- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.401
Ay keşke taşınma başlasa canım daha yarin kredi işlemleri başlatılacak ramazan sonrası taşınma işlemleriaskrhpozitif @nanekekik özlendiniz kaptanım ev işleri ne alemde taşınma başladı galiba Bahar gelmedi daha şu modem demek ki yokluğunuz çok belli hadi artık bekleniyorsunuz
Selam kızlar erken döndüm :) diyeti bı tek dun akşam bozdum sabah bozmadim
Dün akşam
20:00 (iş ancak bitti ;/
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
3 dilim ekmek
1dilim misir ekmeği
Sabah 08:30
Domates
Çarliston biber çiğ
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1sekerli cay
Araogun 12:00
1sb ayran
Öğlen 14:00
Mercimek çorbası
3 ızgara köfte
2yemek kaşığı bezelye
Yoğurt
Salata
Ekmek yok
MENÜM
8.30
2 haş yum
1 kk peynir
2 dilim ekmek
3 çeri
2 biber
14.00
3 zeytin
2 küçük şeftali
17.30
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur
1sb ayran
2 kaşık salata
su 2 lt
spor yok
Bende yazayım menümü o zaman
Sabah 08:00
Aç karnına limonlu su
Sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Domates
Biber
Çay
Arada sade kahve 1 kivi
Öğlen
Taze fasulye
Salata (bayağı büyüktü)
1 dilim ekmek
Ara 1 ayran 15 leblebi
Akşam burda saat biraz geri ..birazdan yiyeceğim
Öğlenle aynı olacak ama salata yerine yoğurt olacak
Su 2,5 litre
Spor
Ev işi 30 dk.tempolu yürüme
güzel kızlar afiyet olsunSelamlar menum sabah 9: omlet lor peyniri salatalik domates 1d ekmek
Ara 10:30 chia yogurt cilek
Oglen 13: taze fasulye cacik 1d ekmek
Ara 15: bir avuc leblebi 2 soyali fistik
Aksm 18.30 izgara tavukk gogsu salata kereviz salatasi
Su 2.5 spor 30 dk bfit 15 dk yuruyus 15 dk bolgesel
Aynen aynen kankitocum2 günde bir kilo vay canına hızlı bir giriş olmuş , kanki herkes toplansın biz de bir şeyler yapalım ,katılıyorum birbirimizi tanıyoruz artık sınırları bildiğimiz için gerektiğinde esprili ya da bam teline basarak uyarıcı olmakla kimseyi kırmadığımızı biliyoruz en azından bu grubun samimiyeti , grubumuz yeni arkadaşlara açık hepimiz bu takımda tanışıp kaynaştık farklı zamanlarda geldik neye ne kadar dahil olacağımıza da biz karar veriyoruz yorum yapıldıkça gruba dahil oluyorsun yorum yapmazsan aitlik duygusu oluşmuyor demek ki ama herkesin gidecek uyum sağlayacak bir yerinin olması da güzel neticede amacımız aynı
Tamam baklava olmasın ama biraz da şöyle fıstıklı kaymaklı şerbetli bir diyet tarif versen olmaz mı
Ohh süper olurduGelecekte acaba kendini temizleyen evler eşyalar geliştirirler mi bunu çok merak ediyorum keşke çok yesek şişmanlamasak hiç iş yapmadan temiz tertipli evlerde yaşasak yeni sloganım nasıl
Yaa çok yorulduğuna göre çok kalori harcadın demektir poniiiiSelam kızlat çok yorgunum ya okulda ssergi hazırlığıyl uğraştım şimdi de kızımı aşısan getirdim hiç halim yok sizler napıyosunuz
Sen nerdesin canım hangi ülkeBoy 162 ..ben evde olduğum için sık sık bakarım nasipse..çocuklarda sabah gidip öğleden sonra geliyorlar ..biri 12 yaşında biri 8..aslında çalışıyordum ama ara verdim..eşim yurtdışına gidince iş için ben ücretsiz izne ayrıldım biraz..matematik öğretmeniyim ..ama yorulmuştum iyice iyi oldu benim için
