- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.801
Diyette olduğumuzdan sanırım suruile ekmek yemek giderdi bizde şimdi kepek ekmeği bugün ancak biticek :)Yine yemek derdi ramazan olmasa kahvaltı vericem 3 öğün; )
Ne yapsam bilmiyorum ya iftara. Çok sıkıldım yemek yapmaktan iş hayatına geri mi dönsem acep :)
Öyle biz 4 kişiyiz dilimlenmis 1 tam buğday 1 gün yada 2 gün gidiyor eşim yiyor yoksa yiyen yok. Dolma niz afiyet olsun.Diyette olduğumuzdan sanırım suruile ekmek yemek giderdi bizde şimdi kepek ekmeği bugün ancak biticek :)
Yemekte öyle yarına biber dolması yapıcam köye gitmeden sebzelerimi bitiriyim
İnanmazsın iki kişiyiz evde 3-4 ekmek alırdık :) şimdi sadece dilimli tambugday ekmeği yada kepek ekmeği o da bugün biticek 3 gündür yani :) sağlıklı yasamanin avantajları :)
en güzeli bende yapmıyorum artık tatlı aklımda kalmıyor tatlı da. Çok canları isterse dondurma veriyoruAynen hele taze ekmek ne kadar yediriyormuş değil mi?biz de de ekmek bitmiyor artık..ben de akşama taze fasulye pişiriyorum..pilav ama ben yemeyeceğim ..cacık çorba falan ..dünden köfte kalmıştı o da yenir..
Bilerek tatlı yapmıyorum isterlerse hazır alıyoruz yani yemek stilimiz bayağı değişti bizimde..
Afiyet olsun akşam topluca yazarsın dimiKızlar 11;buçukta nesfit yedim ilaç içmek için
15:30da bisiler daha yedim
6adet Malta eriği
3adet salatalık
1dilim kepek ekmeği
Yoksa hepten acikicaktim
:) Saatlerini unutuyorum böyle yazmak iyi oluyor :)
Yazmammi. Canım yazarım tabi :)Öyle biz 4 kişiyiz dilimlenmis 1 tam buğday 1 gün yada 2 gün gidiyor eşim yiyor yoksa yiyen yok. Dolma niz afiyet olsun.
en güzeli bende yapmıyorum artık tatlı aklımda kalmıyor tatlı da. Çok canları isterse dondurma veriyoru
Afiyet olsun akşam topluca yazarsın dimi
elifim nasıl olsun canım çok şükür bugünlere bir iz ine ayrıldım sonra ev arama işi çıktı falan derken şimdide taşınma işleri var bir ileri iki geri gidiyordum 1,5 aydır ama şimdi kaldığım yerden devam inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsininsan saglikli beslenince kendini huzurlu bile hissediyor bırak hafifliği stresin bile olmuyor
inşallah canım gerçekten geri sarmak çok kötü keske yemeseydim diyorum ama geçti bitti baştan başladım inşallah halledilecem bu sefer. 1 dilim helva bile yesem artı çıkıyorum malesef benim bünye asla affetmiyor bide kabızlık sorunum var moralim bozuluyor bu duruma.
pek guzel tek sarmayla kalmak büyük başarı
mervem canım nasılsın kuzum.
Geçmiş olsun sonuç harika canım.
regl de meto daha hızlı çalışıyor spora devam sonuç gayet güzel bence
tabiki cuma tartıl orucluyken geçerli perşembe iftar öncesi.
halledersin mervem sen nerelerden geldin
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim Güle güle oturun inşallah.
sağolasın donecimAaay Allah olmayanlara da versin hayırlı uğurlu olsun inşallah merve
amin canimaskrhpozitif huzurla sağlıkla oturun inşallah ben kilo heyecanından yazmayı unuttum :)
Ben sadece bu hafta burdayım canım haftaya yokum ayrıca anlayış içinde tekrardan teşekkür ederimKızlar pazartesi bildirimleri yapmayanlar var kuralları ihmal etmeyelim lütfen
isteyince oluyor ki sende bu azim varken istediğin kiloyu en kisa zamanda görürsün eminim.elifim nasıl olsun canım çok şükür bugünlere bir iz ine ayrıldım sonra ev arama işi çıktı falan derken şimdide taşınma işleri var bir ileri iki geri gidiyordum 1,5 aydır ama şimdi kaldığım yerden devam inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
sağolasın donecim
amin canim
haklısın birazdan tartılıcamKızlar pazartesi bildirimleri yapmayanlar var kuralları ihmal etmeyelim lütfen
hayırdır nereye tatlım.Ben sadece bu hafta burdayım canım haftaya yokum ayrıca anlayış içinde tekrardan teşekkür ederim
isteyince oluyor ki sende bu azim varken istediğin kiloyu en kisa zamanda görürsün eminim.
Ben iyi değilim mervem ya tümör için bayramdan sonra kontrol var. Bel fıtığım içinde fizik aldım ama hiç bir fayda hissetmedim her sabah ağrılara uyanıyorum tüm gün ağrılı bi hayat çok sıkıldım.
haklısın birazdan tartılıcam
hayırdır nereye tatlım.
Erkeklerin kas dokusu daha fazla olduğu için metabolizmaları daha hızlı, çabuk verir erkekler üzülme. Benim eşim de geçen hafta hiç rejimsiz 2 kilo verdi.Canım eşimin dedesine babaannesine gidicez eltimle nöbetleşe
Ya kızlar eşim şimdi tartildi 2 kilo vermiş sinir oldum ya :) bı yandan sevndim ben 800 ama adetliyim diyemi acaba
Ya nebliim sinir oldum aynı şeyleri yioz :) ama olsun bende vericem :))Erkeklerin kas dokusu daha fazla olduğu için metabolizmaları daha hızlı, çabuk verir erkekler üzülme. Benim eşim de geçen hafta hiç rejimsiz 2 kilo verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?