- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.441
Kankaaa çok azimlisin bu hafta ya akşamı 4 olmadan kapatmışsın canım beniiiimMENÜM
7.45
1 kaşık lor
1 dilim ekmek
3 çatal peynir
14.00
2 sb ayran
15.40
dünkülerden yedim
4 kaşık kuru
4 kaşık bulgur
2 biber
acıkırsam yoğurt yiyeceğim planım bu
su henüz 1.5 lt
spor yok
Stresli olma ne kadar güzel ev sahibi olmak. Allah herkesi kiralardan kurtarsın inşallah. İşlerin hayırlısı ile rayında gitsin kaptancım...günaydın canım hayırlı yolculuklar
ev için krediye felan başvurduk canım tapu kredi vs işlemleri var şu 1 hafta boyunca tapuyu alana kadar stresli olurum muhtemelen
Ne sergisi yaptınız okulda çocuklarla mı resim sergisi miii poniiiiiii neler yapıyorsun bu sergiye çok vakit ayırdın beni boşladın yaaSelam kızlar sergiyi de yaptık bugün atlattım çok şükür
Yemiycem inşallah yersem sonu gelmez ucundan tadına bakmak yok bende maalesef başlarsam 2 kilo yiyorumCanım hayırlı yollar olsun yiyemeyeceğimiz hiç bir şeyi yeme dilimize düşme derim sevgiler
Yilsinem bizi terketti bence artık da pamuk nerde merak ediyorum sağlığın nasılPamukseker19 @yilsinem nerelerdesiniz kızlar bi uğrayın yoksunuz kankişim doktora gidecektin ne oldu çocuk nasıl merak ettim
Kızlar görünmüyor özellikle yilsinem bildirim de yapmıyor galiba , başlayınca devam etmiyorsun canım neticede sorumluluk oluyor buraya karşı başlayınca ya hep ya hiç diyerek dibine vuranlardan biri de benimStresli olma ne kadar güzel ev sahibi olmak. Allah herkesi kiralardan kurtarsın inşallah. İşlerin hayırlısı ile rayında gitsin kaptancım...
Ne sergisi yaptınız okulda çocuklarla mı resim sergisi miii poniiiiiii neler yapıyorsun bu sergiye çok vakit ayırdın beni boşladın yaaCumaya hazır mısın bakalım
Yemiycem inşallah yersem sonu gelmez ucundan tadına bakmak yok bende maalesef başlarsam 2 kilo yiyorum
Yilsinem bizi terketti bence artık da pamuk nerde merak ediyorum sağlığın nasılPamukseker19
Afiyet olsun yoğurt maskesi de yapsaydın tam olurdu canım sakın uyuma uyutma bu arada yolculuk nereyeMeenüüüüm geliyooooor
Kahvaltı 10: Haşlanmış 1 yumurta, tütsülenmiş peynir, 2.5 adet ceviz
Öğle 14: 1 tabak kıymalı ve bulgurlu semizotu, yağsız karışık salata
Akşam 18: Yoğurt yeme planım var yola çıkmadan. Yolda da uyurum artıkYok yok ya eşime yazık gece gece araba kullanacak, uyumam. Neyse üstüne kahve içerim olmazsa
Toplam kalori: 946
Su: 1.5 litre şimdilik
Yürüyüş yok oturuş çok
Hoşgeldin şekerimselam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Hoş geldiniz bravo çok güzel vermişsiniz ne kadar sürede verdinizselam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
İstanbula gidicez inşallahAfiyet olsun yoğurt maskesi de yapsaydın tam olurdu canım sakın uyuma uyutma bu arada yolculuk nereye
karatay diyeti ilr verdm geçen sene mart ayında 94 kilo ile basladim yazın 79 kilo kadar dustum sonra tekrar karatay diyetini bıraktım 86 kilo kadar oldm. karatay kurallarina uyunca kilo vermek çok kolay ama ışte kaçamaklar beni duraklamaya soktu ve 3 kilo almama sebeb olduHoşgeldin şekerim
Maşallah ne güzel kilolar vermişsin diyetisyen kontrolüyle mi vermiştin?
