- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.141
hahahaaa..doğruuugünaydın herkese...kızlar mursh'la iddaya girmeyin:) o çok donanımlı...zayıflamak için bişeyler sipariş verdi....sevgilisinden ayrıldı....kesin kazanır...benden söylemesi...
valla hikayen iyi gidiyodu..türk filmi tadında okuyodum ama sonunu bağlayamadın..ben gençken....ııyğ..ne iğrenç bi kelime oldu
neyse eskiden benim de başıma seninki gibi bişey gelmişti.salak sevgilim tam beni isteme safhasına gelince cesaretsiz davrandı.ben de bi öfkeyle o aralar beni isteyip duran biri vardı.onu kabul ettim.malum şimdi kocam oluyorlar kendileri:)
insanın o hırsla neler yapabileceğini iyi bilirim vesselam:)
hiç alakasız biriyle evlendim ya....sen de herşeyi yapabilirsin.aman dikkat....
83 kiloyum canım...hedefim 80 di ama olmadııı..Hoppidick cım suanda koc kılosun tarılıp yazarmısın bana ? 20 mayıstakı kılolarımızı buldum ve sanırım sen benden daha cok vermıssın
hahahaaa..doğruuu
valla hikayen iyi gidiyodu..türk filmi tadında okuyodum ama sonunu bağlayamadın..
83 kiloyum canım...hedefim 80 di ama olmadııı..
3 buçuk kilo bile ne kadar farketmiş dimi
Eki Görüntüle 228025
Eki Görüntüle 228031
Dukan diyetinde 10. günüm ve toplamda dukanla 2.7 kg verdim :)
5 günlük atakta 1.7 kg, 5 günlük seyirde 1 kg :) Süper
Öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım ve diğer kiloları da o yöntemle vermiştim..
beniki gündür tüm gün boyunca carsılardayım arkadaşlar... dolayısıyla önüme ne gelse onu yiyorum ama buna rağmen yaklaşık bir kilo az çıktım tartıda... yarın yazıcam menümü...
hahahaaa..doğruuu
valla hikayen iyi gidiyodu..türk filmi tadında okuyodum ama sonunu bağlayamadın..
Ben de özlemedim dersem yalan olur, gerçekten eksikliğinizi çok çektim bir kaç günde olsa :)
Sabah çok mutlu uyandım çünkü 72.9 kilo çıktım, biraz önce tartıldım 72.6 çıktım. 69a az kaldı holeyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!Tickerı güncellemesem çatlardım
Tatile 31'inde gidicem ve 15 gün kalıcam, tatilden en fazla 69 kilo olarak dönmem lazım. Annem 68 olursun diyoİnşallahhhhhhhh!!!!!!
hahahaaa..doğruuu
onu mursh'la bağladık biz:)
3 buçuk kilo bile ne kadar farketmiş dimi
Eki Görüntüle 228025
Eki Görüntüle 228031
Dukan diyetinde 10. günüm ve toplamda dukanla 2.7 kg verdim :)
5 günlük atakta 1.7 kg, 5 günlük seyirde 1 kg :) Süper
Öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım ve diğer kiloları da o yöntemle vermiştim..
nerdesiniz uleynnn..uyanın bakalım tombul kelebekler...şişko inekler siziiiiiiiii...
Kızlar merhabalar... Dün müftülükteydim.Ordan annemlere geçtim,orda kaldık,uğrayamadım... Nasılsınız bugün?
Zayıflıyorum seni yeni üye diyemi gösterelim,yoksa adını değiştirdiğini söyleyeyim mi?
Mursh'cum rakibim nasılsın bakem
kızlaarr merhaba,
bana bu günlerde bir rehavet çöktü kilo vermem duraksadı offf ben 5 kilo daha vermek istiyorum ama yaa, yemeklere karşı bide saldırma modunada girdim ki en tehlikelisi verdiklerimide alırsam tekrar ne yapsam bilmiyorum yaa, canım sıkıldı. bu sabah 64.5 tim halbuki geçen hafta 64.4 tüm
İyidir cnm tam gaz devam ıste aldıgım aletlerı beklıyorum.Dun faceden eddayla konustuk slm var oda bızı ozlemıs :) Sıkılıyorum tek basıma kımsede gırmıyo poofff :)
Cnm bole durumlarda sakın olacaksın ve arastırmaya koyulacaksın.Proteın dıyetı yap hem kılo vermenı hızlandırır duraksama donemını atlatmana yardımcı olur hemde kolay kılo vermene yardımcı olacak bı dıyet oldugunu dusunuyorum :) arastır bı ıstersen
kızlaarr merhaba,
bana bu günlerde bir rehavet çöktü kilo vermem duraksadı offf ben 5 kilo daha vermek istiyorum ama yaa, yemeklere karşı bide saldırma modunada girdim ki en tehlikelisi verdiklerimide alırsam tekrar ne yapsam bilmiyorum yaa, canım sıkıldı. bu sabah 64.5 tim halbuki geçen hafta 64.4 tüm
sağol murshçum:) protein diyetini araştırıyorum bakalım umarım işe yarar.
Sen nasılsın moralin yerine geldimi biraz daha? özel olcak belki kusuruma bakma ama aramadı mı hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?