- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.761
Asıl siz pozitif enerjinizle grubu bu ara sırtladınız yalnız bırakmamaya çalışıyoruz ama şu yoğunluğu atlatıp kahve keyfine başlarızevet tabiki güzel sevdim ben. Burayı @kitkurdu harikasınız canım
İnşallah canım bende ki yoğunluk hiç bitmioAsıl siz pozitif enerjinizle grubu bu ara sırtladınız yalnız bırakmamaya çalışıyoruz ama şu yoğunluğu atlatıp kahve keyfine başlarız
eğer herkes tek isterse perşembe akşamı iftar öncesi kilo bildirimi yapabilinir tabikiKızlar ben Seabahar a sordum, ramazanla ilgili tartılma gününde bir değişiklik yapılmadığını söyledi. Grubun geneli oruç tutuyor ama ben bu sene tutamıyorum maalesef. O yüzden tutmayanlar eskisi gibi cuma sabahı bildirim yaparsa heralde sıkıntı olmaz sizler için.askrhpozitif değil mi kaptanım
İyi benceKızlar dişçiden geldim yine antibiyotik verdi :/ karnım aç :)
Başlangıç:106.1
Güncel :105.3
Fark 0.8gr
Bu bile süper ya :)))
Bı de hala adetliyim ay bı sevindirik oldum :)İyi bence
Ben düzenimi değiştirmiyim o zaman pazartesi cuma sabah tartılmaya devam ediyim oruçlu olmayınca iftardan önce tartılmamın da anlamı olmuyoreğer herkes tek isterse perşembe akşamı iftar öncesi kilo bildirimi yapabilinir tabiki
Reglde etkiliyor canım skma canını gayet iyi artı çıkmaktan iyidir :)Cuma: 79.2 kg
Pazartesi: 79.0 kg
Fark: -200 gr
O kadar yürüyüşe sadece bu kadar eksi az oldu ama regli oldum bir yandan da yürü yürü yağ azalıp kas artsa da tartıda belli olmuyor
Aslında yağı suyu kası ayrı ölçen tartılardan lazım eve
2gun için süper bir rakamKızlar dişçiden geldim yine antibiyotik verdi :/ karnım aç :)
Başlangıç:106.1
Güncel :105.3
Fark 0.8gr
Bu bile süper ya :)))
Kasların sismiste olabilir valla bu arada bana yetiştin ben 1 buçuk aydır yerimde sayıyorum korkarım geçeceksin deCuma: 79.2 kg
Pazartesi: 79.0 kg
Fark: -200 gr
O kadar yürüyüşe sadece bu kadar eksi az oldu ama regli oldum bir yandan da yürü yürü yağ azalıp kas artsa da tartıda belli olmuyor
Aslında yağı suyu kası ayrı ölçen tartılardan lazım eve
oruçlu değilsen bozmaya gerek yok duzeniBen düzenimi değiştirmiyim o zaman pazartesi cuma sabah tartılmaya devam ediyim oruçlu olmayınca iftardan önce tartılmamın da anlamı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?