Duraklama dönemi için seniBestttt e yönlendirmek isterim o biliyordur ne yapmak gerektiğini
Ne güzel vermişsin yine verirsin inşallahkaratay diyeti ilr verdm geçen sene mart ayında 94 kilo ile basladim yazın 79 kilo kadar dustum sonra tekrar karatay diyetini bıraktım 86 kilo kadar oldm. karatay kurallarina uyunca kilo vermek çok kolay ama ışte kaçamaklar beni duraklamaya soktu ve 3 kilo almama sebeb oldu
veririz bakalim tekrar basladim evde kefir yapiyorum insallah faydası olurNe güzel vermişsin yine verirsin inşallah
Kolay değil Allah yardımcınız olsun canımgünaydın canım hayırlı yolculuklar
ev için krediye felan başvurduk canım tapu kredi vs işlemleri var şu 1 hafta boyunca tapuyu alana kadar stresli olurum muhtemelen
hadi gozun aydın canımSelam kızlar sergiyi de yaptık bugün atlattım çok şükür
sağol canım inşallah bir rahata Ersek bir aksilik cikmadanHadi hayırlısı kaptanım sıkıntısız hallolur umarım
Oooo süper cumadan önce son kozlar diyorsun inşallah kuru sisirmezMENÜM
7.45
1 kaşık lor
1 dilim ekmek
3 çatal peynir
14.00
2 sb ayran
15.40
dünkülerden yedim
4 kaşık kuru
4 kaşık bulgur
2 biber
acıkırsam yoğurt yiyeceğim planım bu
su henüz 1.5 lt
spor yok
amin canım cümlemizi inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaStresli olma ne kadar güzel ev sahibi olmak. Allah herkesi kiralardan kurtarsın inşallah. İşlerin hayırlısı ile rayında gitsin kaptancım...
Ne sergisi yaptınız okulda çocuklarla mı resim sergisi miii poniiiiiii neler yapıyorsun bu sergiye çok vakit ayırdın beni boşladın yaaCumaya hazır mısın bakalım
Yemiycem inşallah yersem sonu gelmez ucundan tadına bakmak yok bende maalesef başlarsam 2 kilo yiyorum
Yilsinem bizi terketti bence artık da pamuk nerde merak ediyorum sağlığın nasılPamukseker19
Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklarMeenüüüüm geliyooooor
Kahvaltı 10: Haşlanmış 1 yumurta, tütsülenmiş peynir, 2.5 adet ceviz
Öğle 14: 1 tabak kıymalı ve bulgurlu semizotu, yağsız karışık salata
Akşam 18: Yoğurt yeme planım var yola çıkmadan. Yolda da uyurum artıkYok yok ya eşime yazık gece gece araba kullanacak, uyumam. Neyse üstüne kahve içerim olmazsa
Toplam kalori: 946
Su: 1.5 litre şimdilik
Yürüyüş yok oturuş çok
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz var bir oku istersenselam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
SüpersinBende yürüyüşe çıktım..ne yapsam kardır dedim
amin canım cümlemizinKolay değil Allah yardımcınız olsun canım
hosbulduk tesekkurlerkurallarimiz
İnşallah hayırlısıyla bu seferki diyetimiz son diyet olur. Kilo verme sonrası korumak daha zor zaten. Kormayı da 1 sene yaparsam anca rahatlıycam ben.karatay diyeti ilr verdm geçen sene mart ayında 94 kilo ile basladim yazın 79 kilo kadar dustum sonra tekrar karatay diyetini bıraktım 86 kilo kadar oldm. karatay kurallarina uyunca kilo vermek çok kolay ama ışte kaçamaklar beni duraklamaya soktu ve 3 kilo almama sebeb oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?