Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım pazartesileri takım içi tartı günü yani biraz hafta sonu kaçamak yapmayı önlemek için biraz da cumaya gardımızı almak için aslında. Cumaları bütün takımlarla yarışıyoruz. Eğer kaçamak yapmayacaksan 1 kere tartılınca motivasyonunu kaybetmeyeceksen bizimle paylaşmayınca rejimini bozmayacaksan bana kalırsa sıkıntı olmaz. askrhpozitif kaptan ne dersin?

Bugun mu basliyir sunuz bende katilabilir miyim ??
Selam canım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusuna yazdın mı hiç? Takımlar boşluğa göre oradan görüp alıyorlar çünkü. Bence tabiki bize katıl da kurallar nasıldır bilemedim...

Canlarım menüm çok fena bomba oldu
İstanbul ortaköy kaçamağı yaptım ama zaten 10 kilo verince kaçamak yapacaktım 11 kiloyu geçince yapmış oldum bugün ilk defa
Kahvaltı 08: Omlet, yarım dilim ekmek, 1 dilim kepek ekmeği üzerine peynir domatesli fırında yapılmış kahvaltılıktan, beyaz peynir
Ara 12: yeşil elma
Akşam 17.30: Kaşar, haydari, acı sos olan 1 kumpir, 1 mideye dolma
Toplam kalori: 1281 kalori
Yürüyüş: 230 dakika
1 lt su içerim daha

Ah canım keşke elimde olsa ama düzeni bozucaksa çıkabilirim sorun yok ama mecburiyet olmasa hic çıkmam ama mecburum işte

Eşim daha işten gelmedi ben gene kendime sofra hazirlicam şimdi yoksa çıkan geç olucak yemek için

Sabah 09:30
1corba kasesi nesfit

11:00- Yeşilçay

15:00-Ogle
Domates salatası
1kase yoğurt
2dilim tambugday ekmeği

Akşam
18:45
1orta yemek tabağı taze bezelye
Salata
2dilim tambugday ekmeği

Spor: Pazar gezmesi :20dk
Su : 1.5litre yatana kadar 2bucuk olur

Kahvaltıda nesfit yerine yumurta salatalık domates 2 dilim ekmek biraz peynir nane maydonoz filan mı yesen tubacım acaba

Selamlarr menum sabah lorlu omlet 1d ekmek salatalik domates
Oglen yulaf lapasi yarim muz 1hurma
Ara leblebi
Ara 10 kiraz
Aksam yogurtlu kozlenmis patlican ve biber ton baligi
Su 3lt spor 40 dk yuruyus 30 dk bfit. 10 dk bolgesel

Kizlar bakin ne buldum
Benimde öyle oldu canım
2 sene önce 72 kiloyken ölçümlerimi dolabın içine yazmıştım
Bu defa 72 kiloyken 4 cm daha inceydim çünkü eski diyetimde spora çok az yer veriyordum bu defa spora çok asıldım düzenli spor yaparak verdim kilolarımı

Habinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yok

Habinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yok
Mecbur yapacaksın canım yoksa sarkarsın gözlerinin altında morluklar oluşur
Leslie ya da jilian level 1 ile başlayabilirsin ilk başta 83 kiloyken haftada 3 gün ile başlamıştım hiç aksatmadım düzenli olarak sonra 73 lerde 4 güne çıkardım
Şimdi jilian level 3 deyim müthiş bişey tam 500 kalori yakıyorsun ve vücut direncini jilianla kırdım ciddi kaslarım oldu oğlum kol kaslarıma gülüyor :) ramazandan dolayı salona gidemiyecem haftada 4 gün akşamları jilianla devam etmeyi planladım inşallah
Diyet spor kardeştir asla ayrılamaz bence
Yoksa 4 ayda vereceğin kiloyu 8 ayda verirsin net

sabah 08.40
2 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
11 zeytin
domates
3 kiraz ve 2 yeşil erik

ara 14.00
200 mlt kefir
1 ceviz, 5 çiğ badem

ara 16.00
1 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
5 çiğ badem, 7 çiğ fındık

akşam 19.15
1 tabak kıymalı taze fasulye
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
salata

yatana kadar 2,5 lt su
öğlen 40 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş

askrhpozitif bu yazım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…