Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hepimizeeee
Ankara gene soğuk ya kurtulamadık soğuktan
Çok da sıcak olmasın ama tabi de bir arası yok mu yaa
Yarın şehir dışına çıkıyoruz tee pazar gününe kadar. Ama arabayla gidiyoruz, yanıma tartıyı alıcam. İnşallah saçmalayıp rejimi bozmam bu konuda kendimden çok korkuyorum. Çok bozduğum için
@kitkurdu 2 ay önce bir siteden bakmıştım o zamanki kiloma göre. Bir ara 93.5 kg daydım kışın. Bayaa bir kalori gösterdi vallaha şaşırdım. 1500 üzerindeydi.

İyi yaparsın canım tartıyı almakla..bende bir ara memlekete gitmiştim annemlere tartı almıştım..o kilolar yok mu dikkat etmezsen çabucak alınıyorkontrollü olursun ne güzel

Şu puding tarifi vardı onu bulayım da yazayım diyorum..acil durumlarda işe yarayabilir..evde de chia var ama daha hiç kullanmadım öyle duruyor

Yok canim deneyeyim bunu. Ben senin chia pudingi yogurtla yaptim bugun yicem daha. Ama severim ya meyveli yogurt gibi oldu

60kiloyum sen fıstık ezmesini nasıl yapıyorsun? Hangi fıstıktan alıyorsun? Kuruyemişçiden açık olan yerfıstığı oluyor ondan mı yoksa markalı mı? Onu rondoda mı çekiyorsun içine başka bir şey ekleniyor mu? Çok yağlı oluyordur ama ben de denesem.

Şu puding tarifi vardı onu bulayım da yazayım diyorum..acil durumlarda işe yarayabilir..evde de chia var ama daha hiç kullanmadım öyle duruyor
1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Yukardan kopyaladım sana :)

Sağol canım yazayım defterde dursun..lazım olabilir

kitkurdu canııım hedef25 hafta sonu 1.1 kg vermiş maşallah yaa yeni takımı iyi gelmiş ona.
askrhpozitif başka takımda gördüm de pazartesi tartılınca grup içi sıralama ayrı sıralama yapıyorlar, 1 birinci ikinci üçüncü vesaire.. diye sonra da kilo alan veya veremeyenlere uyarı vermişler. Filan falan böyle grup içi şeylerle tansiyonu yükseltsek mi acaba? Sen de çok yoğunsun bu aralar gerçi ama dönünce konuşalım kabul ederseniz

İnsan bir gruptaki diğer insanlara alışıyor muhabbetlerine alışıyor az biraz da tanıyor ve o grubu bırakamıyor dimi. Demek ki bize alışamamış onlar

2 günde bir kilo vay canına hızlı bir giriş olmuş , kanki herkes toplansın biz de bir şeyler yapalım ,katılıyorum birbirimizi tanıyoruz artık sınırları bildiğimiz için gerektiğinde esprili ya da bam teline basarak uyarıcı olmakla kimseyi kırmadığımızı biliyoruz en azından bu grubun samimiyeti , grubumuz yeni arkadaşlara açık hepimiz bu takımda tanışıp kaynaştık farklı zamanlarda geldik neye ne kadar dahil olacağımıza da biz karar veriyoruz yorum yapıldıkça gruba dahil oluyorsun yorum yapmazsan aitlik duygusu oluşmuyor demek ki ama herkesin gidecek uyum sağlayacak bir yerinin olması da güzel neticede amacımız aynı

Bir odayı bitiriyorum bir bardak su içiyorum ..aslında hiç temizlik yapasım yokta bir süpür şöyle göstermelik sil hep aynı valla..çamaşır işi zaten hiç bitmiyor kadın olmak zor vesselam
Gelecekte acaba kendini temizleyen evler eşyalar geliştirirler mi bunu çok merak ediyorum keşke çok yesek şişmanlamasak hiç iş yapmadan temiz tertipli evlerde yaşasak yeni sloganım nasıl

Süper canım..
Bu arada bıraktım bu kadar yeter bugün..şöyle az spor yapayım diyorum Leslie mi yapsam dışarda mı yürüsem bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…