Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar menum sabah 9: omlet lor peyniri salatalik domates 1d ekmek
Ara 10:30 chia yogurt cilek
Oglen 13: taze fasulye cacik 1d ekmek
Ara 15: bir avuc leblebi 2 soyali fistik
Aksm 18.30 izgara tavukk gogsu salata kereviz salatasi
Su 2.5 spor 30 dk bfit 15 dk yuruyus 15 dk bolgesel

askrhpozitif @nanekekik özlendiniz kaptanım ev işleri ne alemde taşınma başladı galiba Bahar gelmedi daha şu modem demek ki yokluğunuz çok belli hadi artık bekleniyorsunuz
Ay keşke taşınma başlasa canım daha yarin kredi işlemleri başlatılacak ramazan sonrası taşınma işlemleri

MENÜM
8.30
2 haş yum
1 kk peynir
2 dilim ekmek
3 çeri
2 biber
14.00
3 zeytin
2 küçük şeftali
17.30
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur
1sb ayran
2 kaşık salata
su 2 lt
spor yok

güzel kızlar afiyet olsun
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Merve takımın kaptanıyim yaklaşık 10 gündür takımda yokm yaşım 26 1 kızım var İstanbul dayım öğretmenim ama çalışmıyorrum

Aynen aynen kankitocum

Tamam baklava olmasın ama biraz da şöyle fıstıklı kaymaklı şerbetli bir diyet tarif versen olmaz mı

Gelecekte acaba kendini temizleyen evler eşyalar geliştirirler mi bunu çok merak ediyorum keşke çok yesek şişmanlamasak hiç iş yapmadan temiz tertipli evlerde yaşasak yeni sloganım nasıl
Ohh süper olurdu
Selam kızlat çok yorgunum ya okulda ssergi hazırlığıyl uğraştım şimdi de kızımı aşısan getirdim hiç halim yok sizler napıyosunuz
Yaa çok yorulduğuna göre çok kalori harcadın demektir poniiii
Sen nerdesin canım hangi ülke
Erken dönüşün iyi olmuş canım. Dün akşam çok ekmek yemişsin ama ilk günündü zaten boşver. İnsan hemen alışamıyor. Bugün menün çok güzel.
Akşam ekmek yememeye çalış, makarna pilav da.

Süüpersiiiin süpersin
Bana da tarif yaz kız ben de yapcam. Güzel şeyler var mı?
İyi akşamlar kızlar eve karar verdik nasip olursa yarın işlemlere başlayacağız bir kaç gün daha yoğun olurum ondan sonra ramazanda yavaş yavaş toparlabirsin inşallah dualarınizi esirgemeyin
İnşallah en mutlu huzurlu oturacağınız ev burası olsun hadi şimdiden hayırlı olsun

Geç oldu ama misafir vardı
Menüm
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, tütsülenmiş peynir, beyaz peynir, siyah zeytin, 2 dlm tb ekmeği
Öğlen 15: Ananas, yoğurt
Akşam 20: Yoğurt, domates
Toplam: 1092 kalori
Bugünüm yoğurtla geçti ya çünkü evde çok yoğurt vardı, ankara dışına gideceğiz yoğurtlar ekşir diye sürekli yedim. Hala da bitmedi yaaa heralde yarın da yoğurt yicem. Çocuğa bile yoğurt çorbası yanında yoğurt yedirdim
Misafirlere börek ve kek yaptım ve hiç yemedim, ucundan bile yemedim :)

Bir kere benimde çok yoğurdum vardı..ekşimik yaptım tuz sirke falan koydum..kestirdim..süzdüm oldu valla
Sonra tavada az biber doğradım ekşimiği koydum az kavurdum valla süper olmuştu..
İnsan neler öğreniyor valla şu internetten ..iyi yapmışsın afiyet olsun şifa olsun..
İraden içinde ayrıca tebriklernasıl olsa tadını biliyorsun

