Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Örneğin ben Karatay'la güzel kilo verdim sonra vazgeçemediğim ekmek arada bir zeytinyağlı vs krizim tutunca kimse beni tutamadı sonra , o yüzden arada ben de aynı şekilde sevdiğim şeyleri abartmadan tüketiyorum diyetisyenim 15 günde bir bir öğün serbest diyordu ödül babında haklısın kasmana gerek yok çünkü hakkaten son düzlüktesin

Günaydın kızlar yarın tartı günü lütfen son koZlarimizi oynayalım uzun aradan sonra bende tartilicam su ev arama süresince çok sağlıksız oldu saatler yemekler ve en önemlisi günde 1 bardak su içmeden yattigim oldu malesef bugün tartilip kaldığım yerden devam edicem inşallah

Pamukseker19 nerelerdesin bayadır kaybolmussun bişey demeden yarın tartı var

güzel olmuş

kahveyi şekersiz içersen yağ yakar canım

İnterval ben bir ara yapıyordum koşu bandında yürürken deneyebilirsin lakin ilkönce bu kadar zorlama düz kardio yap vücudun öncelikle alissin
Çikolata olmamış onun dışında güzel canm
çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum canım eğimli yerde bile tartı daki rakam değişiyor yeni alma imkanın varsa al derim

güzel gibi fulyam

Pamukseker19 @yilsinem nerelerdesiniz kızlar bi uğrayın yoksunuz kankişim doktora gidecektin ne oldu çocuk nasıl merak ettim

Kizlar bas dönmemi ve agrisini esim telde cok durmama bagladı.zaten gündüz yogunum aksamları giriyordum artik cok sinirleniyor.bir müddet temkinli gireyim.yine efsane olarak gelecegim Insallah inanin yemek yarismasina katildim perde pilavıyla onada bakamıyorum catliyorum.

Günaydın herkese ben bugün kahvaltsiz kalicam öğleden sonra ancak öğle yemeği yerim sebze falan çünkü hastanede olcam
Öğleden itibaren menulerimi yazarım

Aynen kaptanim olmadi yaaa

Aynen canim en mantiklisi bu zor gider saglam gider.

4 yıldır hiç oruç tutmadim emziren anneyim ama kızım 1.5 yasinda: ) oruç tutmak istiyorum hem nefsimi terbiyelemek ıstiyorum bakalım eskiden oruc tutardim insallah dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…