Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok sevindim kafan yoğun oluca daha kolay atlatması en güzelini yapıyosun, bi laf vardırya bırak gitsin geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır gibi öyle düşün sende

Ohoooohhhh daha durunnn :) Ben mezun olana kadar bi 4-5 ay daha beraberiz :) 69.9a ulaştıktan sonra 60 için uğraşıcam:) sonra kısmetse 55

Mutedyyincim beni eski üyeliğimin devamı olarak gösterirsen (yarışmada) çok sevinirim hayatım. Acaba sorun çıkar mı, yine silmesinler? İstersen yeni üye olarak göster beni. Sen bilirsin:)

Son düzenleme:

Bende dün 72.6ydm bugün 73.2 çıktım ama olsun:) Verirsin bir kaç gün sonra canım, yalancı kilo bu fazla çıkanlar

Son düzenleme:
Kızlar sizden bir tavsiye isticem:) Bi sevgili adayım var, kendisi polis ve işleri çok yoğun olabiliyor ama ben ne zaman işte ne zaman değil bilemiyorum, ve mesajlarıma cevap vermediğinde falan biraz sorun çıkarıyorum. Mesela bikeresinde 2 gün boyunca ne mesajıma ne aramalarıma cevap vermemişti. Çok sinirlenmiştim.. Sonrada, "Ben çok yoğundum" dedi. Sizce sinirlenmekte haklı mıyım? Yoksa biraz abartıyor muyum? Bir de, sizce tepkimi ne şekilde göstermeliyim, hiç takmıyormuş gibi mi yapayım? Bugün telefonumu kapattım sırf uyuzluğuna:) Arada açıp bakıyorum çok merak etmiş beni, bir sürü mesaj gelmiş Ama 2 gün boyunca açmicam, misillemenin böylesi

Bu aradaa, bugünkü menüm şöyleydi:

SABAH: Hindi Füme Et birazcık + 1 domates

ARA: 1 ayran

ÖĞLE: Hindi Füme Et + Roka + Ayran

ARA: 1 ısırık kayısı, 1 ısırık kırmızı erik, 1 tane üzüm bugünkü kaçamağım oldu biliyosunzki dukan diyetinde meyve yasak, ama etkileyeceğini düşünmüyorum bu kadarcık şeyin

Sonra 2 tane daha ayran içtim içimde ayran ağacı çıkıcak:)

Bolca su içtim

Akşamda henüz pişirmediğim hindi göğüs yicem:)

Cnm ne kadar youn olursa olsun 1 msj atmak kac dk surebılırkı.Sen ondan devamlı senle ılgılensın dk bası msj etsınmı ıstıyorsun ? Netıcede ''Cnm musaıt deılım youn ısler bıraz ben sana donucem en kısa zamanda'' yazmak ne kadar zamnını alır kı wc ye gıdıyorum der orda atar yada arar.Ben sunu anladım tecrubelı bırı olaraktan eger ıstıyorsa fırsat yaratır ve yaratmalıda.Kızmakta haklısın ben olsam bende kızarım ama sen gene cok ustune gıtme netıcede daha adaymıs ole cok buyuk bı sorumlulukta yukleme kendısıne akısına bırak.Bence telefonunuda ac yazık merak etmıs bak :)

kız adam hırsız kovalıyordur hava sıcak millet pencere acık yatıyo hırsızlar evlerde cirit atıyo anlayış göster yoksa sen dün meltemimi seyrettin

Evet bende aynen senin gibi düşünüyorum, ne kadar zamanını alabilirki müsait değilim demek. Açiymmi

askerler mesai yapıyorlar canlarım ya akşam onlara dondurma alayım kendimede neydi o frutari miydi ondan alayım bugün 4 .5 lt su içtim bavul oldum

askerler mesai yapıyorlar canlarım ya akşam onlara dondurma alayım kendimede neydi o frutari miydi ondan alayım bugün 4 .5 lt su içtim bavul oldum

Nasıl içtin o kadar yav Ben 2.5 ltreyi geçemiyorum. Maksimum 2.5, her gün normalde 1.5 içiyorum daha fazla su içmiyorum ama başka meşrubatlar da içtiğim için 2.5ğa çıkıyo

Nasıl içtin o kadar yav Ben 2.5 ltreyi geçemiyorum. Maksimum 2.5, her gün normalde 1.5 içiyorum daha fazla su içmiyorum ama başka meşrubatlar da içtiğim için 2.5ğa çıkıyo
bişe dicem gülmeyin bizim ikizler 1 milyoncuda şu kendiliginden pipetli pardaklar varya 3lü ondan aldılar içmesi zevkl içtikçe içesim geldi ilk başta alay ettiler tabi evde yanlızım bütün gün yatana kadar 5 olur ama buz gibi su daha güzel kilo verdiriyormuş onuda yeni ögrendim bu hafta deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…