Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sucuğu kendin mi yaptın

acemihayat28 ben de nefsi köreltmek gerektiğine inanıyorum yoksa insanın rüyalarına bile girebiliyor canı çekince. Ama 3 tane baklava çok gibi canım. 1000 kalori etmiş. Zaten irademizle yarışıyoruz yaptığımız çok kolay değil biliyorum. Ama bir dahaki sefere 1 tane yesen daha güzel olur. Değil mi Bütün gün az yedim nasılsa bir şey olmaz deme. Kalbin kırılmasın ama bak ben biraz açık sözlüyümdür.

Yok canım benim neden kırılsın aksine çata Cat söylemek daha güzeli böyle durumlarda destek olmak istenirse bı daha tatlı yemicem canısı Allah razı olsun desteğin için
Yedikten sonra pişman oldum zaten :/ ya en az 15 kilo verince ölçülü sütlü tatlı yemeye baslicaz öyle anlaştık eşimle
İyiki varsın canısı

eliya bende Kocaeli canım
sen burda yazmışsın ben bursa okumuşum . hepimiz Türkiye liyiz

Afiyet olsun cano. O sucuk seni bütün gün yakıp kavurmadimi a fulya.

Günaydın herkese
Dün akşam nette problm oluştu dondu kaldı
Menüm
Sahur
2 kaşık kıymalı yumurta
1 d ekmek
1 parça çeçil peyniri
Domates salatalık

İftar
1 kepçe nohut
1 çay tabağı kadar pide
1 kase yoğurt
4 kaşık kayısı kompostosu
2 kaşık kemik iliği (kızlar nohutu pişiriken içine atmıştm kemiği. Çocukken annem çıkarır hepimize paylaştırırdı çok lezzetli gelir bana)
Su 1 lt
Spor teravih spordan sayılıyor mu

Zuhal abla dün uğradı görmedin gerçi nickini blmediğin için @Yelizimm71
Şeyda ikiz kızlarıyla evde çok mutlu canm kızlar iyi.
Beril abla da iyi instgramdn takip ediyorm nefes çok büyümüş tombik çok tatlıı olmuşumrede galiba şu an

MENÜM
iftar
2 küçük islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe çorba
salata ayran
6-7 badem-fındık
su 2 lt geçti
sahur
1 kk peynir
1 dilim pide
maydanoz
3 çeri
bol açık çay
Süper menün kankicim vallaha ramazana rağmen bozmadın

Çok ekmek yok ki hani iyi bence

Selam kızlar ..misafirleri gönderdik biraz önce..valla tartıya çıkmaya korkuyorum genelde dikkat ettim ama uyku düzeni çok bozuldu özellikle çocukların..
Şimdi bir sürü iş var ama hiç yapasım yok

Selam kızlar ..misafirleri gönderdik biraz önce..valla tartıya çıkmaya korkuyorum genelde dikkat ettim ama uyku düzeni çok bozuldu özellikle çocukların..
Şimdi bir sürü iş var ama hiç yapasım yok
Ohh spor diye bak ev işlerine ne güzel
Kaçamağı az yaptıysan iyi misafir olunca çok zor oluyor

oo haberler süper maşallah hepsine. Zuhal abla yi görürüm gelince artık.

Evet
Ohh spor diye bak ev işlerine ne güzel
Kaçamağı az yaptıysan iyi misafir olunca çok zor oluyor
evet zaten gezmekten ayaklarım ağrıdıne olur olmaz diye 2 gün sonra tartılayım diyorum zaten..yine de güzeldi..şimdi eski tempoya devam inşallah..sizlerin nasıl gidiyor? Ne çok yazılmış bir ara geri dönüp bakcam

Günaydın kızlar sabah beste bı sancı tuttu ilaç içerek ancak uyudum
Bugün menüde taze fasulye ve 1 adet tavuk bacağı haslamasi olcak sanırım.
Büyük konismiyim ama en az 15 kilo vermeden tatlı yemeyi dususnmuoz bı daha
Eşim ise gitsin nesfit yicem diğerlerini yersem midem bulanıyor benim bu özel günlerde

Yemeyin evet :)
Geçmiş olsun ya ıhlamur papatya çayı filan?
Canım ne zaman dönüyorsun sahur da pide yedim ama sonra keşke dedim ancak tesellim evde kendim yaptım ve yarı kepek yarı normal undu böyle işte
Bugün dönüyoruz yoldayız hatta
Aa pideyi kendin mi yaptın kız nasıl beceriklisin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…