- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.181
bişe dicem gülmeyin bizim ikizler 1 milyoncuda şu kendiliginden pipetli pardaklar varya 3lü ondan aldılar içmesi zevkl içtikçe içesim geldi ilk başta alay ettiler tabi evde yanlızım bütün gün yatana kadar 5 olur ama buz gibi su daha güzel kilo verdiriyormuş onuda yeni ögrendim bu hafta deniyorum
Kızlar sizden bir tavsiye isticem:) Bi sevgili adayım var, kendisi polis ve işleri çok yoğun olabiliyor ama ben ne zaman işte ne zaman değil bilemiyorum, ve mesajlarıma cevap vermediğinde falan biraz sorun çıkarıyorum. Mesela bikeresinde 2 gün boyunca ne mesajıma ne aramalarıma cevap vermemişti. Çok sinirlenmiştim.. Sonrada, "Ben çok yoğundum" dedi. Sizce sinirlenmekte haklı mıyım? Yoksa biraz abartıyor muyum? Bir de, sizce tepkimi ne şekilde göstermeliyim, hiç takmıyormuş gibi mi yapayım? Bugün telefonumu kapattım sırf uyuzluğuna:) Arada açıp bakıyorum çok merak etmiş beni, bir sürü mesaj gelmişAma 2 gün boyunca açmicam, misillemenin böylesi
askerler mesai yapıyorlar canlarım ya akşam onlara dondurma alayım kendimede neydi o frutari miydi ondan alayım bugün 4 .5 lt su içtim bavul oldum
amanın..amanın..sen ve bir polis..korkunç ikili...canım ben bi polisle evliyim..onun sayesinde de birçok polis tanıdım.içlerinde sadece 2 tanesi normaldisen neşeli,canlı,hayatı güzel yönleriyle yaşayan birisin..git başka birini bul Allah aşkına...
Mutedyyincim beni eski üyeliğimin devamı olarak gösterirsen (yarışmada) çok sevinirim hayatım. Acaba sorun çıkar mı, yine silmesinler? İstersen yeni üye olarak göster beni. Sen bilirsin:)
Sen bılırsın cnm ama ac ıstersen ama genede tavız verme olur bı dılle anlat :)
Annemde şey diyo, yaşam tarzlarınız farklı.. doğru söylüyo ama bilemiyorumki, aslında haklısınız. Sonuçta sen yaşayıp görenlerdensin.
Kızlar bir arkadaşım bu karışımı düzenli olarak kullanıyor, çok faydasını gördü bende denemeyi düşünüyorum belki sizlerde denersiniz diye düşündüm.....
Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez Tavsiyeli Metabolik Denge Sıvısı Tarifi
Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanan sağlıklı zayıflamak için metabolik denge sıvısı gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra 1 su bardağı içildiğinde ödem sökücü, tansiyon düşürücü ve yağ yakıcı içecek özelliği ile sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcıdır.
Metabolik denge sıvısı tarifi:
Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:
2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)
1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)
3 litre su
Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?
Metabolik denge sıvısı'nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin.
Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir
Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor.
ikisi de var bende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?