- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.669
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.341
Çok güzel bir ilk gün menüsü tebrikleeer...Bende menümü yazayım o zaman
Sabah 07:30
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Sonra saat 09:30 gibi az sütlü şekersiz kahve
10 tane leblebi
Öğlen 13:00
Ton balıklı kocaman salata
1 dilim ekmek
Ara 15:00
Yarım elma 10 leblebi
Akşam 17:30
Haşlanmış tavuk acıbiberli
Yarım kase yoğurt
(Eve tavuklu pilav yapıyorum bende böyle menü yaptım)
Acıkırsam meyve yiyeyim diyorum..
Su 2 litre
Spor 8000 adım
Özellikle erken yiyip günü kapatayım istedim ..inşallah acıkmam..
Evet poni ile yarışmadayım bu haftaAfiyet olsun
Diyette olduğunu düşünüp menünü görünce şok olmuştukama güzel bir dönüşle çok başarılı bir yarışmacı oldunuz hanımefendi , var nı yarıştığın biri bu hafta kanki
İşte dedim kaç kere en hakiki esas kankiton benim dedim sana ama hep pamuk dedin hep pamuk dedin senBu ara yoğunluktan daha az uğruyorum yoğunluğum azalınca ramazan da burada nöbet tutayım diyorumPamukseker19 nerdesin kankişim bu ara karşılaşamıyoruz
Ayyy mis gibiii sıcacık ev poğaçaları hmmmm iyi ki de yemişsin canım poniiciiim bence ev poğaçası hiçbir şey yapmaz 3 tane daha yiyebilirisn, özellikle yatmadan önce yiii amaMenüm
10:00
1 muz - 4 ceviz - Kahve
14:30
1 wasa- Çeçil Peyniri -Domates
17:30
1 tabak kabak
1 kase cacık
1 d. ekmek
1 poğaÇa (kızıma yapmıştım dayanamadım)
Su: 1It (üşüyorum)
Spor henüz yok poğaçadan Sonra kesin yapmalıyım
Sallama yeşil çay aldım ben de ama tadını hiç sevmeden içiyorum yaaçok geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
matcha bir japon yeşil çayı. bir tür yeşil çay yaprağının öğütülmesiyle elde ediliyor. yeşil çay yaprağı tozu yani. japonyada çok meşhur. antioksidan oranı çok yüksek. metabolizmayı hızlandırıyor. kurabiyelere kreplere keklere dondurmalara yoğurda süte ayrana kefire meyve üstlerine konup yenebilir. ya da çay olarak demliyorsun.
ben tam bir yeşil çay hastasıyım. herşeyini bilirim
tabiki şekersiz yenmesi gerekiyor canım. ben kendim yapıyorum.
En enteresan şeyler de sende var vallaha avakado yağını şimdi duydum. Menülerini takipteyim :)sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz
ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz
akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Süpersinkızlar bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık. arkadaşlar çok güzel krokanlı pasta almış. nefis görünüyordu ve zaten yiyenler de bayıldı. ben yemeyeceğim dedim. tadını biliyorum da dedim içimden yersem kilo veremem. ve sonuçççç yemedim
fanta ve kola da vardı. içmedim
Oooo 2 günde 2.7 kg muuu nasııılkızlar bu arada cuma bildirim yapmayı unuttum ama cuma sabahı 86.4 tüm. bu sabah 83.7 yim. yani eksi 2.7 yim
sallama çayları içme canım. zararlı. o kağıtlar sıcak suda dağılmasın diye kimyasal madde kullanıyorlar. hem de çayın lezzetini alamıyorsun.Sallama yeşil çay aldım ben de ama tadını hiç sevmeden içiyorum yaa
En enteresan şeyler de sende var vallaha avakado yağını şimdi duydum. Menülerini takipteyim :)
Süpersin
Oooo 2 günde 2.7 kg muuu nasıııl
Süpeeeer süpeer maşallah
afiyet olsun. kalori hesabı yapma. önemli olan ne yediğin.Selamlar kardeşler
Menüm
Kahvaltı 7: 1 adet muz
Kahvaltı 11: 7 zeytin, 1.5 dlm tb ekmeği, tütsülenmiş peynir 1kk, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 15: 1 kup chia tohumlu muzlu kakaolu puding
Akşam 19.30: Et, salata, süzme yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1.5 lt su daha içerim
30 dk yürüyüş
Akşam biraz kaçırdım mı bilemedim yaa
Toplam 1288 kalori olmuş
Sabah tartıldım sevindim ya haram bana sevinmek filan
Hahahah evet onu cok yapiyolar cilekle mi yapmistin kuzu? Yapayim bariKızlar bu chia tohumlu puding yapmıştım ya hani tadı çok güzel olmuş.Bestttt chia tohumu pudingin içinde şişmiş, kuş yemi olmaktan çok incirin çekirdekleri yerken ağıza gelir ya öyle hissettiriyor. Senin kadar zayıf olsam dondurma yerdim ben de ama bence dene vallaha tatlı krizi için çok iyi. Evdeki gereksiz chia da işe yaradı
Ilk gune gore super canim hosgeldinBende menümü yazayım o zaman
Sabah 07:30
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Sonra saat 09:30 gibi az sütlü şekersiz kahve
10 tane leblebi
Öğlen 13:00
Ton balıklı kocaman salata
1 dilim ekmek
Ara 15:00
Yarım elma 10 leblebi
Akşam 17:30
Haşlanmış tavuk acıbiberli
Yarım kase yoğurt
(Eve tavuklu pilav yapıyorum bende böyle menü yaptım)
Acıkırsam meyve yiyeyim diyorum..
Su 2 litre
Spor 8000 adım
Özellikle erken yiyip günü kapatayım istedim ..inşallah acıkmam..
