Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizdede cacık var ..ekmek bende fazla yememeye çalışıyorum ama 1 dilim yiyorum genelde öğünlerde..ekmek hemen kilo yapıyor bende

Sizede afiyt olsun canım
Ama bence günde 6 dilim tam buğday ekmeği yada kepek ekmeği yenmeli
Ekmeksiz olmuyor bence
Benm gittiğim diyetisyen özellikle. Belirtiyordu ekmeksiz yeme diye

Çok yürüyorsun ya yürüyüşü banttami yoksa disardami yapiosun
Dışarda yürüyorum koşu bandı vs yok evde pahalı öyle şeyler ya
Sen bilirsin canım ben o kadar ekmek yiyemiyorum 6 dilim çok benim için. Zeytinyağı için haklısın, sıfır yağsız beslenmek yanlış. Ama yağı da ölçülü kullanıyorum yemeklere mecburen koyuyorum. Salataları çoğu zaman sırf limonla tüketiyorum ama.

Bravo valla ya yürüyüş için
Bu aksamı sifir ekmekle tamamladım
Harikasınız canım bende bugün 3dilm ekmek yemiş oldum sadece.
Bı Yeşilçay daha ve Malta eriği 2 tane yicez sanırım teravihten sonra
Ama yürüyüşüne hayran kaldım
Şu sancilarim bitsin evde leslie ye baslicaz bizde

sahur 03.20
peynirli yumurta (yarısını yedim)
3 zeytin
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
domates salatalık
1,5 ceviz

iftar 20.35
avuç içi kadar haşlanmış köy tavuğu
3 yk siyez bulguru pilavı
3 yk yoğurtlu köz patlıcan biber
3 yk taze börülce salatası

ara 21.00
25 tane falan küçük kiraz
2 erik
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte 1,5 lt su

Her zaman böyle yürüyemiyorum şehir dışında gezideydik eşimle ondan bu kadar çok oldu

Kızlar eski heyecanları okumak ne güzel geldi gece gece yönetime yazdım olmadı eski hsabimdan devam ederim kabul ederlerse :)

normalde bildirim yine cuma günü 12 ye kadar ama sahur yendiği için ogle vakti dogru kilo cikmiyor malesef. takım olarak perşembe iftardan önce tatilip kilomu zu bildiriyorduk. Tutmuyorsan cuma mantıklı tabiki senin için.

Kızlar granit tencere bakıyorum ama karar veremedim. Yapışmaz özelliği var malum yemekleri yağsız yaparm artık
Karaca kullanıyorum çok cokkk memnunum bide fırına girebilenini aldım kulpları demir süper oldu. Tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 2001293
Kızlar alakasız ama Google Play'den ne yazarak blrm bu programı çok eğlenceli ama ne yazdıysam bulamadım bilen yokmu
Bence böyle oyunların zamanı değil önce gitsin kilolar.

aynen canım cuma bildirim 12 ye kadar takım içi sadece ramazan da cuma sabahi yapılan bildirim doğru olmuyor tabiki isteyen yine öyle yapar perşembe iftardan önce daha mantıklı gibi perşembe de bildirsen cuma paylaşım olacak.

eliya :) gitsin ya tabiki inşallah en çok merak ettiğim şu Ramazan'da kaç kilo verecegim almadan kilo Ramazan'ı bitircem ilk ssene hedef koymadım azda olsa vermek istiyorum :) büyük mucize olcak çünkü
En guzelide hafif gezmek ne kadar güzelmiş
Antibiyotik ve reglyi saymazsak tabi :/

Hafiflik gerçekten muhteşem eskiden ramazanlar da patlama üzere olan bi balon gibiydim. Geçen yıl ve bu yıl ramazan harika geçiyor kendine eziyet ediyormuş insan. Ben geçen yıl 2.7 kg vermiştim sanırım ramazanda. İsteyince oluyor canım ya yeterki isteyelim.

Aynen dediğin gibiydim ya biliomusun o şişkinlik olurdu bı de sahur yapardım ne aptymisim :) bakalım çok hedef koymadım kendime ama esimde bende iyi gidiyoruz o biraz iltimaslj tabi iş olduğundan bütün gün dışarda ama o da güzel diyet irade sahibi biz çok sevdik bu sağlıklı beslenmeyi :))

Burasıda güzel ama :)
Tam kılıcı kuşanmış saldırı çığlığı atıp savaşçıları topluyordum ki bu mesajı görüp yerime oturdum evet burası çok güzel

Menüler güzel di genel anlamda afiyet olsun.

Menüm
Sahur
1 yumurta
2 kk peynir

İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık etli taze fasulye
Avuc ici kadar pide
Bol salata

Su 2 litre
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
Elif menü çok güzel iyi başladın perşembe iftar öncesi umarım doğru sonuçları görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…