Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım haftada bir 2 top sütlü tatlı yiyebilirsin..ama hem yağlı hem şekerli oluyor baklava..bende severim ama kendimizi tutmak lazım..hep bir ileri 2 geri gitmekten bunaldım..her kaçamak benim hedefimi hep 2 hafta ileri atıyor ..telefona kaydetmişim nerdeyse 2 ay aynı kilodaymışım bir ara oysa rejimdeydim ..ahh ahhh hep kaçamaklardan işte

Ben yarın tartilamamki yaaa ful ödem hem antibiyotik içiyorum hem adetliyim 1-2 kilo fazla çıkıyorum:/

Yemeyin evet :)
Geçmiş olsun ya ıhlamur papatya çayı filan?

Bugün dönüyoruz yoldayız hatta
Aa pideyi kendin mi yaptın kız nasıl beceriklisin öyle
Yok kanki zaman zaman ekmekle ilgili dönen şaibelere sıkılıp denemeler yaparım tarif vereyim eve gidince kendin de yap mis gibi içine sine sine ye hatta diyet ekmeğimi bile kendim yapmayı düşünüyorum sen bebeğine ruşeymli besleyici karışımlarla ekmek yaparsın

Ben yarın tartilamamki yaaa ful ödem hem antibiyotik içiyorum hem adetliyim 1-2 kilo fazla çıkıyorum:/
Canım ödem de olsa mecbur tartılıyoruz sıkıntı yapma hatta moral bile olur sonrasında ne çok verdim dersin
valla ben de o kadar şişim ki anlatamam. oysa sahurda az bile yedim. karnım davul gibi. bu halde tartı olmaz
Yarın iftara doğru tartılacağız diye hatırlıyorum doğru değil mi yiyip yatınca davul gibi kalkılıyor zaten

öylede olur, ya da gece kalkınca sahuru yapmadan olabilir.

aslında akşam yemeğim ve salatalarım hazır ama kalkayım da sahura unsuz mücver yapayım diyorum. kinoa unuyla. bağırsaklara iyi gelir kabak.

yok canım hazır. sahurda değişiklik olsun diye yaptık.

saol canım. yok susuzluğum normaldi. aşırı susuzluk olmadı çok şükür.
Ay ben sucuk yediğimde çok susarım hatta bir Ramazan babamla yedik adam sabaha kadar rüyasında kuru kafa görmüş

tatlım iftardan önce tartiliyoruz saati sana kalmış ister 5 dk önce tartıl istersen 1 saat. Ramazan boyunca Cuma günku tartı olayı perşembe iftardan önce olacak.

Bu aksam dünden kalanlar yanına bolll salata hiç halim yok valla bişey yapmaya sil supur yoruldum belimde pert yatıyorum iftara kadar

kitkurdu ben bu kilo konusunda acayip utangaç bı yapıya sahibim ya
Ama zaten tek bu pazartesi paylaşım yapabilcem haftada 4 gün evimde kalabilcem bakalm
Tek cumalari tartilabilcem bakalm yarın dişçiye gitmeden tartılır yazarım off kesin artı cikcam
Bı an önce bitse su odemler

Haklısın canım ama utanmamıza gerek yok..eninde sonunda kaç kilo okursak olalım gidecek inşallah bu kilolar..önce sağlık için..yaş ilerledikçe daha zor olacak..ve bunu hayat tarzı yapmamız lazım..bize gelenlerden iki kişi aynı yaştaydı 50 yaşında..zayıf olan diğerinin kızı gibi gözüküyordu..ve ilginçti en çok o çok yedim dikkat etmem lazım gidince diyordu..ve tabi daha enerjikti yürürken hiç zorlanmıyordu

Evde ekmeği kendim yapıyorum ekmek makinam var, 1 tane ekmek yapınca vallaha 3 gün gidiyor, çok ekmek de yenmiyor bizde zaten. Tam buğday unu alıyorum.
Evet haftada 2 kere tartı bildirimi yapmazsak koparız
Ben oruç tutmuyorum. Cuma sabahı tartılmam daha mantıklı dimi veya nasıl olacak perşembe sabahı mı bildiriyim
Utanacak bir şey yok ya utanma kimse sana burda aaa niye bu kadar kilolusun demeye hakkı yok ki. Sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz o kadar. Rahat ol...

Kilo çok olunca her türlü saklama eylemine baş vuran biri olarak seni anlıyorum ama zaten hepimiz bir şekilde mevcut kilomuzdan yana dertli olduğumuz için burda da utangaçlık yapmayalım uzun vadede olsa vermek için yola çıktık en önemlisi bu kaptan zaten olur demişti hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…