- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.361
Döne kilona göre kalori düzenlemesine baktın mı canım2.takımda
Aradığını bulmuştur umarım yani rakip artık öylemi2.takımda
İyi yaparsın canım tartıyı almakla..bende bir ara memlekete gitmiştim annemlere tartı almıştım..o kilolar yok mu dikkat etmezsen çabucak alınıyorGünaydın hepimizeeee
Ankara gene soğuk ya kurtulamadık soğuktan
Çok da sıcak olmasın ama tabi de bir arası yok mu yaa
Yarın şehir dışına çıkıyoruz tee pazar gününe kadar. Ama arabayla gidiyoruz, yanıma tartıyı alıcam. İnşallah saçmalayıp rejimi bozmam bu konuda kendimden çok korkuyorum. Çok bozduğum için
@kitkurdu 2 ay önce bir siteden bakmıştım o zamanki kiloma göre. Bir ara 93.5 kg daydım kışın. Bayaa bir kalori gösterdi vallaha şaşırdım. 1500 üzerindeydi.
Yok canim deneyeyim bunu. Ben senin chia pudingi yogurtla yaptimAynen o tarif işte yoğurtlu çilekli filan. Beğenmedin mi?
4 su bardağı çilek dilimlenip bir gün önceden donduruluyor, sonra rondoya konuluyor, üzerine 3 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı taze limon suyu, yarım su bardağı yoğurt konup karıştırılıyor. Krema gibi olacak. 10-15 dakika buzdolabına konuyor. 1 porsiyonu 100 kaloriymiş. Bundan 4 porsiyon çıkıyor.
Bu tarifi mi yaptın?
1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Yukardan kopyaladım sana :)Şu puding tarifi vardı onu bulayım da yazayım diyorum..acil durumlarda işe yarayabilir..evde de chia var ama daha hiç kullanmadım öyle duruyor
Sağol canım yazayım defterde dursun..lazım olabilir1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyu blendırda çekiyoruz. Sonra 2 yemek kaşığı chia tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. 4-5 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyoruz. Muza bağlı olarak tabi benimki 357 kalori tuttu. 2 kup çıktı toplamda. Yukardan kopyaladım sana :)
Sağol canım yazayım defterde dursun..lazım olabilir
2 günde bir kilo vay canına hızlı bir giriş olmuş , kanki herkes toplansın biz de bir şeyler yapalım ,katılıyorum birbirimizi tanıyoruz artık sınırları bildiğimiz için gerektiğinde esprili ya da bam teline basarak uyarıcı olmakla kimseyi kırmadığımızı biliyoruz en azından bu grubun samimiyeti , grubumuz yeni arkadaşlara açık hepimiz bu takımda tanışıp kaynaştık farklı zamanlarda geldik neye ne kadar dahil olacağımıza da biz karar veriyoruz yorum yapıldıkça gruba dahil oluyorsun yorum yapmazsan aitlik duygusu oluşmuyor demek ki ama herkesin gidecek uyum sağlayacak bir yerinin olması da güzel neticede amacımız aynıkitkurdu canııım hedef25 hafta sonu 1.1 kg vermiş maşallah yaa yeni takımı iyi gelmiş ona.
askrhpozitif başka takımda gördüm de pazartesi tartılınca grup içi sıralama ayrı sıralama yapıyorlar, 1 birinci ikinci üçüncü vesaire.. diye sonra da kilo alan veya veremeyenlere uyarı vermişler. Filan falan böyle grup içi şeylerle tansiyonu yükseltsek mi acaba? Sen de çok yoğunsun bu aralar gerçi ama dönünce konuşalım kabul ederseniz
İnsan bir gruptaki diğer insanlara alışıyor muhabbetlerine alışıyor az biraz da tanıyor ve o grubu bırakamıyor dimi. Demek ki bize alışamamış onlar
Tamam baklava olmasın ama biraz da şöyle fıstıklı kaymaklı şerbetli bir diyet tarif versen olmaz mıÇilekliyi de yaz o d güzel yani bir baklava değiller elbette ama rejimdeyiz sonuçta
Gelecekte acaba kendini temizleyen evler eşyalar geliştirirler mi bunu çok merak ediyorum keşke çok yesek şişmanlamasak hiç iş yapmadan temiz tertipli evlerde yaşasak yeni sloganım nasılBir odayı bitiriyorum bir bardak su içiyorum ..aslında hiç temizlik yapasım yokta bir süpür şöyle göstermelik silhep aynı valla..çamaşır işi zaten hiç bitmiyor kadın olmak zor vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?