Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm şöyleydi:

SABAH: 1 adet dukan poğaçası :)

ARA: Biraz Tavuk Eti + Ayran

ÖĞLE: Tavuk Eti bir kaç parça

ARA: 1 adet 330 ml coca cola zero

AKŞAM: 1 dilim hindi füme et + 1 kase dukan usulü yayla çorbası:)

Sanırım dukan yapmama rağmen az yediğim için böyle kilo veriyorum. Bugün uzun süredir beni görmeyen bir arkadaşım geldi ve zayıflamışsın dedi bayağı sevindim valla

günaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...
hahahaaa..doğruuu

valla hikayen iyi gidiyodu..türk filmi tadında okuyodum ama sonunu bağlayamadın..

Hoppidick cım suanda koc kılosun tarılıp yazarmısın bana ? 20 mayıstakı kılolarımızı buldum ve sanırım sen benden daha cok vermıssın
83 kiloyum canım...hedefim 80 di ama olmadııı..

3 buçuk kilo bile ne kadar farketmiş dimi

Dukan diyetinde 10. günüm ve toplamda dukanla 2.7 kg verdim :)

5 günlük atakta 1.7 kg, 5 günlük seyirde 1 kg :) Süper

Öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım ve diğer kiloları da o yöntemle vermiştim..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben de özlemedim dersem yalan olur, gerçekten eksikliğinizi çok çektim bir kaç günde olsa :)

Cnm benım kavustuk gene ama sen sanırım bu hızla hemen mezun olacaksın gıbı gelıo İnş

Cnm maşallah çok hızlı verdın bunda ıradenın payı cok yuksek takdıre sayan bı durum tebrıkler :) darısı basımıza :) İyi tatıller sımdıden.Giderken hbr ver merak edıyoruz bak

hahahaaa..doğruuu

valla hikayen iyi gidiyodu..türk filmi tadında okuyodum ama sonunu bağlayamadın..

83 kiloyum canım...hedefim 80 di ama olmadııı..

Cnm bende 78.8 dım ama hedefım neydı hatırlamıyorum yaa 77 yada 75 dı ıkımızde ulasamadık hedefımıze o kesın ama sen benden daha cok vermıssın :)

onu mursh'la bağladık biz:)

Aynen cnm bağladık ve kapattık :)

Saat vicirtisiyla değil , öpücükle uyandırılmak isteyen herkese Günaydin ! :)

Gene sesiz bi topik neyse gelirim geen arada :)

ZAYIFLIYORUMMM hoşgeldin canım aramıza:)))
gerçekten de 3,5 kilo bile ne kadar da fark etmiş değilmi?maaşallah canım sana..hızla inceliyorsun tebrikler...
ben de az önce bir şeftali yedim..arkadasım kahvaltıya çagırdı oraya gidicem..umarım ipin ucunu fazla kaçırmam..gerçi bana toplum içinde bazen utangaçlık geliyo falz kaçıramıyorum:))) hihiiii))

Kızlar merhabalar... Dün müftülükteydim.Ordan annemlere geçtim,orda kaldık,uğrayamadım... Nasılsınız bugün?

Zayıflıyorum seni yeni üye diyemi gösterelim,yoksa adını değiştirdiğini söyleyeyim mi?

Mursh'cum rakibim nasılsın bakem

kızlaarr merhaba,

bana bu günlerde bir rehavet çöktü kilo vermem duraksadı offf ben 5 kilo daha vermek istiyorum ama yaa, yemeklere karşı bide saldırma modunada girdim ki en tehlikelisi verdiklerimide alırsam tekrar ne yapsam bilmiyorum yaa, canım sıkıldı. bu sabah 64.5 tim halbuki geçen hafta 64.4 tüm

İyidir cnm tam gaz devam ıste aldıgım aletlerı beklıyorum.Dun faceden eddayla konustuk slm var oda bızı ozlemıs :) Sıkılıyorum tek basıma kımsede gırmıyo poofff :)

Cnm bole durumlarda sakın olacaksın ve arastırmaya koyulacaksın.Proteın dıyetı yap hem kılo vermenı hızlandırır duraksama donemını atlatmana yardımcı olur hemde kolay kılo vermene yardımcı olacak bı dıyet oldugunu dusunuyorum :) arastır bı ıstersen

sağol murshçum:) protein diyetini araştırıyorum bakalım umarım işe yarar.
Sen nasılsın moralin yerine geldimi biraz daha? özel olcak belki kusuruma bakma ama aramadı mı hiç..

kendine gel hatun...biz şurda 1 gramcık verelim diye sürünüyoruz..sen bizim hayal ettiğimiz rakamlardasın...rehavetin zamanı mı...şu tek yemekli detokslardan yap..mesela ayran detoksu var..2 saatte bir yeniliyo...belki faydası olur

sağol murshçum:) protein diyetini araştırıyorum bakalım umarım işe yarar.
Sen nasılsın moralin yerine geldimi biraz daha? özel olcak belki kusuruma bakma ama aramadı mı hiç..

İyiyim cnm dövme yaptırdım bılıyosunuz ...Alışverıs yaptım ...Telefonumu degıstırdım ve bu hafta sonu benı super bı tatıl beklıyor cumartesı pazar...Şimdilik youn ve hareketlı bı hayatım var onun ıcın cok bısey hıssetmıyorum.Hiç acımıyor cnm ozlemedım sadece merak edıyorum arada napıo dıe o kadar.İnş böle unutur gıderım fazla acı cekmeden.Aramadı cnm aramazda bılıyorum aramasını gerektırcekte bısey yok zaten aramasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…