Erken dönüşün iyi olmuş canım. Dün akşam çok ekmek yemişsin ama ilk günündü zaten boşver. İnsan hemen alışamıyor. Bugün menün çok güzel.Selam kızlar erken döndüm :) diyeti bı tek dun akşam bozdum sabah bozmadim
Dün akşam
20:00 (iş ancak bitti ;/
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
3 dilim ekmek
1dilim misir ekmeği
Sabah 08:30
Domates
Çarliston biber çiğ
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1sekerli cay
Araogun 12:00
1sb ayran
Öğlen 14:00
Mercimek çorbası
3 ızgara köfte
2yemek kaşığı bezelye
Yoğurt
Salata
Ekmek yok
Süüpersiiiin süpersinBende yazayım menümü o zaman
Sabah 08:00
Aç karnına limonlu su
Sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Domates
Biber
Çay
Arada sade kahve 1 kivi
Öğlen
Taze fasulye
Salata (bayağı büyüktü)
1 dilim ekmek
Ara 1 ayran 15 leblebi
Akşam burda saat biraz geri ..birazdan yiyeceğim
Öğlenle aynı olacak ama salata yerine yoğurt olacak
Su 2,5 litre
Spor
Ev işi 30 dk.tempolu yürüme
Bana da tarif yaz kız ben de yapcam. Güzel şeyler var mı?Tabi canım bende evle ilgilendim pek spor yapamadım ..yarın telafi ederim inşallah..
Ben bu ara şu sağlıklı beslenme sitelerine bakıyorum..değişik tarifleri yazıyorum..bilgileri de..ama herşey motivasyonda bitiyor sonuçta..inşallah sağlıklı güzel bir şekilde veririz kilolarımızı
İnşallah en mutlu huzurlu oturacağınız ev burası olsun hadi şimdiden hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar eve karar verdik nasip olursa yarın işlemlere başlayacağız bir kaç gün daha yoğun olurum ondan sonra ramazanda yavaş yavaş toparlabirsin inşallah dualarınizi esirgemeyin
Teşekkür ederim canımBir kere benimde çok yoğurdum vardı..ekşimik yaptım tuz sirke falan koydum..kestirdim..süzdüm oldu valla
Sonra tavada az biber doğradım ekşimiği koydum az kavurdum valla süper olmuştu..
İnsan neler öğreniyor valla şu internetten ..iyi yapmışsın afiyet olsun şifa olsun..
İraden içinde ayrıca tebriklernasıl olsa tadını biliyorsun
ayy elifim yaa lütfen yapma bunu kendineBurasi olmadan yapamıyorum tartıya çıkmaya korkuyorum dün gece saat 10 da 3 poğaça 3 dilim pizza yi gömdüm önceki gün yarım kutu çekme helva yedim. Çok pişmanım cokkk
Soluğu burda aldım. Helppppppp!!!!!
ekmek yemiyorum canım. makarna pilav yok.Afiyet olsun güzel menü ekmek olmayacak mı
Hadi haftanın rekoru geliyor gibi tebrikler darısı başımıza
Afiyet olsun kilona göre tüketmen gereken kaloriye netten yazıp bak istersen çok değil bence afiyet olsun
çiğ fıstığı bildiğim bir kuruyemişçiden açık alıyorum canım. 300 gr çiğ fıstığı tefak actifry da (istersen tavada da olur) çeviriyorum. sıcakken hemen çok hızlı şekilde kabuklarından sıyırıp hızlı şekilde rondoya atıp çeviriyoruz. yüksek devirde o sıcakla krema haline geliyor. istiyorsan içine 1 yk bal ya da hurma püresi ekleyip tatlı da yapabilirsin ama ben sade yapıyorum. çok güzel oluyor.60kiloyum sen fıstık ezmesini nasıl yapıyorsun? Hangi fıstıktan alıyorsun? Kuruyemişçiden açık olan yerfıstığı oluyor ondan mı yoksa markalı mı? Onu rondoda mı çekiyorsun içine başka bir şey ekleniyor mu? Çok yağlı oluyordur ama ben de denesem.
