Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle yapayım çocuklar okuldan gelene kadar bir yürüyüş yapayım..zorlamadan olmuyor valla..bu arada internetten detoks suyu tarifi buldum..akşam onu yapıp içeceğim..yazarım gelince

Hızlı kilo vermekte iyi değil canım sonra hemen alınıyor hooopp geri..az gitsin yağdan gitsin bence..
Katılıyorum hızlı verip çok kısınca bir yerden patlıyor en azından ben de öyle uzun bir yolculuk ben de buranın müdavimiyim burdayım gramlarla verdiğim düşünülürse

Öyle canım..birde kendini kısıtlıyorsun sonradan bir yemeklere saldırma olayı oluyor bendediyorsun hayat böyle mi geçecek?o yüzden menülerde salata falan yapmaya çalışıyorum gözümde doysun diye..varsın yavaş gitsin..kaslar kaybolmasın ..o yüzden şok diyetler zor geliyor bana..

Boy 162 ..ben evde olduğum için sık sık bakarım nasipse..çocuklarda sabah gidip öğleden sonra geliyorlar ..biri 12 yaşında biri 8..aslında çalışıyordum ama ara verdim..eşim yurtdışına gidince iş için ben ücretsiz izne ayrıldım biraz..matematik öğretmeniyim ..ama yorulmuştum iyice iyi oldu benim için

Sizleri de zamanla tanırım inşallah..şimdi azıcık karıştı bu arada detoks suyumu yaptım kızlar
Kivi maydanoz salatalık az limon ..suyla blenderdan geçirdim akşam içeceğim yarısını..ödem atıyormuş..burda böyle smoothie diyorlar galiba pek meşhur ..bu yeşil oldu..bakalım beğenirsem pancarlı olanı deneyeceğim

Selam kızlar erken döndüm :) diyeti bı tek dun akşam bozdum sabah bozmadim
Dün akşam
20:00 (iş ancak bitti ;/
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
3 dilim ekmek
1dilim misir ekmeği

Sabah 08:30
Domates
Çarliston biber çiğ
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1sekerli cay
Araogun 12:00
1sb ayran

Öğlen 14:00
Mercimek çorbası
3 ızgara köfte
2yemek kaşığı bezelye
Yoğurt
Salata
Ekmek yok

Güzel olmuş bence..akşamı da hafif geçirirsen bugün oldukça başarılı

Bende yazayım menümü o zaman

Sabah 08:00
Aç karnına limonlu su
Sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Domates
Biber
Çay

Arada sade kahve 1 kivi
Öğlen
Taze fasulye
Salata (bayağı büyüktü)
1 dilim ekmek

Ara 1 ayran 15 leblebi

Akşam burda saat biraz geri ..birazdan yiyeceğim
Öğlenle aynı olacak ama salata yerine yoğurt olacak

Su 2,5 litre
Spor
Ev işi 30 dk.tempolu yürüme

Akşam öğünü yok mu ya da erken mi kapattın yeme eylemini çayı şekersiz içmeye alışmalısın afiyet olsun

Tabi canım bende evle ilgilendim pek spor yapamadım ..yarın telafi ederim inşallah..
Ben bu ara şu sağlıklı beslenme sitelerine bakıyorum..değişik tarifleri yazıyorum..bilgileri de..ama herşey motivasyonda bitiyor sonuçta..inşallah sağlıklı güzel bir şekilde veririz kilolarımızı

Teşekkür ederim bugün akşamında hafif gecircem zaten :) salata yaparım büyük ihtimalle
Spor daha baslayamadm ama ancak Ramazan'da yola koyarım onuda
Ever canım mesela beni peynirli salata yada tavuklu yada ton balıklı acayip tok tutuyor..onu farkettim..ama resmen bir koca tabak desem küçük kalır tencere kadar yiyorum ..çenem ağrıyor resmen ama iyi oluyor

Afiyet olsun menü güzel yurt dışında mısın

Evet canım..şimdilik bir müddet burdayım ama özledim valla..memleketimiz gibi güzel ülke yok..adamlar güneşe hasret resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…