Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evvvet çok doğru bir bilgi, soğuk su kilo verdiriyo.

Buda benden gıdı fotosu :)

Görenler yüzünden gitmiş diyolar :) bide diyete başlamadan önce 79.1'lik gıdımı düşünün ayıcık

Son düzenleme:

amanın..amanın..sen ve bir polis..korkunç ikili...canım ben bi polisle evliyim..onun sayesinde de birçok polis tanıdım.içlerinde sadece 2 tanesi normaldi sen neşeli,canlı,hayatı güzel yönleriyle yaşayan birisin..git başka birini bul Allah aşkına...

Annemde şey diyo, yaşam tarzlarınız farklı.. doğru söylüyo ama bilemiyorumki, aslında haklısınız. Sonuçta sen yaşayıp görenlerdensin.

Mutedyyincim beni eski üyeliğimin devamı olarak gösterirsen (yarışmada) çok sevinirim hayatım. Acaba sorun çıkar mı, yine silmesinler? İstersen yeni üye olarak göster beni. Sen bilirsin:)

Tmm seni diğer nikini değiştirdi diye gösteririm.Sorun olmaz..

Sen bılırsın cnm ama ac ıstersen ama genede tavız verme olur bı dılle anlat :)

Ay biz eşimle çıkarken,bende zayıflıyorum gibi kapatırdım teli.ama o kapatmazdı.Ama telin acık olduugunu bile bile hiç açmaması deli ediyordu beni :)) sende öyle yap lola...

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum.. Gelince tabloyu hazırlayacagım..
Pelinkaya bu aralar cok fazla ugramadın canım.. Aynı şekilde onrkhrmn da öyle... nurkelebek ve ene2004 güzel paylaşım yaptılar.

Günaydın kızlarrr...

İşte benim aşk acım bu kadar sürer

Bu haftaki kilo bildirimi : 79.0

Mute yarısma kılosunu bugunkuler alalım bence :)

Kızlar bir arkadaşım bu karışımı düzenli olarak kullanıyor, çok faydasını gördü bende denemeyi düşünüyorum belki sizlerde denersiniz diye düşündüm.....

Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez Tavsiyeli Metabolik Denge Sıvısı Tarifi
Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanan sağlıklı zayıflamak için metabolik denge sıvısı gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra 1 su bardağı içildiğinde ödem sökücü, tansiyon düşürücü ve yağ yakıcı içecek özelliği ile sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcıdır.
Metabolik denge sıvısı tarifi:
Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:
2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)
1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)
3 litre su
Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?
Metabolik denge sıvısı'nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.
Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir
Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor.

Annemde şey diyo, yaşam tarzlarınız farklı.. doğru söylüyo ama bilemiyorumki, aslında haklısınız. Sonuçta sen yaşayıp görenlerdensin.

hayatı o kadar ciddiye alıyorlar ki..çoğunun içi genç yaşta yaşlanmış..işten geldiğinde eşimin yüzüne ayna tutarım bazen:)bak bugün yüzün çok asık...lütfen biraz gülümse derim...sırıtır:)

ikisi de var bende(

kaptan ben ramazan ayında kendimi 1 ay izine ayırıciimmm...yine burada sizle olurum ama cuma bildirimini ramazandan sonra yapmaya başlarım..ne diyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…