- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.421
Evet inanilmaz lezzetli ben pismis sevmiyorum iyi oluyoooo.çok severim ben de
Yaa neden nazar değdi sana ne oldu benim mi nazarım değdi acabasabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik
ara 15.00
2 ceviz
ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik
akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata
yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
wc sorunum var. 21.30 da 150 mlt kadar matchalı kefir içtim. gece de probiyotik takviyesi
Günaydın canım hayirli yolculuklarGünaydııııııın
Selamlar kızlar nasılsınız
Bugün yolculuğa çıkıyoruz demiştim ya geçen. Pazara kadar yokum. Ama yanıma tartıyı alıcam inşallah yolda kırılmaz da. Bildirimleri de akşamları yaparım yarından itibaren çok giremeyebilirim kusuruma bakmayın.
Sizi seviyoruuum
Hayırlı yolculuklarGünaydııııııın
Bugün yolculuğa çıkıyoruz demiştim ya geçen. Pazara kadar yokum. Ama yanıma tartıyı alıcam inşallah yolda kırılmaz da. Bildirimleri de akşamları yaparım yarından itibaren çok giremeyebilirim kusuruma bakmayın.
Sizi seviyoruuum
Ooo sensiz sessiz kalacak buralaaar.. iyi yolculuklar canimm. Cumaya eksileri goresin insallahGünaydııııııın
Sizi seviyoruuum
Günaydın kızlar bugün oldukça stresliyim
günaydın canım hayırlı yolculuklarGünaydııııııın
Sizi seviyoruuum
ev için krediye felan başvurduk canım tapu kredi vs işlemleri var şu 1 hafta boyunca tapuyu alana kadar stresli olurum muhtemelenHayırdır canım ayy stres çok kötü ya ://
İnşallah işleriniz hızlıca hallolur..şimdiden hayırlı olsun..günaydın canım hayırlı yolculuklar
ev için krediye felan başvurduk canım tapu kredi vs işlemleri var şu 1 hafta boyunca tapuyu alana kadar stresli olurum muhtemelen
Allah razı olsun canımİnşallah işleriniz hızlıca hallolur..şimdiden hayırlı olsun..
Gözün aydın canım nasıl geçtiSelam kızlar sergiyi de yaptık bugün atlattım çok şükür
Hadi hayırlısı kaptanım sıkıntısız hallolur umarımgünaydın canım hayırlı yolculuklar
ev için krediye felan başvurduk canım tapu kredi vs işlemleri var şu 1 hafta boyunca tapuyu alana kadar stresli olurum muhtemelen
Canım hayırlı yollar olsun yiyemeyeceğimiz hiç bir şeyi yeme dilimize düşme derim sevgilerGünaydııııııın
Sizi seviyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?