Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yazayım menümü
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
3 zeytin yeşil çay

Ara kahve tabi şekersiz
Öğlen 13:00
Yoğurtlu semizotu 1 dilim ekmek

Ara 15:00
Yarım elma tarçın serptim üstüne

Akşam
2 köfte domates biber
1 dilim ekmek
Yoğurt
Artık daha birşey yemeyeyim diyorum bakalım..detoks duyum var maydanozlu onu içerim..
Spor 40 dk.yürüme
Su 3 litreyi tamamlayacağım inşallah..

İnşallah hayırlısıyla bu seferki diyetimiz son diyet olur. Kilo verme sonrası korumak daha zor zaten. Kormayı da 1 sene yaparsam anca rahatlıycam ben.
Bende canım bir insem hedefime koruma yapacağım bu sefer..hayatım hep beden beden değişerek geçiyor valla..koruma dönemi çok önemli gerçekten yoksa ipin ucu kaçıyor

Sabah 10:45
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
2dlm tambugday ekmeği
Ara öğün
13:00 orta şekerli Türk kahvesi

Akşam ve ikindi
17:30
25 adet ceviz

Nedense karnım doydu cevizle yemek yemicem
Spor yok
1.5 lt su içtim

Canım yanlış yazdın galiba 25 ceviz yemedin sanırım 2.5 ceviz yedin değil mi yoksa sırf cevizin 650 kalori ediyor

Ya aslında o kadar yemedim biraz sallamasyon oldu :) ama en az 10 yedim çok açtım zaten başka bisi yemiyorum
Sana bir tüyo vereyim ceviz değilde havuç yada turp yada kırmızı biber var ya onlara saldırıyorum ben çok açsam ..sert ya çok iyi geliyor bana..
hatta benim kız bile acıkınca biber istiyor hem de kalorisi daha az

Çok iyi oldu bu tüyo valla ama evde bulabildiğim tek hafif şey buydu
Şimdide Yeşilçay buldum onu içiyorum :)

İnşallah hayırlısıyla bu seferki diyetimiz son diyet olur. Kilo verme sonrası korumak daha zor zaten. Kormayı da 1 sene yaparsam anca rahatlıycam ben.
insallah istedigimiz kiloya ulasiriz daha bilincli davranırız korumada kilo alsak bile 1 2 kilodan fazla olmadan geri veririz önemli olan sağlıklı beslenmek omur boyu diyet olmuyor malesef

Kızlar evde spor yapmak istiyorum..biraz araştırdım su sonuca ulaştım..
İnterval kardiyo varmış.mesela biraz hızlı 10 dk. Sonra yavaş sonra yine hızlanıyormuş..hesaplamaları varmış ideal nabzı araalığını yağ yakımı için buluyormuşsun..saatler varmış akıllı saatler onlardan alıyorlarmış.. en etkili spor buymuş hiç deneyen var mı acaba ?
Yada ne yapsam ?

Bende en çok su leslie yı merak ediyorum hiç yapmadım videosunu biraz izledim yapsam mı diyorum herkes çok memnun
Onun 1 mile 2 mile diye videoları var.. 5 mile de var..ben yaptım bir süre tavsiye ederim ..ama ben alıştım artık terketmiyor beni fazla daha değişik ne yapabilirim diye bakıyorum..yürüyüş iyi geliyor ama her zaman çıkılmıyor..pilates var ..bölgesel çalışmak lazım yoksa sarkma olur diyorlar

selam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Ben de yasiyorum canim son kilolardayim. Arada beslenme duzenimi degistiriyorum egzersiz saatlerimi degistiriyorum. Bazen kacamak yapiyorum vucudu sasirtiyorum yani.

Selam kizlar menum sabah 9: omlet peynir salatalik domates 1d ekmek
Oglen 12: 5 yk taze fasulyr cacik 1d ekmek
Ara: lebleebi 3 soyali fistik
Ara: 10 kiraz
Saat 16 gibi okulda tatli krizim tuttu dolapta cikolata buldum bikac parca yedim kizlar inanilmaz kotuydum reglim geliyo. Sonra okuldan asagiya kadar yurudum arabaya binmedim ceza verdim kendime.
Aksam tavuklu salata 3 catal makarna Su 3 lt. Spor 20 dk bolgesel sadece. Bi de yurudum 20 dk. Bugun gidemedim cok yorgunum

Ben de yasiyorum canim son kilolardayim. Arada beslenme duzenimi degistiriyorum egzersiz saatlerimi degistiriyorum. Bazen kacamak yapiyorum vucudu sasirtiyorum yani.
Canım müsait olduğun zaman bir kaç ipucu yaz bize
Değişik şeyler öğrenmek iyi oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…