ya hergün veya iki güne bir tartılıyorum beni motive ediyo

En son 109u gördüm tartılara küsmüş bı insanım şu an evimde tartı yok ama alicam inşallah şu an aldımmi verdimmi bilmiyorum
Bi tartı edin hemn tuba bu süreçte çok gerekli. Düzenli katılıp burada motive olmayan yok

Ne yiyodun ama neyse bu konuyu kapatalım benim ilk listelerim daha vasat

Edincem en kısa zamanda:)

Canım çok az yemişsin bence. İstersen internetten kaç kalori alman gerektiğine bak, kalori hesabı yapabileceğin siteler var, öyle hesapla. Sporu yazıyoruz bir de. Hadi ilk listen hayırlı olsun.

1 tabak pilav yediğim olmuştu mesela

Kızlar bu chia tohumlu puding yapmıştım ya hani tadı çok güzel olmuş. Bestttt chia tohumu pudingin içinde şişmiş, kuş yemi olmaktan çok incirin çekirdekleri yerken ağıza gelir ya öyle hissettiriyor. Senin kadar zayıf olsam dondurma yerdim ben de ama bence dene vallaha tatlı krizi için çok iyi. Evdeki gereksiz chia da işe yaradı

Canım çok az yemişsin bence. İstersen internetten kaç kalori alman gerektiğine bak, kalori hesabı yapabileceğin siteler var, öyle hesapla. Sporu yazıyoruz bir de. Hadi ilk listen hayırlı olsun.

Sağol canım ama akşam yemegide var daha :) ilerleyen zamanlarda düzene koyarım
Spor olarak ev işi temizlik vs sayılırsa sabahtan beri temizlik yapıyorum
Köyde De yapacam ama Ramazan'da iftar sonrası yürüyüş planlıyoruz

Akşam varsa iyi ben bitti öenün sandım. Akşam karbonhidrat alma olur mu

Sorma canım bizde haftasonu pikniğe gittik ev işleri hep kaldı..bugünde hiç yapasım yok..çocuğun sınavı var ona yardım edeceğim..ancak yemek salata yaparım..yarın sabahtan başlayayım diyorum..hiç bitmiyor şu ev işleri

Bende de ödem var galiba ..yüzüğüm bile sıkıyor bugün..maydanoz mu kaynatsam acaba?
Kilo verdikçe ödem gidiyor. Bir ödem çayı vardı aslında ben paylaşmıştım ama neticesini bilmem hiç yapmadım. Maydanoz suyu adet söktürücü aynı zamanda sonra sıkıntın olur mu?
İnstagramın var mı 40 kilo nasıl gider e bakıyor musun

Evet canım bakıyorum..bir arkadaşım tavsiye etmişti 2 aydır bakıyorum..maşallah kadının iradesi ve azmine hayran kaldım

kadın 40 kilo vermiş maşallah fıstık gibi olmuş..tabi spor da cabası..tabi biraz da paraya bakıyor değil mi?ünlü diyetisyen ,pilates dersleri bazen hazır detoks beslenmesi ..imkanları güzel ama tabi ki en önemlisi iradesi valla..valla ne tatlı ne ıvır zıvır..ben maalesef o kadar iradeli olamam asla..
Aslında tatlının falan hiç faydası yok vücuda ..önceden ne yerdim bir ara nerdeyse tatlıyla besleniyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…