- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.821
Hayırlı haberler alırsın inşallah elifim fi,ik tedavi banada fayda etmedi canim tekrar doktora gitmem lazim rabbim yardımcın olsun elifimisteyince oluyor ki sende bu azim varken istediğin kiloyu en kisa zamanda görürsün eminim.
Ben iyi değilim mervem ya tümör için bayramdan sonra kontrol var. Bel fıtığım içinde fizik aldım ama hiç bir fayda hissetmedim her sabah ağrılara uyanıyorum tüm gün ağrılı bi hayat çok sıkıldım.
haklısın birazdan tartılıcam
hayırdır nereye tatlım.
bu saatte sakıncalı ama.Kızlar canım dondurma çekti ya eşim namazdan dönerken alicak
Çok kalorili değilki zaten sade dondurma alicak
Sonrasında Yeşilçay icicem :)
Çok güzel sonuc canımcuma 84.2
bugün 83
fark 1.2
Güzel menüSelam kızlar bende menümü yazayım
Sabah
6 kaşık menemen
Çay
1 dikim ekmek
2 zeytin
Ara
1 sütlü kahve
Öğlen
2 köfte
Salata
Küçük kase yoğurt
Ara
3 hurma
1 ayran
Akşam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az cacık
Arada acıkırsam 1 elma yerim
Su 2 litre
Spor 5000 adım
Tubacım 3 baklava yediğin günü hatırla, sonra nasıl pişman oldun, 15 kilo verene kadar yemiycem dedin. Şimdi canın dondurma çekti, kendini dondurma bir şey yapmaz diye kandırıyor musun acaba? Dondurma güzel bir tatlı, ben de bayılıyorum, ama tatlı sonuçta, şekerli yağlı...Kızlar canım dondurma çekti ya eşim namazdan dönerken alicak
Süüüüpersiiin yaa süper bir sonuç maşallahcuma 84.2
bugün 83
fark 1.2
ooo supersin fulyam bu gidişle listeye döneceksincuma 84.2
bugün 83
fark 1.2
hasta falan mı dede ile babanne neden nöbetleşe çocukları yokmu torunlara kalmış pamuk şekerler; )Canım eşimin dedesine babaannesine gidicez eltimle nöbetleşe
Ya kızlar eşim şimdi tartildi 2 kilo vermiş sinir oldum ya :) bı yandan sevndim ben 800 ama adetliyim diyemi acaba
Afiyet olsun füme ni sevmedim sağlıksız olduğu içinMenümü yazıyım canlar
Kahvaltı 12: çeyrek kk tütsülenmiş peynir, domates, 2 dlm tb ekmeği, 2.5 adet ceviz, 2 hindi füme
Akşam iftar saati: Mercimek çorbası, çilek
1 lt su
30 dk yürüyüş
Oruç tutsam tutarmışım yaa vallaha
tahmin ediyorum bende kaç aydır o yoğunluklardan dolayi buraya gelemeyip şişti kce şiştimeliya canım bendeki yoğunluğu yazsam burdakildr yorulur :) kayınpeder tarafı vs ,:) klasik değil bende hat safhada :))
İmmm mis afiyet olsun.Kızlar iftar bitti bende menumu yaziyim
Sabah 11:30
Nesfit
Öğlen 15:30
3 adet salatalık
1dilim ekmek
6 tane malta eriği
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1tabak taze fasulye
1dilim ekmek tambugday
Salata :)
10 bardak su
1bardak Yeşilçay
2.yi birazdan içerim
Spor yok :/
vayy harikasın izArkadaşlar iftara yakın eşimin amcası pide almış bize gonderdi bende dedim biz pide kabul etmiyoruz :)
Ne yani hicmi pide almadiniz dedi yoo dedim ,:)
Ne kabul ediyorsunuz dedi kepek yada tambugday ekmeği dedim iyi tamam diyeti bozmayalm ozaman dedi kararlı oldugumuzu anlamışlardır
Aynen canım boş iş fizik ya gittiğim geldiğim benzine yazık.Hayırlı haberler alırsın inşallah elifim fi,ik tedavi banada fayda etmedi canim tekrar doktora gitmem lazim rabbim yardımcın olsun elifim
Afiyet olsun guzel menü.Selam kızlar bende menümü yazayım
Sabah
6 kaşık menemen
Çay
1 dikim ekmek
2 zeytin
Ara
1 sütlü kahve
Öğlen
2 köfte
Salata
Küçük kase yoğurt
Ara
3 hurma
1 ayran
Akşam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az cacık
Arada acıkırsam 1 elma yerim
