Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rahatım canım çok sağolun ya çok desteksiniz gercekten iyi kı gelmişim buraya

Kesinlikle öyle hayat tarzı olcak bundan sonra böyle daha çok mutlu hissediyorum kendimi

Ben menumu şimdiden yaziim :)
Evet öğlen-13:00:nesfit yedim ağrım olduğu için
15:00
Türk kahvesi içtim

Şimdide birden çok acıktım
17:20
1Domates
3 salatalık dogradum
2dlm kepek ekmeği ile yiyorum
İftarda
1kase mercimek çorbası
1yemek tabağı taze fasulye
1tane haşlanmış tavuk bacağı
1kase cacık
Salata
2dilim kepek ekmeği

:)
8 bardak su geceye kadar 2.5litre su olur

Kuru kafa mı

Akşamki ekmekler olmasa daha iyi olu sanki canım mercimek olduğu için hem 5te de 2 dilim yemişsin çok olur

Kızlar alakasız ama Google Play'den ne yazarak blrm bu programı çok eğlenceli ama ne yazdıysam bulamadım bilen yokmu

Kızlar vazgeçtim iftara ekmek 1dilim olucak
Ben de tam diyecektim ekmek yeme diye, sen sonradan demişsin. Canım 1 kase çorba değil yarım kase içersen belki yanına 1 dilim ekmek olabilir. Ben akşam yemeklerinde hiç ekmek yemiyorum. Nesfiti de ekmek hesabından yap sen, çorbaları da.

Kızlar granit tencere bakıyorum ama karar veremedim. Yapışmaz özelliği var malum yemekleri yağsız yaparm artık
Demir döküm ve çelik öneriliyor artık. Seramik de önerilmiyor. Zaten teflon kullanan da kalmadı. Granit ve titanyumlar var ama kaplama hepsi. Ömürleri uzun değil. Önermem. İki çizik olunca at gitsin.

Kızlar ben Seabahar a sordum, ramazanla ilgili tartılma gününde bir değişiklik yapılmadığını söyledi. Grubun geneli oruç tutuyor ama ben bu sene tutamıyorum maalesef. O yüzden tutmayanlar eskisi gibi cuma sabahı bildirim yaparsa heralde sıkıntı olmaz sizler için. askrhpozitif değil mi kaptanım

tezbitsin 4 yemek kaşığı oluyor nesfit genelde bende ama ekmek yerine evet bugün tavuk bacağı var diye ekmek olmaz diye düşündüm
Çorbada yarım kase daha iyi sanırım diyet listelerinden hatrliomda evet çorbada ekmek yerine geçiyordu saol CNm hatrlattigin için

İyi akşamlar
Menüm:
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim , beyaz peynir, çay
Öğle 14: 5 tane sarma
Ara: 1 yeşil elma
Akşam 19: Yoğurt
Toplam: 838 kalori
123 dakika yürüyüş
Su çok az

Çok yürüyorsun ya yürüyüşü banttami yoksa disardami yapiosun

Bı de kalori hesabı yapmıyorum ben açıkçası kendimizi çok skmadan asiriya kaçmadan beslenmeye alistiriyorum hiç ekmek yemeden veya yağsız olmaz ki yagada ihtiyacımız var az yağ dokuyorum yemeklerime 1ymkasigi salatalar ise zeytinyaği 1tatli kaşığı
Ama dün tatlı kaçamağı yaptık bı yerden kismali
Bugün nesfit 1 dilim ekmek desek
2 dilimde akşam üstü
3 dilim bence yeterli
Gün için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…