- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.161
İyiyim cnm dövme yaptırdım bılıyosunuz ...Alışverıs yaptım ...Telefonumu degıstırdım ve bu hafta sonu benı super bı tatıl beklıyor cumartesı pazar...Şimdilik youn ve hareketlı bı hayatım var onun ıcın cok bısey hıssetmıyorum.Hiç acımıyor cnm ozlemedım sadece merak edıyorum arada napıo dıe o kadar.İnş böle unutur gıderım fazla acı cekmeden.Aramadı cnm aramazda bılıyorum aramasını gerektırcekte bısey yok zaten aramasın.
Cnm benım kavustuk gene ama sen sanırım bu hızla hemen mezun olacaksın gıbı gelıo İnş
Cnm maşallah çok hızlı verdın bunda ıradenın payı cok yuksek takdıre sayan bı durum tebrıkler :) darısı basımıza :) İyi tatıller sımdıden.Giderken hbr ver merak edıyoruz bak
Cnm bende 78.8 dım ama hedefım neydı hatırlamıyorum yaa 77 yada 75 dı ıkımızde ulasamadık hedefımıze o kesın ama sen benden daha cok vermıssın :)
Aynen cnm bağladık ve kapattık :)
kız popo nerdeeeeeeeeeeNazar
Kızlar merhabalar... Dün müftülükteydim.Ordan annemlere geçtim,orda kaldık,uğrayamadım... Nasılsınız bugün?
Zayıflıyorum seni yeni üye diyemi gösterelim,yoksa adını değiştirdiğini söyleyeyim mi?
Mursh'cum rakibim nasılsın bakem
kızlaarr merhaba,
bana bu günlerde bir rehavet çöktü kilo vermem duraksadı offf ben 5 kilo daha vermek istiyorum ama yaa, yemeklere karşı bide saldırma modunada girdim ki en tehlikelisi verdiklerimide alırsam tekrar ne yapsam bilmiyorum yaa, canım sıkıldı. bu sabah 64.5 tim halbuki geçen hafta 64.4 tüm
Kızlar sizden bir tavsiye isticem:) Bi sevgili adayım var, kendisi polis ve işleri çok yoğun olabiliyor ama ben ne zaman işte ne zaman değil bilemiyorum, ve mesajlarıma cevap vermediğinde falan biraz sorun çıkarıyorum. Mesela bikeresinde 2 gün boyunca ne mesajıma ne aramalarıma cevap vermemişti. Çok sinirlenmiştim.. Sonrada, "Ben çok yoğundum" dedi. Sizce sinirlenmekte haklı mıyım? Yoksa biraz abartıyor muyum? Bir de, sizce tepkimi ne şekilde göstermeliyim, hiç takmıyormuş gibi mi yapayım? Bugün telefonumu kapattım sırf uyuzluğuna:) Arada açıp bakıyorum çok merak etmiş beni, bir sürü mesaj gelmişAma 2 gün boyunca açmicam, misillemenin böylesi
kız adam hırsız kovalıyordur hava sıcak millet pencere acık yatıyo hırsızlar evlerde cirit atıyo anlayış göster yoksa sen dün meltemimi seyrettinKızlar sizden bir tavsiye isticem:) Bi sevgili adayım var, kendisi polis ve işleri çok yoğun olabiliyor ama ben ne zaman işte ne zaman değil bilemiyorum, ve mesajlarıma cevap vermediğinde falan biraz sorun çıkarıyorum. Mesela bikeresinde 2 gün boyunca ne mesajıma ne aramalarıma cevap vermemişti. Çok sinirlenmiştim.. Sonrada, "Ben çok yoğundum" dedi. Sizce sinirlenmekte haklı mıyım? Yoksa biraz abartıyor muyum? Bir de, sizce tepkimi ne şekilde göstermeliyim, hiç takmıyormuş gibi mi yapayım? Bugün telefonumu kapattım sırf uyuzluğuna:) Arada açıp bakıyorum çok merak etmiş beni, bir sürü mesaj gelmişAma 2 gün boyunca açmicam, misillemenin böylesi
Cnm ne kadar youn olursa olsun 1 msj atmak kac dk surebılırkı.Sen ondan devamlı senle ılgılensın dk bası msj etsınmı ıstıyorsun ? Netıcede ''Cnm musaıt deılım youn ısler bıraz ben sana donucem en kısa zamanda'' yazmak ne kadar zamnını alır kı wc ye gıdıyorum der orda atar yada arar.Ben sunu anladım tecrubelı bırı olaraktan eger ıstıyorsa fırsat yaratır ve yaratmalıda.Kızmakta haklısın ben olsam bende kızarım ama sen gene cok ustune gıtme netıcede daha adaymıs ole cok buyuk bı sorumlulukta yukleme kendısıne akısına bırak.Bence telefonunuda ac yazık merak etmıs bak :)
kız adam hırsız kovalıyordur hava sıcak millet pencere acık yatıyo hırsızlar evlerde cirit atıyo anlayış göster yoksa sen dün meltemimi seyrettin
Evet bende aynen senin gibi düşünüyorum, ne kadar zamanını alabilirki müsait değilim demek. Açiymmi
çocuklar duymasın dizisinde akşam meltem halukla küsmüştüayy meltem kimm??? yok bu hırsız kovalamıyo daha fena şeylerNarkotik falan
nerde kız bizim esenyurt esrar satan artık okadar çogaldıki kimse şikayet etmiyor artık polislerde baş edemiyolarayy meltem kimm??? yok bu hırsız kovalamıyo daha fena şeylerNarkotik falan
Sen bılırsın cnm ama ac ıstersen ama genede tavız verme olur bı dılle anlat :)
askerler mesai yapıyorlar canlarım ya akşam onlara dondurma alayım kendimede neydi o frutari miydi ondan alayım bugün 4 .5 lt su içtim bavul oldum
bişe dicem gülmeyin bizim ikizler 1 milyoncuda şu kendiliginden pipetli pardaklar varya 3lü ondan aldılar içmesi zevkl içtikçe içesim geldi ilk başta alay ettiler tabi evde yanlızım bütün gün yatana kadar 5 olur ama buz gibi su daha güzel kilo verdiriyormuş onuda yeni ögrendim bu hafta deniyorumNasıl içtin o kadar yavBen 2.5 ltreyi geçemiyorum. Maksimum 2.5, her gün normalde 1.5 içiyorum daha fazla su içmiyorum ama başka meşrubatlar da içtiğim için 2.5ğa çıkıyo
çocuklar duymasın dizisinde akşam meltem halukla küsmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?