- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.501
İnşallah inşallah bu sefer daha bı asilom sanki :)Bak nasıl gidecek o kilolar inşallah..inşallah fıstık gibi olacağız
Örneğin ben Karatay'la güzel kilo verdim sonra vazgeçemediğim ekmek arada bir zeytinyağlı vs krizim tutunca kimse beni tutamadı sonra , o yüzden arada ben de aynı şekilde sevdiğim şeyleri abartmadan tüketiyorum diyetisyenim 15 günde bir bir öğün serbest diyordu ödül babında haklısın kasmana gerek yok çünkü hakkaten son düzlüktesinAynen mesela hic bisey yemeden kilo verenler normal beslenmeye donunce o yuzden kilo aliyolar. Bana diyetisyenim bile 2 3 kilodan sonra cikolata hakki vermisti gunlul iki kare. Benim tatliya zaafim var mesela. Simdi bi ay hic yemesem 4 kilo versem yemeye baslayinca yarar. O yuzden ben haftada bir veya iki falan yiyorum. Az verip kalici vermek istiyorum ama son kilolar baya zorluyo insani yaaa
güzel olmuşBende yazayım menümü
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
3 zeytin yeşil çay
Ara kahve tabi şekersiz
Öğlen 13:00
Yoğurtlu semizotu 1 dilim ekmek
Ara 15:00
Yarım elma tarçın serptim üstüne
Akşam
2 köfte domates biber
1 dilim ekmek
Yoğurt
Artık daha birşey yemeyeyim diyorum bakalım..detoks duyum var maydanozlu onu içerim..
Spor 40 dk.yürüme
Su 3 litreyi tamamlayacağım inşallah..
kahveyi şekersiz içersen yağ yakar canımSabah 10:45
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
2dlm tambugday ekmeği
Ara öğün
13:00 orta şekerli Türk kahvesi
Akşam ve ikindi
17:30
25 adet ceviz
Nedense karnım doydu cevizle yemek yemicem
Spor yok
1.5 lt su içtim
İnterval ben bir ara yapıyordum koşu bandında yürürken deneyebilirsin lakin ilkönce bu kadar zorlama düz kardio yap vücudun öncelikle alissinKızlar evde spor yapmak istiyorum..biraz araştırdım su sonuca ulaştım..
İnterval kardiyo varmış.mesela biraz hızlı 10 dk. Sonra yavaş sonra yine hızlanıyormuş..hesaplamaları varmış ideal nabzı araalığını yağ yakımı için buluyormuşsun..saatler varmış akıllı saatler onlardan alıyorlarmış.. en etkili spor buymuş hiç deneyen var mı acaba ?
Yada ne yapsam ?
Çikolata olmamış onun dışında güzel canmSelam kizlar menum sabah 9: omlet peynir salatalik domates 1d ekmek
Oglen 12: 5 yk taze fasulyr cacik 1d ekmek
Ara: lebleebi 3 soyali fistik
Ara: 10 kiraz
Saat 16 gibi okulda tatli krizim tuttu dolapta cikolata buldum bikac parca yedim kizlar inanilmaz kotuydum reglim geliyo. Sonra okuldan asagiya kadar yurudum arabaya binmedim ceza verdim kendime.