Su 2 litre
Spor 5000 adım
Afiyet olsun 12 adet kiraz normal abartmadan yiyebilirsin.Selam kizlar menum sabah 9 3 yumurta beyazi bir sarisi peynir domates salatalik bird ekmek
Oglen 12 yulaf lapasi yarim muz
Ara leblebi
Ara kiraz
Aksam 4 kofte 2kasik bulgur salata
Aksam yine kiraz yedim off biktim dalindan gelen kirazlara dayanamiyorum. Yarin oruca basliyorum insallah bi sure yemicem kiraz daa
Su 2.5 sporu aksam yapcam
ovvv çok fena ama yeme boşver dondurucu da yaz kış dondurma olur benim ama yemem deyince yemiyorum sende yeme.Kızlar canım dondurma çekti ya eşim namazdan dönerken alicak
Afiyet olsun iyi gidiyorsunsahur 03.30
5 tane mücver (un yok, kinoa unu var biraz. peynir ve füme vardı içinde)
küçük kase ev yoğurdu
domates salatalık
8 çiğ badem
iftar 20.35
1,5 kepçe terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
4 yk etli taze fasulye
çoban salata
ara 21.40
3 kayısı
4 küçük erik
sahurla birlikte 2 lt ye yakın su
40 dk yürüyüş
Ooo yeeee!!!! Funda harikasıncuma 84.2
bugün 83
fark 1.2
Amin insallah canım. Daha oncede tümör aldirdim ama bunu duyunca irkildim resmen sonra sonra alıştım napalım nefes nereye kadar yazılmış sa oraya kadar Rabbim neylerse güzel eyler.eliya geçmiş olsun derdini veren Allah dermanını da verir kardeşim sakın üzülüp stresini artırma inşallah iyi olacak
Sorma canım tek Güzel yani annemlerin kızıma almak için gelmesi olduhasta falan mı dede ile babanne neden nöbetleşe çocukları yokmu torunlara kalmış pamuk şekerler; )
Tatlım erkekler daha hızlı kilo veriyor sakin canını sıkma aynı şeyleri yiyorsunuz ama diyetisyene gitmiş olsanız size aynı listeyi vermez di erkeklerin daha fazla enerjiye ihtiyaçları var birde kas yapıları farklı
Afiyet olsun füme ni sevmedim sağlıksız olduğu içinyoksa harika.
tahmin ediyorum bende kaç aydır o yoğunluklardan dolayi buraya gelemeyip şişti kce şiştim
İmmm mis afiyet olsun.
vayy harikasın iz
Aynen canım boş iş fizik ya gittiğim geldiğim benzine yazık.
Afiyet olsun guzel menü.
Afiyet olsun 12 adet kiraz normal abartmadan yiyebilirsin.
ovvv çok fena ama yeme boşver dondurucu da yaz kış dondurma olur benim ama yemem deyince yemiyorum sende yeme.
Afiyet olsun iyi gidiyorsun
Ooo yeeee!!!! Funda harikasın
Amin insallah canım. Daha oncede tümör aldirdim ama bunu duyunca irkildim resmen sonra sonra alıştım napalım nefes nereye kadar yazılmış sa oraya kadar Rabbim nelerse güzel eyler.
anlıyorum Allah kolaylık versin Rabbim mükafatıni verir bu iyiliğin.eliya bizde durumlar çok karışık yatalak falan değiller çok şükür ama Ramazan'da lazım birileri işte
İstiyormuyum hayır ama mecburum
Guzel olmus o zaman.Sorma canım tek Güzel yani annemlerin kızıma almak için gelmesi oldu
bütün beyaz esyam küçük ev aletlerim vs hepsi bosch hepsinden memnunum ama şu aralar bulaşık makinam güzel yıkamiyor bir sıkıntısı var ama anlamadım tuzu vs tam filtreleri temizledim vs en kotu servis cagircam sanırımKizlar geçen hafta buzdolabım durdu birden baktım içinde hersey bozulmuş yeni bir dolap aldım samsung. Şimdi de emektar bulasik makinama sıra geldi ne marka önerirsiniz samsung kullanan varmı. Aslında dolabımi Siemens alicaktim çünkü geçtiğimiz yaz çamaşır makinam bozuldu ve Siemens aldım hepsi Siemens olsun istedim ama samsung daha çok hoşuma gitti buzdolabında bulasik makinasına karar veremiyorum. Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?