Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel bir ilk gün menüsü tebrikleeer...
Tartı aşırkenbir tane de mutfak tartısı al ucuz oluyor. Gramları da ölçer yazarsın hem de kalori hesabı yapabilirsin canım.

Evet poni ile yarışmadayım bu hafta Poni Bon

Bu ara yoğunluktan daha az uğruyorum yoğunluğum azalınca ramazan da burada nöbet tutayım diyorum Pamukseker19 nerdesin kankişim bu ara karşılaşamıyoruz
İşte dedim kaç kere en hakiki esas kankiton benim dedim sana ama hep pamuk dedin hep pamuk dedin sen

Şaka şaka @Pamukseker19 u ben de merak ediyorum nerdesiiiin ne oldu başının ağrısı
Ayyy mis gibiii sıcacık ev poğaçaları hmmmm iyi ki de yemişsin canım poniiciiim bence ev poğaçası hiçbir şey yapmaz 3 tane daha yiyebilirisn, özellikle yatmadan önce yiii ama

Sallama yeşil çay aldım ben de ama tadını hiç sevmeden içiyorum yaa

En enteresan şeyler de sende var vallaha avakado yağını şimdi duydum. Menülerini takipteyim :)

Süpersin
kızlar bu arada cuma bildirim yapmayı unuttum ama cuma sabahı 86.4 tüm. bu sabah 83.7 yim. yani eksi 2.7 yim
Oooo 2 günde 2.7 kg muuu nasıııl
Süpeeeer süpeer maşallah

Selamlar kardeşler
Menüm
Kahvaltı 7: 1 adet muz
Kahvaltı 11: 7 zeytin, 1.5 dlm tb ekmeği, tütsülenmiş peynir 1kk, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 15: 1 kup chia tohumlu muzlu kakaolu puding
Akşam 19.30: Et, salata, süzme yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1.5 lt su daha içerim
30 dk yürüyüş
Akşam biraz kaçırdım mı bilemedim yaa
Toplam 1288 kalori olmuş
Sabah tartıldım sevindim ya haram bana sevinmek filan

sallama çayları içme canım. zararlı. o kağıtlar sıcak suda dağılmasın diye kimyasal madde kullanıyorlar. hem de çayın lezzetini alamıyorsun.

avakado yağı almıştım. yazın avakado pahalı oluyor. ben de kışın yağını almıştım. ondan koydum.

evet canım güzel moral oldu bana.

afiyet olsun. kalori hesabı yapma. önemli olan ne yediğin.

Hahahah evet onu cok yapiyolar cilekle mi yapmistin kuzu? Yapayim bari

Menum sabah 10: yulaf lapasi yarim muz 1 hurma
Oglen 12:7 yk taze fasulye cacik
Ara: leblebi
Spor oncesi leblebi kahve
Aksam 20.30 ton balikli kozlenmis patlicanli 3 yumurta beyazli 1 yumurta sarili salata.
Su 3lt. Spor 1 saat bfit bolgesel toplam

Ilk gune gore super canim hosgeldin

Burasi olmadan yapamıyorum tartıya çıkmaya korkuyorum dün gece saat 10 da 3 poğaça 3 dilim pizza yi gömdüm önceki gün yarım kutu çekme helva yedim. Çok pişmanım cokkk

Soluğu burda aldım. Helppppppp!!!!!

Hahahah evet onu cok yapiyolar cilekle mi yapmistin kuzu? Yapayim bari
1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Arada değişiklik olur. Çilekle başka tarifim var istersen? Hem seversin sen dondurma gibi o tarif.

Off yaa Benim de 1 paket helvayı indirmişliğim var sonrası büyük pişmanlık haklısın...Ama üzülme toparlarsın inşallah yarın sabahtan itibaren kafaya koy. Mesela de ki poğaça ne alakasız aşırı yağlı gereksiz bir kalori de ve yeme canım bir daha

Aay ben yogurtla yaptim cilek ezdim yogurda tarcin falan attim. Normalde meyveli yogurt yapiyodum. Sutle yapayim bi dahakinee. Versene deneyeyim canim

Kizlar artık daha sık gelicem inşallah isleri mi yoluna koydum sayılır. Nasılsıniz burayı çok özlüyorum hepicinizi. Ne var ne yok gelen çok sanırım hoş geldiniz hepiniz.
Elif hoş geldin nasılsın sağlığın daha iyi mi buradan ayrılmamak lazım yoksa denetim ortadan kalkıyor haklısın

Afiyet olsun güzel menü ekmek olmayacak mı

kızlar bu arada cuma bildirim yapmayı unuttum ama cuma sabahı 86.4 tüm. bu sabah 83.7 yim. yani eksi 2.7 yim
Hadi haftanın rekoru geliyor gibi tebrikler darısı başımıza
Afiyet olsun kilona göre tüketmen gereken kaloriye netten yazıp bak istersen çok değil bence afiyet olsun

Elif hoşgeldin başka takıma gitmedin mi sen geçen biri demişti
Yok ponim benim haberim yok başka elif tir o :) ya 9. Takım yada hiç

Ay ya akşam yaptim yemiycektim canım bile çekmiyordu sonra birden pizza sonra poğaça yerken buldum kendimi bide gece midem bulandı eşime çok kızdım artık isteme yapmayayım bak sanada banada zarar dedim. İnşallah artık istemez

Elif hoş geldin nasılsın sağlığın daha iyi mi buradan ayrılmamak lazım yoksa denetim ortadan kalkıyor haklısın
hoşbuldum canım sağlığım konusunda bi fikrim yok yani tümör büyüyormu bilmiyorum 2 ay sonra tekrar kontrol var ama bel ve sırt agrilarim devam fiziğe gittim 10 gün bi etkisi olmadı. İnşallah güzel olucak hersey. Buradan Ayrılmamak lazım gerçekten yoksa ipin ucu kaçıyor.

Aay ben yogurtla yaptim cilek ezdim yogurda tarcin falan attim. Normalde meyveli yogurt yapiyodum. Sutle yapayim bi dahakinee. Versene deneyeyim canim
Aynen o tarif işte yoğurtlu çilekli filan. Beğenmedin mi?
4 su bardağı çilek dilimlenip bir gün önceden donduruluyor, sonra rondoya konuluyor, üzerine 3 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı taze limon suyu, yarım su bardağı yoğurt konup karıştırılıyor. Krema gibi olacak. 10-15 dakika buzdolabına konuyor. 1 porsiyonu 100 kaloriymiş. Bundan 4 porsiyon çıkıyor.
Bu tarifi mi yaptın?

İyi sonuçlar alırsın umarım dualarımız seninle. Katılıyorum düzen oturtana kadar ev ahalisine de destek olun çağrısı yapmıştım ben sonra istediklerini yaptım yediler benim canım bile çekmedi ama düzenini mutlaka oturtman lazım of of ne bu kilo derdi bu defa verince tartı eşim olacak hiç yanından ayrılmayacağım sorunu küçükken sorun olmadan çözeceğim everest haline getirdikten sonra milletin gözüne gözüne sokup laf söylemelerine fırsat vermeyeceğim diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…