- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.561
Yaa olumsuz etkilencek kesin canim sıkıldıAfiyet olsun su 2 lt den az olmazsa daha iyi verirsin
Afiyet olsun ben de regl oldum yarın tartıya nasıl yansır tedirginim
Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim olmuş ne yaptın öyle. afiyet olsun
Afiyet olsun
karatay gerçekten ac kalmadan kilo vermenin diğer adisabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı
ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık
ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş
yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.
Günaydın kızlar
Hemen bildirim yapıyım
Geçen cuma: 80.6
Bugün: 79.2
Fark: Eksi 1.4 kg
Yüzde: % 1.736
Dün manyak gibi yürüdüm ama bana mısın dememiş kilolar kaslar şişmiş
İnşallah cnm çok teşekkür ederim 63 e kadar indiğim oldu doğumdan sonra ama altını gpremedim ve 2 3 aydır 68 70 arası git gel yapıyorum :)Gayet iyi kilodasın canım. İstediğin kiloya hröen inersin bence. Başarılar dilerim.
İyi yapmışsın yaa her şişkonun evine tartı lazımbaksana ben 4 günlüğüne kalacağım otele bile getirdim annem dalga geçti. Git eczanede tartıl o zaman dedi. Çıplak nasıl tartılıcam dedim
İnşallah kilolar gidecek vee bu yaz son kilolu yazımız olacak. Bir dahaki yaza gayet fit ve istediğim her şeyi giyerek başlamak istiyorum...Insanlara bakıyorum özeniyorum ne yalan söyliyim...
Bence konuşkan olman çok güzel takıma da renk katıyorsun motivasyonun iyi enerjin iyi süpersin yaa yaz sürekli
Yarın sabah tartıl ben de tartılıp yazıcam ya sonra yarışa başlayalım mı cumadan öbür cumaya kadar
Maşallah çok güzel tebrik ederim :)Günaydın kızlar
Hemen bildirim yapıyım
Geçen cuma: 80.6
Bugün: 79.2
Fark: Eksi 1.4 kg
Yüzde: % 1.736
Dün manyak gibi yürüdüm ama bana mısın dememiş kilolar kaslar şişmiş
Hoş geldinizGünaydın aç karna ve çıplak tartı sonucum 67.9 olarak başlıyorum bakalım :) bu yaşıma kadar her diyeti denedim bir Karatay denemedim bugün de onu denicem bakalım :)
Ben de artıdayım bu gün üçüncü gün ödem midir değil midir anlamadım amaKizlar tahmin ettigim oldu 61.4 +400 gr regl oncesi odemkusura bakmayin bozmadim ama istemsiz olan bi odemden dolayi sizi de etkilicem
Canim bittikten sonra geciyo odem benim de basladi bugun bakalim pazartesi ne bekliyo senin pazartesi gecerBen de artıdayım bu gün üçüncü gün ödem midir değil midir anlamadım ama
Haydi bakalımŞimdi tartildim kızlar 110 dan -106 demekki vermişim baya 109.9 du da önceki olcumumum 3-4 ay önceki :) haydi nesfite :))
Ne yaptin kankaGeçen hafta :96.6
Bugün:96.9
Fark +300
Gelince konuşuruz kankişim çıkıyorumNe yaptin kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?