hayırlısı olsun canım hakkınızda. Allah işlerinizde kolaylık versinİyi akşamlar kızlar eve karar verdik nasip olursa yarın işlemlere başlayacağız bir kaç gün daha yoğun olurum ondan sonra ramazanda yavaş yavaş toparlabirsin inşallah dualarınizi esirgemeyin
afiyet olsun gayet güzel. aklıma düştü kereviz salatasını ben de yapayımSelamlar menum sabah 9: omlet lor peyniri salatalik domates 1d ekmek
Ara 10:30 chia yogurt cilek
Oglen 13: taze fasulye cacik 1d ekmek
Ara 15: bir avuc leblebi 2 soyali fistik
Aksm 18.30 izgara tavukk gogsu salata kereviz salatasi
Su 2.5 spor 30 dk bfit 15 dk yuruyus 15 dk bolgesel
afiyet olsun canımGeç oldu ama misafir vardı
Menüm
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, tütsülenmiş peynir, beyaz peynir, siyah zeytin, 2 dlm tb ekmeği
Öğlen 15: Ananas, yoğurt
Akşam 20: Yoğurt, domates
Toplam: 1092 kalori
Bugünüm yoğurtla geçti ya çünkü evde çok yoğurt vardı, ankara dışına gideceğiz yoğurtlar ekşir diye sürekli yedim. Hala da bitmedi yaaa heralde yarın da yoğurt yicem. Çocuğa bile yoğurt çorbası yanında yoğurt yedirdim
Misafirlere börek ve kek yaptım ve hiç yemedim, ucundan bile yemedim :)
Aslında çoğu şeyi yapmışsın ben bu sebeple doktora gitmiştim bana kullandığın yağı arttır salatalarda demişti..birde İbrahim Saraçoğlu pırasa diyordu bende işe yaradı..sabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik
ara 15.00
2 ceviz
ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik
akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata
yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
wc sorunum var. 21.30 da 150 mlt kadar matchalı kefir içtim. gece de probiyotik takviyesi
Yap yap cig kereviz yogurt sarimsaktanayy elifim yaa lütfen yapma bunu kendinegerçekten çok ama çok pişman olursun. hergün menü yaz buraya.
ekmek yemiyorum canım. makarna pilav yok.
inşallah. ama nazar değdi dünden bu yana wc sorunum var. sabitim. probiyotik içiyorum. inşallah cumaya güzel bir rakam görürüm de buraya yazarım
çiğ fıstığı bildiğim bir kuruyemişçiden açık alıyorum canım. 300 gr çiğ fıstığı tefak actifry da (istersen tavada da olur) çeviriyorum. sıcakken hemen çok hızlı şekilde kabuklarından sıyırıp hızlı şekilde rondoya atıp çeviriyoruz. yüksek devirde o sıcakla krema haline geliyor. istiyorsan içine 1 yk bal ya da hurma püresi ekleyip tatlı da yapabilirsin ama ben sade yapıyorum. çok güzel oluyor.
hayırlısı olsun canım hakkınızda. Allah işlerinizde kolaylık versin
afiyet olsun gayet güzel. aklıma düştü kereviz salatasını ben de yapayım
afiyet olsun canım
evet yağ ve kefir işe yarıyor. kefirim mayalandı. yarım saat önce 150 mlt kadar içtim. az sonra da 2 tane probiyotik kapsül içeceğim. dünde içmiştim ama bugün de tık yoktu. herhalde yarın zafer benim olurAslında çoğu şeyi yapmışsın ben bu sebeple doktora gitmiştim bana kullandığın yağı arttır salatalarda demişti..birde İbrahim Saraçoğlu pırasa diyordu bende işe yaradı..
valla bana probiyotik kapsülleri ve probiyotik içeren yiyecekler iyi geliyorCanım senin menülerin ne farklı..takipteyimşu nohut ununu ilk defa duydum..özel bir diyet mi yapıyor sun acaba?kabızlık için kahve bana iyi geliyor ilginç değil mi?birde zeytinyağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?