Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canim cok mantikli. Ona gore kontrol sonrasi beslenmeni duzenlersin

Kizlar baktım da kalabalıktan geçilmeyen takımımız bir hayli azalmış üzüldüm doğrusu. Ama olsun inşallah hareketlendiririz dimi yani.
Bomba gibi olalım bu hafta bende aranızdayim listeye girmem için uzun bir zaman lazım ama size hep destek tam destek benden cankuslar.

.

Beni tanımayan yeni canlar ben Elif 36 yaşında 2 delikanlı annesiyim. 87 kiloyla başlayan 9. Takım maceram 68 kilolara kadar geldikten sonra elde olmayan sebeplerden aile sağlık sorunları dolayısıyla eylul ayindan beri ara ara ugradim sonucmu 79 lara varmış durumdayim ne yazikki. Stres herseyi mahvediyor antidepresan kullanıyorum şu ara ne yazık ki. Burda eski performansıma kavusup sizlerede destek olmak istiyorum.

Bu resimdeki kabızlık hariç hepsi mevcut ya
Sinirim bozuluyor antibiyotik geciktiriyor beni ödem oluşması yapıyor ,:/ buna bı çözüm varmı sixce

Hoşgeldin tekrar ozaman bende eski ama yenjyim :) stres ve antidepresan etkisi çoktur bilrm en çokta stresi
Çokta almamissin verirsin :)

Bugünden itibaren Allah zeval vermezse burdayım. Kimler var kimler yok çok merak ediyorum.
@mefkurem nerelerdesin mefkusum bu kadar uzaklaşma lütfen.

elifcim tekrar aramıza hoş geldin. ben senin tekrar yapabileceğine inanıyorum. buraya düzenli olarak gelince toplaman da çabuk olur.

Bu sene çok çeşitli yemek yapmayacağım. Bugün nohut pişirdim pilav ve çorba yapmayacağım yanına,pide salata yoğurt biraz karpuz yeterli aynı anda yeriz beklemeyiz canım.

Bugünden itibaren Allah zeval vermezse burdayım. Kimler var kimler yok çok merak ediyorum.
@mefkurem nerelerdesin mefkusum bu kadar uzaklaşma lütfen.

Elif hoşgeldin zuhal abla nickini değiştirdi. Önceden kilo vermiş biri olark yine başarırsın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…