- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.621
Çıkma ya niye çıkıyorsunAh canım keşke elimde olsa ama düzeni bozucaksa çıkabilirim sorun yok ama mecburiyet olmasa hic çıkmam ama mecburum işte
Sen bilirsin canım değişiklik olsun dediysen sonuçta diyetten de sıkılabiliyor insan değişiklik gerekiyor. Kilo aldırmaz ölçülü yersen. Ben 12 yıl önce bir diyetisyene gitmiştim, o da 6 kaşık nesfit 1 kaşık kuru meyveli müsliyi önerdi kahvaltı için. Ama ben biraz yapay buluyorum kahvaltılık gevrekleri.Aslında öyle yapıyordum ama değişiklik olsun dedim kilomu aldirio yoksa
Kitkurduuuuuu yürüyüş yap yürüyüş zevkli oluyor ben sadece yürüyüş yapabiliyorum biliyorsun bebek arabası ile ayrılmaz ikili DöneHabinar ben spora kaç kilodan sonra başlasam hiç yapasım yok
Ohh afiyet olsunKızlar bende şimdi son olarak Yeşilçay ictim ve 2 tane malta eriği yedim
Tamam canım benim sorun değil cumalari tartilman yeterliaskrhpozitif bu yazım canim
Umarım haftaya daha güzel sonuçlar alırız internet paketim bitti kaçak giriyorum ay sonuna kadarTakım olarak 8.olmuşuz maalesef
Teşekkür ederim canımTamam canım benim sorun değil cumalari tartilman yeterli
Aynen cok fark ediyo yaa ben eminim kilom az gitse de incelecek cok. Daha iyi b9yleBenimde öyle oldu canım
2 sene önce 72 kiloyken ölçümlerimi dolabın içine yazmıştım
Bu defa 72 kiloyken 4 cm daha inceydim çünkü eski diyetimde spora çok az yer veriyordum bu defa spora çok asıldım düzenli spor yaparak verdim kilolarımı
Afiyet olsun çok gözükmüyor bilakis az sadece patates olmamış onun yerine tambuğday ekmek türü yenebilir zeytin,kesinlikle peynir ekleyebilirsin lor olurHayırlı sahurlar hanımlar :)
Eşim çalışıyor öğleden sonra iftara kadar tok tutsun diye küçük boy haslamalik patates vardı onuda ekledim yarım dilimde ekmek
Hamur işi olmadan doyucaz :))Eki Görüntüle 2000787 Eki Görüntüle 2000787 Eki Görüntüle 2000788
Bebek arabası vücuduma ait bir parça gibiydi yıllarca bilmez miyim kızdığımda dertlendiğim de kendimi yollara vurduğumda yoldaşımdı ah ah heygidi günler heyÇıkma ya niye çıkıyorsun
Sen bilirsin canım değişiklik olsun dediysen sonuçta diyetten de sıkılabiliyor insan değişiklik gerekiyor. Kilo aldırmaz ölçülü yersen. Ben 12 yıl önce bir diyetisyene gitmiştim, o da 6 kaşık nesfit 1 kaşık kuru meyveli müsliyi önerdi kahvaltı için. Ama ben biraz yapay buluyorum kahvaltılık gevrekleri.
Kitkurduuuuuu yürüyüş yap yürüyüş zevkli oluyor ben sadece yürüyüş yapabiliyorum biliyorsun bebek arabası ile ayrılmaz ikili Döne
Ohh afiyet olsun
Peki yürüyüşle başlasam iyi olur ilk etapta ramazan sonrası yüzmeMecbur yapacaksın canım yoksa sarkarsın gözlerinin altında morluklar oluşur
Leslie ya da jilian level 1 ile başlayabilirsin ilk başta 83 kiloyken haftada 3 gün ile başlamıştım hiç aksatmadım düzenli olarak sonra 73 lerde 4 güne çıkardım
Şimdi jilian level 3 deyim müthiş bişey tam 500 kalori yakıyorsun ve vücut direncini jilianla kırdım ciddi kaslarım oldu oğlum kol kaslarıma gülüyor :) ramazandan dolayı salona gidemiyecem haftada 4 gün akşamları jilianla devam etmeyi planladım inşallah
Diyet spor kardeştir asla ayrılamaz bence
Yoksa 4 ayda vereceğin kiloyu 8 ayda verirsin net
Umarım cumaya veririzkızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. artılar da bir sonraki cumaya kadar toparlarlar. moralinizi bozmayın.
Aslında kas oranını ölçtürüp sonra spora başlasak aylık da kontrollerle ne durumda olduğumuzu görsek iyi olur herhaldeAynen cok fark ediyo yaa ben eminim kilom az gitse de incelecek cok. Daha iyi b9yle
Afiyet olsun çok gözükmüyor bilakis az sadece patates olmamış onun yerine tambuğday ekmek türü yenebilir zeytin,kesinlikle peynir ekleyebilirsin lor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?