- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.601
Canım pazartesileri takım içi tartı günü yani biraz hafta sonu kaçamak yapmayı önlemek için biraz da cumaya gardımızı almak için aslında. Cumaları bütün takımlarla yarışıyoruz. Eğer kaçamak yapmayacaksan 1 kere tartılınca motivasyonunu kaybetmeyeceksen bizimle paylaşmayınca rejimini bozmayacaksan bana kalırsa sıkıntı olmaz.Pazartesi den beri kendimi hafif hissediyorum ya bunca zaman gereksiz doldurmusum midemi
Arkadaşlar bisi daha dicem haftaya pazardan çarşambaya kadar köyde eşimin dedesine gidicez yaşlı insanlar zorlanıyor o bakımdan eltimle dönüşümlü gidicez
Köyde telefon falan çekmiyor maalesef beni bu konuda mazur gorebilirmisiniz pazartesi tartı günü denmişti ama en azından ramazan boyunca sadece cuma tartı ya kalabilirim kural dışı biliyorum ama inanın elimde değil bu eğer olmaz derseniz anlayışla karşılarım
Selam canım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusuna yazdın mı hiç? Takımlar boşluğa göre oradan görüp alıyorlar çünkü. Bence tabiki bize katıl da kurallar nasıldır bilemedim...Bugun mu basliyir sunuz bende katilabilir miyim ??
Ah canım keşke elimde olsa ama düzeni bozucaksa çıkabilirim sorun yok ama mecburiyet olmasa hic çıkmam ama mecburum işteCanım pazartesileri takım içi tartı günü yani biraz hafta sonu kaçamak yapmayı önlemek için biraz da cumaya gardımızı almak için aslında. Cumaları bütün takımlarla yarışıyoruz. Eğer kaçamak yapmayacaksan 1 kere tartılınca motivasyonunu kaybetmeyeceksen bizimle paylaşmayınca rejimini bozmayacaksan bana kalırsa sıkıntı olmaz.askrhpozitif kaptan ne dersin?
Selam canım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusuna yazdın mı hiç? Takımlar boşluğa göre oradan görüp alıyorlar çünkü. Bence tabiki bize katıl da kurallar nasıldır bilemedim...
Kahvaltıda nesfit yerine yumurta salatalık domates 2 dilim ekmek biraz peynir nane maydonoz filan mı yesen tubacım acabaEşim daha işten gelmedi ben gene kendime sofra hazirlicam şimdi yoksa çıkan geç olucak yemek için
Sabah 09:30
1corba kasesi nesfit
11:00- Yeşilçay
15:00-Ogle
Domates salatası
1kase yoğurt
2dilim tambugday ekmeği
Akşam
18:45
1orta yemek tabağı taze bezelye
Salata
2dilim tambugday ekmeği
Spor: Pazar gezmesi :20dk
Su : 1.5litre yatana kadar 2bucuk olur
Kahvaltıda nesfit yerine yumurta salatalık domates 2 dilim ekmek biraz peynir nane maydonoz filan mı yesen tubacım acaba
Benimde öyle oldu canımKizlar bakin ne buldum
Habinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yokBenimde öyle oldu canım
2 sene önce 72 kiloyken ölçümlerimi dolabın içine yazmıştım
Bu defa 72 kiloyken 4 cm daha inceydim çünkü eski diyetimde spora çok az yer veriyordum bu defa spora çok asıldım düzenli spor yaparak verdim kilolarımı
Mecbur yapacaksın canım yoksa sarkarsın gözlerinin altında morluklar oluşurHabinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yok
neyi canımaskrhpozitif pazar çarşamba arası yazmıştım ssknti olmaz dimi
Pazartesi den beri kendimi hafif hissediyorum ya bunca zaman gereksiz doldurmusum midemi
Arkadaşlar bisi daha dicem haftaya pazardan çarşambaya kadar köyde eşimin dedesine gidicez yaşlı insanlar zorlanıyor o bakımdan eltimle dönüşümlü gidicez
Köyde telefon falan çekmiyor maalesef beni bu konuda mazur gorebilirmisiniz pazartesi tartı günü denmişti ama en azından ramazan boyunca sadece cuma tartı ya kalabilirim kural dışı biliyorum ama inanın elimde değil bu eğer olmaz derseniz anlayışla karşılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?