- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.521
Yok canım şimdi çarşıya cikiyorm tartı alicam yarın sabaha kadar sabredicem :):) tartildinmi
hoşgeldin tatlım demin yazamadım net paketim bitti ilk sayfada kurallarimiz var birde kendini tanitirmisinGeldim bile
hadi bakalim yeni tartinda bol eksiler:)Valla demin kaçamak yapmadan az bisi atistirdim ama ekmek falan yemedm 2 çatal küp peynir bir çatal yumurta 1 tane sosis 2 kupa şekersiz çay sadece :) şimdide çarşıya cikiyorum tartı alcam yarın sabah aç karnına tartilicam :) altı gibi heyecanlıyım :)(
Sağol canım ancak eve geldim ama 20 dkya yruurudm sağlık ocağından eve kadar :) iyi olduhadi bakalim yeni tartinda bol eksiler:)
Eşler sıkıntı çıkarıyorlar benimki de kızıyor çok nete giriyorsun diye ama haklılar ilgi bekliyorlar naapsınlar yaaKizlar bas dönmemi ve agrisini esim telde cok durmama bagladı.zaten gündüz yogunum aksamları giriyordum artik cok sinirleniyor.bir müddet temkinli gireyim.yine efsane olarak gelecegim Insallah inanin yemek yarismasina katildim perde pilavıyla onada bakamıyorum catliyorum.
Hastaneyr neden gittin canım grçmiş olsunGünaydın herkese ben bugün kahvaltsiz kalicam öğleden sonra ancak öğle yemeği yerim sebze falan çünkü hastanede olcam
Öğleden itibaren menulerimi yazarım
Şimdi sultanahmetteyiz ya gece geldik geziyoruz bugün yürüyüşüm bomba oldu bana spor oldu ne zamandır uzun yürümemiştimİstanbul un neresindesin sen done
Hoşgeldin canımGeldim bile
Ya tartılıcam diye stres yapma şekerim kendi kendine canın isterse tartıl bizlere söyleme istersen ama bir başlangıç kilosu lazım sana hem de listeye girebilmen için lazım zatenAma şöyle bisi var ya ben 1 haftadır antibiyotik kullandim adetjm gecikti off onun sisligide etkilermi acaba şimdi bile tartilasim var :))
Ya tartılıcam diye stres yapma şekerim kendi kendine canın isterse tartıl bizlere söyleme istersen ama bir başlangıç kilosu lazım sana hem de listeye girebilmen için lazım zaten
Cuma sabahı da çıplak aç şekilde tartılıp bize yazarsın profiline de yazarsın olmaz mı zaten 2 hafta sonra sıkıntı olmazsa listeye gireceksin ya canım
Kendini kasma üzülmeeee hepimiz şişkoyuz veya kendimizi öyle hissediyoruz sonuçta amacımız toplaşıp kilo vermek
Verilmese ben veremezdim vallaha merak etme halledicez motivasyonla
hoşgeldin tatlım demin yazamadım net paketim bitti ilk sayfada kurallarimiz var birde kendini tanitirmisin
Teşekkür ederim evet kuralları biliyorum dediğim gibi daha önce katılmıştım ve hedef kilom ile mezun olmuştumEşler sıkıntı çıkarıyorlar benimki de kızıyor çok nete giriyorsun diye ama haklılar ilgi bekliyorlar naapsınlar yaa
Sen iyi ol da kankaaa
Hastaneyr neden gittin canım grçmiş olsun
Şimdi sultanahmetteyiz ya gece geldik geziyoruz bugün yürüyüşüm bomba oldu bana spor oldu ne zamandır uzun yürümemiştim
Hoşgeldin canım
Kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç hedefin nedir çoluk çocuk var mı ...ismin ne ..
Soru bombardımanı oldu ama yeni arkadaşların gelmesine hep seviniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?