- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.781
Ev işin halloldu mu kaptanCuma günü 77,4 du
Bugün 77,8
Reglden ve beslenmeyi suyu hala oturtamadim
Süper bence de ..tebriklerKızlar dişçiden geldim yine antibiyotik verdi :/ karnım aç :)
Başlangıç:106.1
Güncel :105.3
Fark 0.8gr
Bu bile süper ya :)))
Olsun kuzum birden hızlanır merak etmeCuma: 79.2 kg
Pazartesi: 79.0 kg
Fark: -200 gr
O kadar yürüyüşe sadece bu kadar eksi az oldu ama regli oldum bir yandan da yürü yürü yağ azalıp kas artsa da tartıda belli olmuyor
Aslında yağı suyu kası ayrı ölçen tartılardan lazım eve
Sağol canım:))Süper bence de ..tebrikler
Estağfurullah kaptamcım seni geçer miyim hiç2gun için süper bir rakam
Kasların sismiste olabilir valla bu arada bana yetiştin ben 1 buçuk aydır yerimde sayıyorum korkarım geçeceksin de
oruçlu değilsen bozmaya gerek yok duzeni
Cumaya kadar mı 1 kilo diyorsun bence cumaya kadar sen 2.5 kg ya yakın vereceksin iyi asıldın tuba vallahaÇok olmasada 1 Kg veririm en azından :) evet azaldıkça zorluyor vermek
Evi aldık canım tapuyu bekliyoruz sonrada taşınma Faslı başlayacak muhtemelen bu kaç güne tapu yapılmış olurEv işin halloldu mu kaptan
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..mutlulukla oturunEvi aldık canım tapuyu bekliyoruz sonrada taşınma Faslı başlayacak muhtemelen bu kaç güne tapu yapılmış olur
Yok kız eşim benden daha azimli :) ağzın balCumaya kadar mı 1 kilo diyorsun bence cumaya kadar sen 2.5 kg ya yakın vereceksin iyi asıldın tuba vallaha
Eşin kaç kilo verdi
Erkekler yaramazlık kaçamak yaparlar kesin
İnşallah canım :)Valla ben kendim vermiş gibi sevindimben sabitim misafirler olunca az kaçamak oldu..yeme saatlerime uyamadım..bugün eski tempoma döndüm..inşallah Cuma'ya kadar bende veririm birşeyler
amin canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah..mutlulukla oturun
insan saglikli beslenince kendini huzurlu bile hissediyor bırak hafifliği stresin bile olmuyorAynen dediğin gibiydim ya biliomusun o şişkinlik olurdu bı de sahur yapardım ne aptymisim :) bakalım çok hedef koymadım kendime ama esimde bende iyi gidiyoruz o biraz iltimaslj tabi iş olduğundan bütün gün dışarda ama o da güzel diyet irade sahibi biz çok sevdik bu sağlıklı beslenmeyi :))
inşallah canım gerçekten geri sarmak çok kötü keske yemeseydim diyorum ama geçti bitti baştan başladım inşallah halledilecem bu sefer. 1 dilim helva bile yesem artı çıkıyorum malesef benim bünye asla affetmiyor bide kabızlık sorunum var moralim bozuluyor bu duruma.Tam kılıcı kuşanmış saldırı çığlığı atıp savaşçıları topluyordum kibu mesajı görüp yerime oturdum evet burası çok güzel
Elif menü çok güzel iyi başladın perşembe iftar öncesi umarım doğru sonuçları görürüz
pek guzel tek sarmayla kalmak büyük başarıMENÜM
iftar
yarım kepçe tarhana
1 sarma
2 dilim ıspanaklı börek
1 sb ayran
3 badem
3 fındık
sahur
1.5 haş yum
1 kk peynir
dereotu maydanoz
4 çeri
1 yeşil zeytin
su 2lt azıcık geçmiş olabilirim
spor yok
mervem canım nasılsın kuzum.Günaydın kızlar internet paketim bitmişti wifi buldukça okumaya çalıştım nasılsınız koca bir geçmiş beni bekliyor
Geçmiş olsun sonuç harika canım.Kızlar dişçiden geldim yine antibiyotik verdi :/ karnım aç :)
Başlangıç:106.1
Güncel :105.3
Fark 0.8gr
Bu bile süper ya :)))
regl de meto daha hızlı çalışıyor spora devam sonuç gayet güzel benceCuma: 79.2 kg
Pazartesi: 79.0 kg
Fark: -200 gr
O kadar yürüyüşe sadece bu kadar eksi az oldu ama regli oldum bir yandan da yürü yürü yağ azalıp kas artsa da tartıda belli olmuyor
Aslında yağı suyu kası ayrı ölçen tartılardan lazım eve
tabiki cuma tartıl orucluyken geçerli perşembe iftar öncesi.Ben düzenimi değiştirmiyim o zaman pazartesi cuma sabah tartılmaya devam ediyim oruçlu olmayınca iftardan önce tartılmamın da anlamı olmuyor
halledersin mervem sen nerelerden geldinCuma günü 77,4 du
Bugün 77,8
Reglden ve beslenmeyi suyu hala oturtamadim
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim Güle güle oturun inşallah.Evi aldık canım tapuyu bekliyoruz sonrada taşınma Faslı başlayacak muhtemelen bu kaç güne tapu yapılmış olur
Aaay Allah olmayanlara da versin hayırlı uğurlu olsun inşallah merveEvi aldık canım tapuyu bekliyoruz sonrada taşınma Faslı başlayacak muhtemelen bu kaç güne tapu yapılmış olur
eliya sağol canım banada moral oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?