Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet iyi kilodasın canım. İstediğin kiloya hröen inersin bence. Başarılar dilerim.
İyi yapmışsın yaa her şişkonun evine tartı lazım baksana ben 4 günlüğüne kalacağım otele bile getirdim annem dalga geçti. Git eczanede tartıl o zaman dedi. Çıplak nasıl tartılıcam dedim
İnşallah kilolar gidecek vee bu yaz son kilolu yazımız olacak. Bir dahaki yaza gayet fit ve istediğim her şeyi giyerek başlamak istiyorum...Insanlara bakıyorum özeniyorum ne yalan söyliyim...
Menü yazana kadar susucam tamam :))
Bence konuşkan olman çok güzel takıma da renk katıyorsun motivasyonun iyi enerjin iyi süpersin yaa yaz sürekli
Yarın sabah tartıl ben de tartılıp yazıcam ya sonra yarışa başlayalım mı cumadan öbür cumaya kadar

Yazabildigim kadar yazarım tabiki canım grupta enerjik ondandır
Bilmem sen bilirsin canısı olur valla :)

Menüm
Kahvaltı 08: 3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, çeçil peyniri, beyaz peynir, şekersiz kahve, çay, domates, salatalık
Öğlen 14: yoğurt, yeşil elma, çiğ iç badem
Ara: türk kahvesi sade
Akşam : yoğurt, domates, yeşil elma, badem... aynılarını yicem muhtemelen başka bir şey bulamadım çok yorgunum
1 lt su
275 dakika yürüyüş yaptım bugün bacaklarım kas oldu sabaha tartıda durum kötü olabilir

Yarın sabah bunla kahvaltı edicem :) değişiklik olsun biraz sahura domates falan kahvaltı yaparız diye düşünüyorum :) bilmiyorum ama ben çok severim sütle bunu yemeyi

Bayaa yurumussun yaaaa iftardan sonra bizde eşimle başlıyoruz kararlıyım

tezbitsin ne güzel kilo vermişsin bıgun bende senin günce kilonda olmak istiyorum ya inşallah olcak ama :) hedef 65
Veriyorum ama geri almak istemiyorum. İnşallah sen de vereceksin bu sefer almayalım ya hayatım şişmanlık normallik arasında gidip geliyor çatlaklarım var...

Veriyorum ama geri almak istemiyorum. İnşallah sen de vereceksin bu sefer almayalım ya hayatım şişmanlık normallik arasında gidip geliyor çatlaklarım var...
Bende hep şişmanlık ben hiç zayf halimi hatirlamyorumki bebeklikten beri ama sagliksal bı engelim yok çok şükür
İnşaallah bu son canısı

4 yıldır hiç oruç tutmadim emziren anneyim ama kızım 1.5 yasinda: ) oruç tutmak istiyorum hem nefsimi terbiyelemek ıstiyorum bakalım eskiden oruc tutardim insallah dayanabilirim
karatay yaparsan kolay tutarsın canım. acıkma olmaz.

Ve aci gerçek en son 75 dim şuan 78,1 im bunu hemen yapismadan geri vermem lazım ve listeye geri dönmem lazım
verirsin sen canım. güveniyorum ben sana. bizim en kötü yanımız bu işte: 3-5 günde hemen birkaç kiloyu takıyoruz kendimize. millet böyle değil.

sabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı

ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık

ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası

akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş

yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.

MENÜM
7.45
1 yum
1 kaşık lor
3 çatal peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
18.30
mangal
salata
ayran
2 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor yok
afiyet olsun çok güzel. leptin güzel çalışmış. ama akşam mangalın yanında salata ve ayran da varmış. yani o iki dilim ekmeği yemeyebilirmişsin. daha iyi olurdu.

Afiyet olsun su 2 lt den az olmazsa daha iyi verirsin

Selamlar menum sabah 11.30 2 yumurta yilaf lapasi yarim muz hurma
14: 3 mercimek koftesi
20:00 tavuklu salata
Su 2.5 spor 30 dk bfit
Afiyet olsun ben de regl oldum yarın tartıya nasıl yansır tedirginim

Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim olmuş ne yaptın öyle. afiyet olsun

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…