Teşekkür ederim canım
Ekşimik de neymiş lor gibi mi acaba ondan da yarın yapıyım bari içim dışım yoğurt oldu

İnternetten öğrendim bende..güzel oldu ben beğendim..dene istersen sende..hiç olmadı poğaçaya falan koyarsın ilerde..lor gibi ama tadı az değişik..Trakyalılar biliyormuş ..sabah kahvaltısında biberle kavurup yenirmiş..

ayy elifim yaa lütfen yapma bunu kendine gerçekten çok ama çok pişman olursun. hergün menü yaz buraya.
ekmek yemiyorum canım. makarna pilav yok.

inşallah. ama nazar değdi dünden bu yana wc sorunum var. sabitim. probiyotik içiyorum. inşallah cumaya güzel bir rakam görürüm de buraya yazarım

çiğ fıstığı bildiğim bir kuruyemişçiden açık alıyorum canım. 300 gr çiğ fıstığı tefak actifry da (istersen tavada da olur) çeviriyorum. sıcakken hemen çok hızlı şekilde kabuklarından sıyırıp hızlı şekilde rondoya atıp çeviriyoruz. yüksek devirde o sıcakla krema haline geliyor. istiyorsan içine 1 yk bal ya da hurma püresi ekleyip tatlı da yapabilirsin ama ben sade yapıyorum. çok güzel oluyor.

İyi akşamlar kızlar eve karar verdik nasip olursa yarın işlemlere başlayacağız bir kaç gün daha yoğun olurum ondan sonra ramazanda yavaş yavaş toparlabirsin inşallah dualarınizi esirgemeyin
hayırlısı olsun canım hakkınızda. Allah işlerinizde kolaylık versin

afiyet olsun gayet güzel. aklıma düştü kereviz salatasını ben de yapayım

afiyet olsun canım

sabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik

ara 15.00
2 ceviz

ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik

akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata

yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş

wc sorunum var. 21.30 da 150 mlt kadar matchalı kefir içtim. gece de probiyotik takviyesi

Canım senin menülerin ne farklı..takipteyim şu nohut ununu ilk defa duydum..özel bir diyet mi yapıyor sun acaba?kabızlık için kahve bana iyi geliyor ilginç değil mi?birde zeytinyağ

Aslında çoğu şeyi yapmışsın ben bu sebeple doktora gitmiştim bana kullandığın yağı arttır salatalarda demişti..birde İbrahim Saraçoğlu pırasa diyordu bende işe yaradı..

Yap yap cig kereviz yogurt sarimsaktan

Aslında çoğu şeyi yapmışsın ben bu sebeple doktora gitmiştim bana kullandığın yağı arttır salatalarda demişti..birde İbrahim Saraçoğlu pırasa diyordu bende işe yaradı..
evet yağ ve kefir işe yarıyor. kefirim mayalandı. yarım saat önce 150 mlt kadar içtim. az sonra da 2 tane probiyotik kapsül içeceğim. dünde içmiştim ama bugün de tık yoktu. herhalde yarın zafer benim olur yarın öğlen de kefir içeceğim hazırladım yanıma alacağım

Canım senin menülerin ne farklı..takipteyim şu nohut ununu ilk defa duydum..özel bir diyet mi yapıyor sun acaba?kabızlık için kahve bana iyi geliyor ilginç değil mi?birde zeytinyağ
valla bana probiyotik kapsülleri ve probiyotik içeren yiyecekler iyi geliyor sabah sade kahve içtim ama tık yok.
nohut ununu tavsiye ederim. pankek falan da yapabilirsin. 1 yumurta, 2 yk nohut unu, peynir, maydanoz ya da dereotu. az da karbonat. karıştırıp az yağda tavada pişiriyoruz. hopppp kahvaltımız hazır
canım tatlı,ekmek, pilav, makarna ve glisemik indeksi yüksek meyveler yemiyorum. yeni başladım. cuma günü. yani bugün 5. günümdü. hayırlısı olsun ilk hedefim 79 inşallah kısa sürede veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…