Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla demin kaçamak yapmadan az bisi atistirdim ama ekmek falan yemedm 2 çatal küp peynir bir çatal yumurta 1 tane sosis 2 kupa şekersiz çay sadece :) şimdide çarşıya cikiyorum tartı alcam yarın sabah aç karnına tartilicam :) altı gibi heyecanlıyım :)(

hadi bakalim yeni tartinda bol eksiler:)

Eşler sıkıntı çıkarıyorlar benimki de kızıyor çok nete giriyorsun diye ama haklılar ilgi bekliyorlar naapsınlar yaa
Sen iyi ol da kankaaa

Günaydın herkese ben bugün kahvaltsiz kalicam öğleden sonra ancak öğle yemeği yerim sebze falan çünkü hastanede olcam
Öğleden itibaren menulerimi yazarım
Hastaneyr neden gittin canım grçmiş olsun
İstanbul un neresindesin sen done
Şimdi sultanahmetteyiz ya gece geldik geziyoruz bugün yürüyüşüm bomba oldu bana spor oldu ne zamandır uzun yürümemiştim
Hoşgeldin canım
Kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç hedefin nedir çoluk çocuk var mı ...ismin ne ..
Soru bombardımanı oldu ama yeni arkadaşların gelmesine hep seviniyorum ben

Ama şöyle bisi var ya ben 1 haftadır antibiyotik kullandim adetjm gecikti off onun sisligide etkilermi acaba şimdi bile tartilasim var :))
Ya tartılıcam diye stres yapma şekerim kendi kendine canın isterse tartıl bizlere söyleme istersen ama bir başlangıç kilosu lazım sana hem de listeye girebilmen için lazım zaten
Cuma sabahı da çıplak aç şekilde tartılıp bize yazarsın profiline de yazarsın olmaz mı zaten 2 hafta sonra sıkıntı olmazsa listeye gireceksin ya canım
Kendini kasma üzülmeeee hepimiz şişkoyuz veya kendimizi öyle hissediyoruz sonuçta amacımız toplaşıp kilo vermek
Verilmese ben veremezdim vallaha merak etme halledicez motivasyonla

Yok kız stres yok ama profilde yazamam ya utsbrm cekinirim kendimle ilgili ama yarınki kiloyu başlangıç yapıcam canısı bayadir önce 109du çünkü 3-4 aydır tartilmadim çünkü

hoşgeldin tatlım demin yazamadım net paketim bitti ilk sayfada kurallarimiz var birde kendini tanitirmisin

Teşekkür ederim evet kuralları biliyorum dediğim gibi daha önce katılmıştım ve hedef kilom ile mezun olmuştum
24 yaşındayım 1 kızım var 2 yaşında
Boyum 1 65 en son kilom 68.9 sabah tartilip güncel kilomu bildirim hedefim ilk olarak 65 daha sonra 60 inşallah olursa :)

Hastaneye mühim değil canım ilaç falan yazdırdım dedeme:)
Ama harikasınız başlangıç 109mu olsun yoksa yarınmi ama dogrumu olur diye düşünüyorum

Emzirirken hızlı kilo veriyordum 2 aydır emzirmiyorum ve jet hızı ile kilo alıyorum veremiyorum da artik

Kızlar ust kata amcama yemeğe davetliyim esim geç geliyor o yüzden tek kalma gel dedi :) bende tamam dedim taze bezelye yicem :) orda ayy ne çok yazdım ya :))

Kızlar ayy 50 TL'ye kadar satilyoflrdu tartılar son anda gördüm bu 30 TL :)
Sinbo vardı 37;50₺ bunu görünce bunu aldım önceki tartım sinboydu hemen pili bitti bakalm buna yedek pilde aldim :) bakalm ne kadar gidicek bol eksilerle gelir inşallah bana :)

Artık menumu yazabilirim
Sabah 13:15
2 çatal beyaz peynir
2 çatal kasar peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

16:00
Şekersiz Türk kahvesi

17:30
1 tabak taze bezelye
1dilim pide(Ramazan pidesi)
3kasik yoğurt
Az bisi salata

Su :1.5lt

Spor:25 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…