Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah canım keşke elimde olsa ama düzeni bozucaksa çıkabilirim sorun yok ama mecburiyet olmasa hic çıkmam ama mecburum işte
Çıkma ya niye çıkıyorsun

Aslında öyle yapıyordum ama değişiklik olsun dedim kilomu aldirio yoksa
Sen bilirsin canım değişiklik olsun dediysen sonuçta diyetten de sıkılabiliyor insan değişiklik gerekiyor. Kilo aldırmaz ölçülü yersen. Ben 12 yıl önce bir diyetisyene gitmiştim, o da 6 kaşık nesfit 1 kaşık kuru meyveli müsliyi önerdi kahvaltı için. Ama ben biraz yapay buluyorum kahvaltılık gevrekleri.
Habinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yok
Kitkurduuuuuu yürüyüş yap yürüyüş zevkli oluyor ben sadece yürüyüş yapabiliyorum biliyorsun bebek arabası ile ayrılmaz ikili Döne
Kızlar bende şimdi son olarak Yeşilçay ictim ve 2 tane malta eriği yedim
Ohh afiyet olsun

Aynen cok fark ediyo yaa ben eminim kilom az gitse de incelecek cok. Daha iyi b9yle

Hayırlı sahurlar hanımlar :)
Eşim çalışıyor öğleden sonra iftara kadar tok tutsun diye küçük boy haslamalik patates vardı onuda ekledim yarım dilimde ekmek
Hamur işi olmadan doyucaz :))

Çok gözüküyor ama kalori yok ve domates ve salataligi çok severiz :) gayet hafifiz ya senelerdir börek çörek yedigime yandım su anda inşallah yarın iftardan. Sonra yürüyüş var

Bebek arabası vücuduma ait bir parça gibiydi yıllarca bilmez miyim kızdığımda dertlendiğim de kendimi yollara vurduğumda yoldaşımdı ah ah heygidi günler hey

Peki yürüyüşle başlasam iyi olur ilk etapta ramazan sonrası yüzme

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. artılar da bir sonraki cumaya kadar toparlarlar. moralinizi bozmayın.
Umarım cumaya veririz
Aynen cok fark ediyo yaa ben eminim kilom az gitse de incelecek cok. Daha iyi b9yle
Aslında kas oranını ölçtürüp sonra spora başlasak aylık da kontrollerle ne durumda olduğumuzu görsek iyi olur herhalde

Artık gelince iftar ve sahura neler yapmayı düşünüyorsunuz miktarlar ne olacak nasıl yiyelim çorbadan sonra ara verelim mi iftar sahur arası bir şey tüketelim mi gibi aklımdaki deli soruları buraya bırakayım gelen olursa cevaplar belki

Afiyet olsun çok gözükmüyor bilakis az sadece patates olmamış onun yerine tambuğday ekmek türü yenebilir zeytin,kesinlikle peynir ekleyebilirsin lor olur

Tambugday ekmeği de ekledim ama yarım yanında ayran vardı dereotlu bu şekilde tamamladim canım patates oldukça kucuktu zaten ayran ve yumurta var die zeytin ve peynir eklemedm gayet doydum çok şükür

Valla bende uykusuz olanlardanım bende Hacivat olayım eşlik edeyim sana
Bezelye yemegim var yanına çorba ve cacık yaparım çorbayla yemek arası 5 dk olur en az sanırım beklemek lazımmış iftar ve sahur arası meyve ve Yeşilçay düşünüyorum ben :) miktar her zamanki gibi 2dilim olcak pide almicaz biz misafir cagirmadikca vs tambugday ekmeğine devam :)
Yemek tabaklarim çok büyük derin değil zaten 5-7 kaşık ancak alır miktar çok olmaz kanımca
Bulasiklari attimmi doğru yürüyüşe :) zaten haftanın 3 günu evimde olcam haftayadan itibaren bari bu fırsatı yürüyüşle degerlendiriyim

Hayırlı ramazanlar kızlar..evde yatılı misafirler var pazar gidecekler..gezdirme falan derken fazla giremedim..inşallah pazardan itibaren burada olacağım yine..kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…