Aksam tavuklu salata 3 catal makarna Su 3 lt. Spor 20 dk bolgesel sadece. Bi de yurudum 20 dk. Bugun gidemedim cok yorgunum
çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum canım eğimli yerde bile tartı daki rakam değişiyor yeni alma imkanın varsa al derimEki Görüntüle 1999711
Arkadaşlar annemin evinde bekarken olan tartimi buldum ancak böyle bı topu yok sallanıyor doğru tartarmi yoksa yenisini mı aliyim ve tartildim 107.4 çıktım dogrumudur sizce bayadir tartilmadim çünkü bi kaç kişide zayflamissin diyordu fikir verin bana
güzel gibi fulyamsabah 08.40
1 yumurta, peynir, 7 zeytin, 1/2 ceviz, 1 yk avakado yağı, 1 yk çiğ kabak çekirdeği içi, 1 tk çiğ şam fıstığı, domates, yeşil biber, yeşillik
ara 14.30
200 mlt kefir, 13 çiğ badem, 5 çiğ fındık
akşam 19.30
soğanlı biberli ciğer kavurma
marul domates salatası
300 mlt ayran (ev yoğurdundan)
yatana kadar su 3 lt olur
20+20 toplam 40 dk tempolu yürüyüş
Son zamanda almışsın daha yerleşmeden verirsin inşallah ..baksana kaç kilodan düşmüşsün canım..Ve aci gerçek en son 75 dim şuan 78,1 im bunu hemen yapismadan geri vermem lazım ve listeye geri dönmem lazım
haftaya cuma kaldığım kilodan devam ederim diye umut ediyorum canım inşallah günaydınSon zamanda almışsın daha yerleşmeden verirsin inşallah ..baksana kaç kilodan düşmüşsün canım..
Bu arada herkese günaydın
Pamukseker19 @yilsinem nerelerdesiniz kızlar bi uğrayın yoksunuz kankişim doktora gidecektin ne oldu çocuk nasıl merak ettim
Stresli olma ne kadar güzel ev sahibi olmak. Allah herkesi kiralardan kurtarsın inşallah. İşlerin hayırlısı ile rayında gitsin kaptancım...
Ne sergisi yaptınız okulda çocuklarla mı resim sergisi miii poniiiiiii neler yapıyorsun bu sergiye çok vakit ayırdın beni boşladın yaaCumaya hazır mısın bakalım
Yemiycem inşallah yersem sonu gelmez ucundan tadına bakmak yok bende maalesef başlarsam 2 kilo yiyorum
Yilsinem bizi terketti bence artık da pamuk nerde merak ediyorum sağlığın nasılPamukseker19
Kizlar bas dönmemi ve agrisini esim telde cok durmama bagladı.zaten gündüz yogunum aksamları giriyordum artik cok sinirleniyor.bir müddet temkinli gireyim.yine efsane olarak gelecegim Insallah inanin yemek yarismasina katildim perde pilavıyla onada bakamıyorum catliyorum.Günaydın kızlar yarın tartı günü lütfen son koZlarimizi oynayalım uzun aradan sonra bende tartilicam su ev arama süresince çok sağlıksız oldu saatler yemekler ve en önemlisi günde 1 bardak su içmeden yattigim oldu malesef bugün tartilip kaldığım yerden devam edicem inşallah
Pamukseker19 nerelerdesin bayadır kaybolmussun bişey demeden yarın tartı var
Aynen kaptanim olmadi yaaagüzel olmuş
kahveyi şekersiz içersen yağ yakar canım
İnterval ben bir ara yapıyordum koşu bandında yürürken deneyebilirsin lakin ilkönce bu kadar zorlama düz kardio yap vücudun öncelikle alissin
Çikolata olmamış onun dışında güzel canm
çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum canım eğimli yerde bile tartı daki rakam değişiyor yeni alma imkanın varsa al derim
güzel gibi fulyam
Aynen canim en mantiklisi bu zor gider saglam gider.Örneğin ben Karatay'la güzel kilo verdim sonra vazgeçemediğim ekmek arada bir zeytinyağlı vs krizim tutunca kimse beni tutamadı sonra , o yüzden arada ben de aynı şekilde sevdiğim şeyleri abartmadan tüketiyorum diyetisyenim 15 günde bir bir öğün serbest diyordu ödül babında haklısın kasmana gerek yok çünkü hakkaten son düzlüktesin
İstanbul un neresindesin sen doneGünaydıııın İstanbulda mis gibi bir hava vaaar
adet öncesi tartilma ödem vardır fazla çıkar adet bittikten 3 gün sonra tartilKizlar yaa reglim gelmedi yarin hic tartilasim yokkesin cok cikcam.
:) tartildinmiBugün tartı alcam ve uzun süredir ilk defa yarın aç karnına tartilicam :) daha öncekileri bilmediğimden başlangıç olarak kabul edicem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?