- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.641
Aynen canim cok mantikli. Ona gore kontrol sonrasi beslenmeni duzenlersinPeki yürüyüşle başlasam iyi olur ilk etapta ramazan sonrası yüzme
Umarım cumaya veririz
Aslında kas oranını ölçtürüp sonra spora başlasak aylık da kontrollerle ne durumda olduğumuzu görsek iyi olur herhalde
.
Beni tanımayan yeni canlar ben Elif 36 yaşında 2 delikanlı annesiyim. 87 kiloyla başlayan 9. Takım maceram 68 kilolara kadar geldikten sonra elde olmayan sebeplerden aile sağlık sorunları dolayısıyla eylul ayindan beri ara ara ugradim sonucmu 79 lara varmış durumdayim ne yazikki. Stres herseyi mahvediyor antidepresan kullanıyorum şu ara ne yazık ki. Burda eski performansıma kavusup sizlerede destek olmak istiyorum.
Bugünden itibaren Allah zeval vermezse burdayım. Kimler var kimler yok çok merak ediyorum.
@mefkurem nerelerdesin mefkusum bu kadar uzaklaşma lütfen.
Kizlar baktım da kalabalıktan geçilmeyen takımımız bir hayli azalmış üzüldüm doğrusu. Ama olsun inşallah hareketlendiririz dimi yani.
Bomba gibi olalım bu hafta bende aranızdayim listeye girmem için uzun bir zaman lazım ama size hep destek tam destek benden cankuslar.
elifcim tekrar aramıza hoş geldin. ben senin tekrar yapabileceğine inanıyorum. buraya düzenli olarak gelince toplaman da çabuk olur..
Beni tanımayan yeni canlar ben Elif 36 yaşında 2 delikanlı annesiyim. 87 kiloyla başlayan 9. Takım maceram 68 kilolara kadar geldikten sonra elde olmayan sebeplerden aile sağlık sorunları dolayısıyla eylul ayindan beri ara ara ugradim sonucmu 79 lara varmış durumdayim ne yazikki. Stres herseyi mahvediyor antidepresan kullanıyorum şu ara ne yazık ki. Burda eski performansıma kavusup sizlerede destek olmak istiyorum.
hayırlı ramazanlar canım.Selamm kızlar hayırlı ramazanlarr
Bu sene çok çeşitli yemek yapmayacağım. Bugün nohut pişirdim pilav ve çorba yapmayacağım yanına,pide salata yoğurt biraz karpuz yeterli aynı anda yeriz beklemeyiz canım.Artık gelince iftar ve sahura neler yapmayı düşünüyorsunuz miktarlar ne olacak nasıl yiyelim çorbadan sonra ara verelim mi iftar sahur arası bir şey tüketelim migibi aklımdaki deli soruları buraya bırakayım gelen olursa cevaplar belki
Bugünden itibaren Allah zeval vermezse burdayım. Kimler var kimler yok çok merak ediyorum.
@mefkurem nerelerdesin mefkusum bu kadar uzaklaşma lütfen.
.
Fulyaa geçen hafta süperdin bunhafta da iddialı mısınhayırlı ramazanlar canım.
Biz tanıştık mı canım ben PoniHoşgeldin tekrar ozaman bende eski ama yenjyim :) stres ve antidepresan etkisi çoktur bilrm en çokta stresi
Çokta almamissin verirsin :)
Bende Tuba canım tanışmıştık sanırım :) tanışmış olduk bidhaBiz tanıştık mı canım ben Poni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?