- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.481
Bunu bende duymuştum değişiklik yapmayı daha çok etkili oluyormuş kaçamak az olcak tabi. Ama menüde falan gerekliymisBen de yasiyorum canim son kilolardayim. Arada beslenme duzenimi degistiriyorum egzersiz saatlerimi degistiriyorum. Bazen kacamak yapiyorum vucudu sasirtiyorum yani.
Olur canim aklina takilan olursa da sor sen cevaplarim bildiklerimiCanım müsait olduğun zaman bir kaç ipucu yaz bize
Değişik şeyler öğrenmek iyi oluyor ..
Aynen mesela hic bisey yemeden kilo verenler normal beslenmeye donunce o yuzden kilo aliyolar. Bana diyetisyenim bile 2 3 kilodan sonra cikolata hakki vermisti gunlul iki kare. Benim tatliya zaafim var mesela. Simdi bi ay hic yemesem 4 kilo versem yemeye baslayinca yarar. O yuzden ben haftada bir veya iki falan yiyorum. Az verip kalici vermek istiyorum ama son kilolar baya zorluyo insani yaaaBunu bende duymuştum değişiklik yapmayı daha çok etkili oluyormuş kaçamak az olcak tabi. Ama menüde falan gerekliymis
ac karinla ve iç camasirlariyla tartilmak en dogrusu bir de tartinin pili yeni olmali büyük pil sürekli farklı tartar:)Eki Görüntüle 1999711
Arkadaşlar annemin evinde bekarken olan tartimi buldum ancak böyle bı topu yok sallanıyor doğru tartarmi yoksa yenisini mı aliyim ve tartildim 107.4 çıktım dogrumudur sizce bayadir tartilmadim çünkü bi kaç kişide zayflamissin diyordu fikir verin bana
sabah tartil bencesabah
ac karinla ve iç camasirlariyla tartilmak en dogrusu bir de tartinin pili yeni olmali büyük pil sürekli farklı tartar:)
Öyle olcak zaten ama kaç senelik tartı dediğin gibi yarın yenisini almak en iyisi :) kafa rahat olsunsabah
ac karinla ve iç camasirlariyla tartilmak en dogrusu bir de tartinin pili yeni olmali büyük pil sürekli farklı tartar:)
tartinin içinde yillardir pil varsa oksit yapmistir pilsiz kaldirdiysaniz sıkıntı yok:) saglamsa yenisine gerek yok :)Öyle olcak zaten ama kaç senelik tartı dediğin gibi yarın yenisini almak en iyisi :) kafa rahat olsun
Resimlerde olduğu gibi pek sağlam değil ki ondan emin olamıyorum yoksa sadece pil alrim o kolay :) resim attım fikr verirsen sevnrm :)tartinin içinde yillardir pil varsa oksit yapmistir pilsiz kaldirdiysaniz sıkıntı yok:) saglamsa yenisine gerek yok :)
valla bilmiyom canım yaa tıkandım kaldım. alman çayı içiyorum şimdi. az sonra da gidip probiyotik içeceğim yine.Yaa neden nazar değdi sana ne oldu benim mi nazarım değdi acaba
Maşallah maşallah maşallah diyelim hep kimseye nazar değmesin verelim kilolarımızı yaa üzüldüm
hoş geldin canım .selam kizlar karatay ile doğum kilolarimin çoğunu verdim 110 kilodan 73 kilo kadar dustum şimdi tek sorun duraklama donemine girdim verdigim 3 kilo geri aldım sizinle birlikte tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Al bir tartı canım uğur getirsin sana..benimki de 8 yıllık bende düşünüyorumResimlerde olduğu gibi pek sağlam değil ki ondan emin olamıyorum yoksa sadece pil alrim o kolay :) resim attım fikr verirsen sevnrm :)
Kayısıyı suda bekletip suyunu içip yiyorlar ama işe yarar mı bilmiyorum..ya da kuru inciri zeytinyağına banıp yiyorlar..istersen bir dene canımvalla bilmiyom canım yaa tıkandım kaldım. alman çayı içiyorum şimdi. az sonra da gidip probiyotik içeceğim yine.
hoş geldin canım .
Bak nasıl gidecek o kilolar inşallah..Cuma yaklaştı :)) kilomu 109 kabul ediim o zaman ya en son 109 dum çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?