- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.461
Bende canım bir insem hedefime koruma yapacağım bu sefer..hayatım hep beden beden değişerek geçiyor valla..koruma dönemi çok önemli gerçekten yoksa ipin ucu kaçıyorİnşallah hayırlısıyla bu seferki diyetimiz son diyet olur. Kilo verme sonrası korumak daha zor zaten. Kormayı da 1 sene yaparsam anca rahatlıycam ben.
Canım yanlış yazdın galiba 25 ceviz yemedin sanırım 2.5 ceviz yedin değil mi yoksa sırf cevizin 650 kalori ediyorSabah 10:45
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
2dlm tambugday ekmeği
Ara öğün
13:00 orta şekerli Türk kahvesi
Akşam ve ikindi
17:30
25 adet ceviz
Nedense karnım doydu cevizle yemek yemicem
Spor yok
1.5 lt su içtim
Ya aslında o kadar yemedim biraz sallamasyon oldu :) ama en az 10 yedimCanım yanlış yazdın galiba 25 ceviz yemedin sanırım 2.5 ceviz yedin değil mi yoksa sırf cevizin 650 kalori ediyor
Sana bir tüyo vereyim ceviz değilde havuç yada turp yada kırmızı biber var ya onlara saldırıyorum ben çok açsam ..sert ya çok iyi geliyor bana..Ya aslında o kadar yemedim biraz sallamasyon oldu :) ama en az 10 yedimçok açtım zaten başka bisi yemiyorum
Çok iyi oldu bu tüyo valla ama evde bulabildiğim tek hafif şey buyduSana bir tüyo vereyim ceviz değilde havuç yada turp yada kırmızı biber var ya onlara saldırıyorum ben çok açsam ..sert ya çok iyi geliyor bana..
hatta benim kız bile acıkınca biber istiyor hem de kalorisi daha az
insallah istedigimiz kiloya ulasiriz daha bilincli davranırız korumada kilo alsak bile 1 2 kilodan fazla olmadan geri veririz önemli olan sağlıklı beslenmek omur boyu diyet olmuyor malesefİnşallah hayırlısıyla bu seferki diyetimiz son diyet olur. Kilo verme sonrası korumak daha zor zaten. Kormayı da 1 sene yaparsam anca rahatlıycam ben.
Onun 1 mile 2 mile diye videoları var.. 5 mile de var..ben yaptım bir süre tavsiye ederim ..ama ben alıştım artık terketmiyor beni fazla daha değişik ne yapabilirim diye bakıyorum..yürüyüş iyi geliyor ama her zaman çıkılmıyor..pilates var ..bölgesel çalışmak lazım yoksa sarkma olur diyorlarBende en çok su leslie yı merak ediyorum hiç yapmadım videosunu biraz izledim yapsam mı diyorum herkes çok memnun
Ben de yasiyorum canim son kilolardayim. Arada beslenme duzenimi degistiriyorum egzersiz saatlerimi degistiriyorum. Bazen kacamak yapiyorum vucudu sasirtiyorum yani.selam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Canım müsait olduğun zaman bir kaç ipucu yaz bizeBen de yasiyorum canim son kilolardayim. Arada beslenme duzenimi degistiriyorum egzersiz saatlerimi degistiriyorum. Bazen kacamak yapiyorum vucudu sasirtiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?