Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar iftara yakın eşimin amcası pide almış bize gonderdi bende dedim biz pide kabul etmiyoruz :)
Ne yani hicmi pide almadiniz dedi yoo dedim ,:)
Ne kabul ediyorsunuz dedi kepek yada tambugday ekmeği dedim iyi tamam diyeti bozmayalm ozaman dedi kararlı oldugumuzu anlamışlardır

Hayırlı haberler alırsın inşallah elifim fi,ik tedavi banada fayda etmedi canim tekrar doktora gitmem lazim rabbim yardımcın olsun elifim

Selam kızlar bende menümü yazayım
Sabah
6 kaşık menemen
Çay
1 dikim ekmek
2 zeytin

Ara
1 sütlü kahve

Öğlen
2 köfte
Salata
Küçük kase yoğurt
Ara
3 hurma
1 ayran

Akşam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az cacık

Arada acıkırsam 1 elma yerim
Su 2 litre
Spor 5000 adım

Selam kizlar menum sabah 9 3 yumurta beyazi bir sarisi peynir domates salatalik bird ekmek
Oglen 12 yulaf lapasi yarim muz
Ara leblebi
Ara kiraz
Aksam 4 kofte 2kasik bulgur salata
Aksam yine kiraz yedim off biktim dalindan gelen kirazlara dayanamiyorum. Yarin oruca basliyorum insallah bi sure yemicem kiraz daa
Su 2.5 sporu aksam yapcam

sahur 03.30
5 tane mücver (un yok, kinoa unu var biraz. peynir ve füme vardı içinde)
küçük kase ev yoğurdu
domates salatalık
8 çiğ badem

iftar 20.35
1,5 kepçe terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
4 yk etli taze fasulye
çoban salata

ara 21.40
3 kayısı
4 küçük erik

sahurla birlikte 2 lt ye yakın su
40 dk yürüyüş

Güzel menü

Kızlar canım dondurma çekti ya eşim namazdan dönerken alicak
Çok kalorili değilki zaten sade dondurma alicak
Sonrasında Yeşilçay icicem :)
Tubacım 3 baklava yediğin günü hatırla, sonra nasıl pişman oldun, 15 kilo verene kadar yemiycem dedin. Şimdi canın dondurma çekti, kendini dondurma bir şey yapmaz diye kandırıyor musun acaba? Dondurma güzel bir tatlı, ben de bayılıyorum, ama tatlı sonuçta, şekerli yağlı...
Gene de sen bilirsin keşke aldırmasaydın böyle böyle kendimize hakim olmayı öğrenicez irademizle savaşa savaşa yani. Yoksa canımız çektiğinde yersek diyet olmaz. Akşama kadar kasar gece bozarsan kilo veremezsin ki...
Evde buzdolabında vardı dayanamadım yedim deseydin anlardım belki ama dışardan aldırmışsın.
Yemesen daha iyi olur.
Alınmaca gücenmece yok.

eliya geçmiş olsun derdini veren Allah dermanını da verir kardeşim sakın üzülüp stresini artırma inşallah iyi olacak

Canım eşimin dedesine babaannesine gidicez eltimle nöbetleşe
Ya kızlar eşim şimdi tartildi 2 kilo vermiş sinir oldum ya :) bı yandan sevndim ben 800 ama adetliyim diyemi acaba
hasta falan mı dede ile babanne neden nöbetleşe çocukları yokmu torunlara kalmış pamuk şekerler; )
Tatlım erkekler daha hızlı kilo veriyor sakin canını sıkma aynı şeyleri yiyorsunuz ama diyetisyene gitmiş olsanız size aynı listeyi vermez di erkeklerin daha fazla enerjiye ihtiyaçları var birde kas yapıları farklı

Afiyet olsun füme ni sevmedim sağlıksız olduğu için yoksa harika.

eliya canım bendeki yoğunluğu yazsam burdakildr yorulur :) kayınpeder tarafı vs ,:) klasik değil bende hat safhada :))
tahmin ediyorum bende kaç aydır o yoğunluklardan dolayi buraya gelemeyip şişti kce şiştim

İmmm mis afiyet olsun.

vayy harikasın iz

Hayırlı haberler alırsın inşallah elifim fi,ik tedavi banada fayda etmedi canim tekrar doktora gitmem lazim rabbim yardımcın olsun elifim
Aynen canım boş iş fizik ya gittiğim geldiğim benzine yazık.

Afiyet olsun guzel menü.

Afiyet olsun 12 adet kiraz normal abartmadan yiyebilirsin.

Kızlar canım dondurma çekti ya eşim namazdan dönerken alicak
Çok kalorili değilki zaten sade dondurma alicak
Sonrasında Yeşilçay icicem :)
ovvv çok fena ama yeme boşver dondurucu da yaz kış dondurma olur benim ama yemem deyince yemiyorum sende yeme.

Afiyet olsun iyi gidiyorsun

cuma 84.2
bugün 83
fark 1.2
Ooo yeeee!!!! Funda harikasın

eliya geçmiş olsun derdini veren Allah dermanını da verir kardeşim sakın üzülüp stresini artırma inşallah iyi olacak
Amin insallah canım. Daha oncede tümör aldirdim ama bunu duyunca irkildim resmen sonra sonra alıştım napalım nefes nereye kadar yazılmış sa oraya kadar Rabbim neylerse güzel eyler.

Son düzenleme:
Sorma canım tek Güzel yani annemlerin kızıma almak için gelmesi oldu

Kizlar geçen hafta buzdolabım durdu birden baktım içinde hersey bozulmuş yeni bir dolap aldım samsung. Şimdi de emektar bulasik makinama sıra geldi ne marka önerirsiniz samsung kullanan varmı. Aslında dolabımi Siemens alicaktim çünkü geçtiğimiz yaz çamaşır makinam bozuldu ve Siemens aldım hepsi Siemens olsun istedim ama samsung daha çok hoşuma gitti buzdolabında bulasik makinasına karar veremiyorum. Yardım lütfen

bütün beyaz esyam küçük ev aletlerim vs hepsi bosch hepsinden memnunum ama şu aralar bulaşık makinam güzel yıkamiyor bir sıkıntısı var ama anlamadım tuzu vs tam filtreleri temizledim vs en kotu servis cagircam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…