Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok kilolu olduğum zamanlar patır kütür verdim kilolar azaldıkça vermek zorlaşıyor vücut direnç kazanıyor
Kıtlıkta mıyım hikayesi işte herkesin bildiği klasik

Olsun kuzum birden hızlanır merak etme

2gun için süper bir rakam

Kasların sismiste olabilir valla bu arada bana yetiştin ben 1 buçuk aydır yerimde sayıyorum korkarım geçeceksin de
oruçlu değilsen bozmaya gerek yok duzeni
Estağfurullah kaptamcım seni geçer miyim hiç
Sıkı asılırsın regli sonrası taşınma derdin stresin var senin daha yeni yaşadım o günleri bilmemz miyim 1 ay oldu taşınalı

Cumaya kadar mı 1 kilo diyorsun bence cumaya kadar sen 2.5 kg ya yakın vereceksin iyi asıldın tuba vallaha
Eşin kaç kilo verdi
Erkekler yaramazlık kaçamak yaparlar kesin
Yok kız eşim benden daha azimli :) ağzın bal
yesin tatlım :) ona çalıştığı için biraz daha iltimas geçiyorum tabi ama azimli masallah o daha tartilmadj cumadan cumaya tartilcakmis

Valla ben kendim vermiş gibi sevindimben sabitim misafirler olunca az kaçamak oldu..yeme saatlerime uyamadım..bugün eski tempoma döndüm..inşallah Cuma'ya kadar bende veririm birşeyler

insan saglikli beslenince kendini huzurlu bile hissediyor bırak hafifliği stresin bile olmuyor

inşallah canım gerçekten geri sarmak çok kötü keske yemeseydim diyorum ama geçti bitti baştan başladım inşallah halledilecem bu sefer. 1 dilim helva bile yesem artı çıkıyorum malesef benim bünye asla affetmiyor bide kabızlık sorunum var moralim bozuluyor bu duruma.

MENÜM
iftar
yarım kepçe tarhana
1 sarma
2 dilim ıspanaklı börek
1 sb ayran
3 badem
3 fındık
sahur
1.5 haş yum
1 kk peynir
dereotu maydanoz
4 çeri
1 yeşil zeytin
su 2lt azıcık geçmiş olabilirim
spor yok
pek guzel tek sarmayla kalmak büyük başarı

Günaydın kızlar internet paketim bitmişti wifi buldukça okumaya çalıştım nasılsınız koca bir geçmiş beni bekliyor
mervem canım nasılsın kuzum.

Kızlar dişçiden geldim yine antibiyotik verdi :/ karnım aç :)

Başlangıç:106.1
Güncel :105.3
Fark 0.8gr
Bu bile süper ya :)))
Geçmiş olsun sonuç harika canım.

regl de meto daha hızlı çalışıyor spora devam sonuç gayet güzel bence

Ben düzenimi değiştirmiyim o zaman pazartesi cuma sabah tartılmaya devam ediyim oruçlu olmayınca iftardan önce tartılmamın da anlamı olmuyor
tabiki cuma tartıl orucluyken geçerli perşembe iftar öncesi.

Cuma günü 77,4 du
Bugün 77,8
Reglden ve beslenmeyi suyu hala oturtamadim
halledersin mervem sen nerelerden geldin

Evi aldık canım tapuyu bekliyoruz sonrada taşınma Faslı başlayacak muhtemelen bu kaç güne tapu yapılmış olur
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim Güle güle oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…