Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fulyaa geçen hafta süperdin bunhafta da iddialı mısın
saol canım ama wc durumum olayı sabote etti. bu hafta da devam edeceğim ama tabi oruç tutacağım için Allahın izniyle ona göre ayarlayacağım. tatlı yok, az miktarda siyez ekmeğinden başka ekmek yok. o şekilde devam edeceğim.

pazartesi 83.6 yı gördüm. ama sonraki günle 84, 84.2 hatta dün akşam 84.6 yı gördüm. moralim bozuldu. ama bugün 84 düm çok şükür moralim biraz daha iyi. ama tabi dikkatli olup şu 83 ü yeniden görücem

Of kızlar bizim yürüyüş planları iptal oldu çünkü teravihe denk geliyor Bursa 8buckta iftar oluyor ye et derkn 9 10 u 10 gece teravih saati yetisemyiz diyor en iyisi evde spor leslie falan yapmak galiba :/

Selam kızlar
Burda kilo aldım sanırım çok yürümeme rağmen
Ankaraya dönünce toplıycam kendimi kırk yılda bir gezmeye geldim pişmanlık duymak da istemiyorum ama
eliya selam canım daha önce de tanışmıştık tekrar gelmen iyi oldu hem bizim hem kendi motivasyonun için...bence o irade sende geçmişte de varmış kanıtlamışsın tekrar vereceksin tabiki :)
Poni Bon poniciim teşekkür ederim bu hafta gene yarışalım çarşamba perşembe ananas veya yoğurt diyeti yapalım mı bu sefer sen yeneceksin eminim
Tartım bozuldu burda, dijital ekranındaki çizgiler silik. Keşkr taşımasaydım salaklık ettim zaten
Kızlar siz olmasanız motive olamam vallaha iyi ki varsınız ve hayırlı ramazanlar oruç tutanlara Allah sabrını versin sofraları evleri bereketli olsun inşallah

Of kızlar bizim yürüyüş planları iptal oldu çünkü teravihe denk geliyor Bursa 8buckta iftar oluyor ye et derkn 9 10 u 10 gece teravih saati yetisemyiz diyor en iyisi evde spor leslie falan yapmak galiba :/
İftardan sonra eli kolu düşüyor insanın geçen sene tuttuğumda iftar sonrası baş ağrım çok oluyordu. Spor yapabileceksen seni tebrik ediyorum şimdiden. Ben yapamazdım heralde vallaha bravo.

Menümü paylaşsam mı bilemedim bugün en iyisi paylaşıp sizi üzmiyim cıslar ve kaçamaklar var bugün...
Toplam kaloriyi yazayım gene de: 1227 kalori
200 dakika yürüyüş
1 litre su
Burda sıkıntım su içememek oldu çünkü dışarda temiz wc bulmak zor.

İftardan sonra eli kolu düşüyor insanın geçen sene tuttuğumda iftar sonrası baş ağrım çok oluyordu. Spor yapabileceksen seni tebrik ediyorum şimdiden. Ben yapamazdım heralde vallaha bravo.

Canım su an oruçlu değilim ama orucluda olsam yapmak zorundayım haftanın 4günu evde olucam zaten okadar yapiyim ;/ yoksa isim zor

Çarşamba akşamı ve perşembe öğlene kadar evde olmuyorum perşembe öğlenden sonra evde oluyorum pazara kadar yapabildiğim kadar yapayım diye düşünüyorum

olsun canım evde leslie yaparsın. Allahtan öyle bir seçenek var.

aminnnn inşallah

dijital tartılar çok hassas oluyor. tabiki gezmede ye ama fazla cıss kaçırma. bak sonra pişman olursun. ne güzel kilo verdin o kadar. en azından kilonu koru canım

Kizlar hayirli ramazanlar regl oldugum icin oruc degilim kahvaltim sabah 10 omlet peynir domates salatalik 1d ekmek oglen 15.30 yulaf lapasi muz
ara 18 yogurt leblebi
Ara 19: 14kiraz
Yemek 20.33 bir d ekmek patlican tavuk salaata
Su 3lt. Spor 30 dk bfit 10bin adim
Aksam yemek oncesi son cikan kirazlar taze taze onume gelince yedim bugun abarttim kizlar diyetten sıkılma moduna girdim reglim bitsin de orucuma doneyim. Pazartesi tartilmicam cumaya eksi gormek istiyorum.

Menüm şöyle

Sahur
1 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
Salatalık domates
5 zeytin

İftar
6 kaşık etli taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu semızotu salatası

Su 2 litre içilecek
Yürüyüşe çıkmayı planlıyorum sahura doğru inşallah.

Allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları bende oruçlu değildim
Biraz kaçamak oldu ama sadece bugünlük
1kase mercimek çorbası
1tabak taze bezelye yemeği
1kase cacık
2dilim tambugday ekmeği
3dlim baklava
Ama başka kaçamak yok asla
Birazdan yesil çay icicez

Selamm kızlar hayırlı ramazanlarr
Hayırlı ramazanlar ponim.

Hoşgeldin tekrar ozaman bende eski ama yenjyim :) stres ve antidepresan etkisi çoktur bilrm en çokta stresi
Çokta almamissin verirsin :)
hosbuldum. inşallah canım.

elifcim tekrar aramıza hoş geldin. ben senin tekrar yapabileceğine inanıyorum. buraya düzenli olarak gelince toplaman da çabuk olur.
inşallah Fulya cım umitliyim.

hoşbuldum canım sizine beraber olucak insallah. Aa geliyormu arada, yeni nick i nedir? Bide bizim eski kaptanlardan Şeyda nin bebekleri ne durumda haberiniz varmı? Beril bebiş i nasıl? Ne çok sordum

Hemşehrim bende Bursa dayım.

sizinde desteklerinizle inşallah vericem canım.

200 dk maşallah sana.

Afiyet olsun gün içi iyi olmuş aksama birikmiş kaloriler

Afiyet olsun baklava olmasa iyiydi.

sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği

iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber

ara 22.00
biraz kiraz
1 kayısı

sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş

Evet yaa 6 saat aclik oldu ya gunduz ben oyle olunca aksam dayanamiyorum doymuyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…