- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.541
Yarin grubun tarti gunu ama mecburummadet öncesi tartilma ödem vardır fazla çıkar adet bittikten 3 gün sonra tartil
Gayet iyi kilodasın canım. İstediğin kiloya hröen inersin bence. Başarılar dilerim.Teşekkür ederim evet kuralları biliyorum dediğim gibi daha önce katılmıştım ve hedef kilom ile mezun olmuştum
24 yaşındayım 1 kızım var 2 yaşında
Boyum 1 65 en son kilom 68.9 sabah tartilip güncel kilomu bildirim hedefim ilk olarak 65 daha sonra 60 inşallah olursa :)
İyi yapmışsın yaa her şişkonun evine tartı lazımEki Görüntüle 2000151
Kızlar ayy 50 TL'ye kadar satilyoflrdu tartılar son anda gördüm bu 30 TL :)
Sinbo vardı 37;50₺ bunu görünce bunu aldım önceki tartım sinboydu hemen pili bitti bakalm buna yedek pilde aldim :) bakalm ne kadar gidicek bol eksilerle gelir inşallah bana :)
Bence konuşkan olman çok güzel takıma da renk katıyorsun motivasyonun iyi enerjin iyi süpersin yaa yaz sürekliMenü yazana kadar susucam tamam :))
Gayet iyi kilodasın canım. İstediğin kiloya hröen inersin bence. Başarılar dilerim.
İyi yapmışsın yaa her şişkonun evine tartı lazımbaksana ben 4 günlüğüne kalacağım otele bile getirdim annem dalga geçti. Git eczanede tartıl o zaman dedi. Çıplak nasıl tartılıcam dedim
İnşallah kilolar gidecek vee bu yaz son kilolu yazımız olacak. Bir dahaki yaza gayet fit ve istediğim her şeyi giyerek başlamak istiyorum...Insanlara bakıyorum özeniyorum ne yalan söyliyim...
Bence konuşkan olman çok güzel takıma da renk katıyorsun motivasyonun iyi enerjin iyi süpersin yaa yaz sürekli
Yarın sabah tartıl ben de tartılıp yazıcam ya sonra yarışa başlayalım mı cumadan öbür cumaya kadar
Bayaa yurumussun yaaaa iftardan sonra bizde eşimle başlıyoruz kararlıyımMenüm
Kahvaltı 08: 3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, çeçil peyniri, beyaz peynir, şekersiz kahve, çay, domates, salatalık
Öğlen 14: yoğurt, yeşil elma, çiğ iç badem
Ara: türk kahvesi sade
Akşam : yoğurt, domates, yeşil elma, badem... aynılarını yicem muhtemelen başka bir şey bulamadım çok yorgunum
1 lt su
275 dakika yürüyüş yaptım bugün bacaklarım kas oldu sabaha tartıda durum kötü olabilir
Veriyorum ama geri almak istemiyorum. İnşallah sen de vereceksin bu sefer almayalım ya hayatım şişmanlık normallik arasında gidip geliyor çatlaklarım var...tezbitsin ne güzel kilo vermişsin bıgun bende senin günce kilonda olmak istiyorum ya inşallah olcak ama :) hedef 65
Bende hep şişmanlık ben hiç zayf halimi hatirlamyorumki bebeklikten beri ama sagliksal bı engelim yok çok şükürVeriyorum ama geri almak istemiyorum. İnşallah sen de vereceksin bu sefer almayalım ya hayatım şişmanlık normallik arasında gidip geliyor çatlaklarım var...
karatay yaparsan kolay tutarsın canım. acıkma olmaz.4 yıldır hiç oruç tutmadim emziren anneyim ama kızım 1.5 yasinda: ) oruç tutmak istiyorum hem nefsimi terbiyelemek ıstiyorum bakalım eskiden oruc tutardim insallah dayanabilirim
verirsin sen canım. güveniyorum ben sana. bizim en kötü yanımız bu işte: 3-5 günde hemen birkaç kiloyu takıyoruz kendimize. millet böyle değil.Ve aci gerçek en son 75 dim şuan 78,1 im bunu hemen yapismadan geri vermem lazım ve listeye geri dönmem lazım
afiyet olsun çok güzel. leptin güzel çalışmış. ama akşam mangalın yanında salata ve ayran da varmış. yani o iki dilim ekmeği yemeyebilirmişsin. daha iyi olurdu.MENÜM
7.45
1 yum
1 kaşık lor
3 çatal peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
18.30
mangal
salata
ayran
2 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor yok
Afiyet olsun su 2 lt den az olmazsa daha iyi verirsinArtık menumu yazabilirim
Sabah 13:15
2 çatal beyaz peynir
2 çatal kasar peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay
16:00
Şekersiz Türk kahvesi
17:30
1 tabak taze bezelye
1dilim pide(Ramazan pidesi)
3kasik yoğurt
Az bisi salata
Su :1.5lt
Spor:25 dk yürüyüş
Afiyet olsun ben de regl oldum yarın tartıya nasıl yansır tedirginimSelamlar menum sabah 11.30 2 yumurta yilaf lapasi yarim muz hurma
14: 3 mercimek koftesi
20:00 tavuklu salata
Su 2.5 spor 30 dk bfit
Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim olmuş ne yaptın öyle. afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 08: 3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, çeçil peyniri, beyaz peynir, şekersiz kahve, çay, domates, salatalık
Öğlen 14: yoğurt, yeşil elma, çiğ iç badem
Ara: türk kahvesi sade
Akşam : yoğurt, domates, yeşil elma, badem... aynılarını yicem muhtemelen başka bir şey bulamadım çok yorgunum
1 lt su
275 dakika yürüyüş yaptım bugün bacaklarım kas oldu sabaha tartıda durum kötü olabilir
Afiyet olsunsabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı
ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık
ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş
yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.
Çok acıkınca bir de dayanamadım acı biber yiyince ekmek mecburi olduafiyet olsun çok güzel. leptin güzel çalışmış. ama akşam mangalın yanında salata ve ayran da varmış. yani o iki dilim ekmeği yemeyebilirmişsin. daha iyi olurdu.
Çok acıkınca bir de dayanamadım acı biber yiyince ekmek mecburi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?