Elif hoşgeldin başka takıma gitmedin mi sen geçen biri demiştiKizlar artık daha sık gelicem inşallah isleri mi yoluna koydum sayılır. Nasılsıniz burayı çok özlüyorum hepicinizi. Ne var ne yok gelen çok sanırım hoş geldiniz hepiniz.
1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Arada değişiklik olur. Çilekle başka tarifim var istersen? Hem seversin sen dondurma gibi o tarif.Hahahah evet onu cok yapiyolar cilekle mi yapmistin kuzu? Yapayim bari
Off yaaBurasi olmadan yapamıyorum tartıya çıkmaya korkuyorum dün gece saat 10 da 3 poğaça 3 dilim pizza yi gömdüm önceki gün yarım kutu çekme helva yedim. Çok pişmanım cokkk
Soluğu burda aldım. Helppppppp!!!!!
Aay ben yogurtla yaptim1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Arada değişiklik olur. Çilekle başka tarifim var istersen? Hem seversin sen dondurma gibi o tarif.
Off yaaBenim de 1 paket helvayı indirmişliğim var sonrası büyük pişmanlık haklısın...Ama üzülme toparlarsın inşallah yarın sabahtan itibaren kafaya koy. Mesela de ki poğaça ne alakasız aşırı yağlı gereksiz bir kalori de ve yeme canım bir daha
Elif hoş geldin nasılsın sağlığın daha iyi mi buradan ayrılmamak lazım yoksa denetim ortadan kalkıyor haklısınKizlar artık daha sık gelicem inşallah isleri mi yoluna koydum sayılır. Nasılsıniz burayı çok özlüyorum hepicinizi. Ne var ne yok gelen çok sanırım hoş geldiniz hepiniz.
Afiyet olsun güzel menü ekmek olmayacak mısabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz
ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz
akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Hadi haftanın rekoru geliyor gibi tebrikler darısı başımızakızlar bu arada cuma bildirim yapmayı unuttum ama cuma sabahı 86.4 tüm. bu sabah 83.7 yim. yani eksi 2.7 yim
Afiyet olsun kilona göre tüketmen gereken kaloriye netten yazıp bak istersen çok değil bence afiyet olsunSelamlar kardeşler
Menüm
Kahvaltı 7: 1 adet muz
Kahvaltı 11: 7 zeytin, 1.5 dlm tb ekmeği, tütsülenmiş peynir 1kk, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 15: 1 kup chia tohumlu muzlu kakaolu puding
Akşam 19.30: Et, salata, süzme yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1.5 lt su daha içerim
30 dk yürüyüş
Akşam biraz kaçırdım mı bilemedim yaa
Toplam 1288 kalori olmuş
Sabah tartıldım sevindim ya haram bana sevinmek filan
Hedef25 başka takıma geçeceğini söylemişti sonra ses çıkmadı geçti mi geçmedi mi belli değilElif hoşgeldin başka takıma gitmedin mi sen geçen biri demişti
Yok ponim benim haberim yok başka elif tir o :) ya 9. Takım yada hiçElif hoşgeldin başka takıma gitmedin mi sen geçen biri demişti
Ay ya akşam yaptim yemiycektim canım bile çekmiyordu sonra birden pizza sonra poğaça yerken buldum kendimi bide gece midem bulandı eşime çok kızdım artık isteme yapmayayım bak sanada banada zarar dedim. İnşallah artık istemez1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Arada değişiklik olur. Çilekle başka tarifim var istersen? Hem seversin sen dondurma gibi o tarif.
Off yaaBenim de 1 paket helvayı indirmişliğim var sonrası büyük pişmanlık haklısın...Ama üzülme toparlarsın inşallah yarın sabahtan itibaren kafaya koy. Mesela de ki poğaça ne alakasız aşırı yağlı gereksiz bir kalori de ve yeme canım bir daha
hoşbuldum canımElif hoş geldin nasılsın sağlığın daha iyi mi buradan ayrılmamak lazım yoksa denetim ortadan kalkıyor haklısın
Aynen o tarif işte yoğurtlu çilekli filan. Beğenmedin mi?Aay ben yogurtla yaptimcilek ezdim yogurda tarcin falan attim. Normalde meyveli yogurt yapiyodum. Sutle yapayim bi dahakinee. Versene deneyeyim canim
İyi sonuçlar alırsın umarım dualarımız seninle. Katılıyorum düzen oturtana kadar ev ahalisine de destek olun çağrısı yapmıştım ben sonra istediklerini yaptım yediler benim canım bile çekmedi ama düzenini mutlaka oturtman lazım of of ne bu kilo derdi bu defa verince tartı eşim olacak hiç yanından ayrılmayacağım sorunu küçükken sorun olmadan çözeceğim everest haline getirdikten sonra milletin gözüne gözüne sokup laf söylemelerine fırsat vermeyeceğim diyorum bakalımYok ponim benim haberim yok başka elif tir o :) ya 9. Takım yada hiç
Ay ya akşam yaptim yemiycektim canım bile çekmiyordu sonra birden pizza sonra poğaça yerken buldum kendimi bide gece midem bulandı eşime çok kızdım artık isteme yapmayayım bak sanada banada zarar dedim. İnşallah artık istemez
hoşbuldum canımsağlığım konusunda bi fikrim yok yani tümör büyüyormu bilmiyorum 2 ay sonra tekrar kontrol var ama bel ve sırt agrilarim devam fiziğe gittim 10 gün bi etkisi olmadı. İnşallah güzel olucak hersey. Buradan Ayrılmamak lazım gerçekten yoksa ipin ucu kaçıyor.
2.takımdaHedef25 başka takıma geçeceğini söylemişti sonra ses çıkmadı geçti mi geçmedi mi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?