Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bosch da düşündüm dolaplar acayip pahaliydi 4600 lira ya beğendim ama yazık dedim vazgeçtim çünkü bu aldığımda aynı hacımde ve garantisi vs daha uzun. Bosch un bulasik makinalarının içi bana küçük geliyor sanki göz yanilmasimi bilmiyorum.
Servis cagirmanda fayda var herseyi yapmışsın inşallah hallolur. Kaç yıldır kullanıyorsun.

Benm nerdeyse tüm aletlerim bozuldu blender seti falan dik Süpürgem ama bulaşik ve camaisr maknm maşallahi var
Bulaşık makinem oldukça iyi maşallah hiç sorun çıkarmadı tavsiye ederim

Benm nerdeyse tüm aletlerim bozuldu blender seti falan dik Süpürgem ama bulaşik ve camaisr maknm maşallahi var
Bulaşık makinem oldukça iyi maşallah hiç sorun çıkarmadı tavsiye ederim
Annemde memnun AEG den bi arastirayim. Benim buzdolabıni 5 yil eşim bekarken 15 yıldırda birlikte kullanıyoruz beko 20 yıllık ti yani :))))
Bulaşık makinem 15 yıllık geçen yıl bi tamir gördü arçelik iç hacmi geniş baya.

Çamaşır makinam miele di 19 sene bi fiil calişti canım makinam çok iyiydi aramiz

Siemens e geçiş yaptım ama buzdolapları ni sevmedim nedense. Bulaşık makinasında AEG yi arastirayim iyice alman mali sanırım.

3 senedir kullanıyorum canım lakin Bosch annemde kullanıyor yıllardır beyaz eşya biraz markadan çok sans işi aslında

Evet canım teyzemin eşi araştırıp almıştı ') çin malı çıkmasın diye

3 senedir kullanıyorum canım lakin Bosch annemde kullanıyor yıllardır beyaz eşya biraz markadan çok sans işi aslında
Evet gerçekten öyle şans işi benim bulasik makinamla eltimin aynı marka model ama o beğenmiyor yikamasini şans olduğu burdan belli :)

Evet canım teyzemin eşi araştırıp almıştı ') çin malı çıkmasın diye
Ay bu Çin malları zaten heryerde en mantiklisini yapmış bende hemen üretim yerine bakıyorum Çin olsa almazdım buzdolabıni :))

Aynen canım benim bulaşık makinası da kafasına göre yıkıyor şuan bu güzel yıkıyor bir yıkamiyor deterjanı değiştirip deneyeceğim bakalım birde

Canım eşimin dedesine babaannesine gidicez eltimle nöbetleşe
Ya kızlar eşim şimdi tartildi 2 kilo vermiş sinir oldum ya :) bı yandan sevndim ben 800 ama adetliyim diyemi acaba
Erken bünyesi canım normaldir ilk başta ödm filan atmasıyla bizzdn çok verirler. Eşimle iddiaya girdik bizde kıyafet ne bilym altın filan motive etmiyo artk beni gitmek istediğim bi yer var 4 kilo verirsem gidicez o 4 kilo verirse gitmicez ama bn veremiyorum her ramazanda olduğı gibi

Bizde iddiaya gircez ama neye bilmiomki en. Olmadi kıyafet almak zorunda kalvcaz zaten :)
Beraber yapmak daha zevklymis bunu anladım:)
Bende simdilk 800 Gr :/

İnşallah sporu düzene kurucM ya gerçi haftada 3 gün tam olarak evde olcam nasıl olcaksa :/ bakalım cuma günü leslie yapmaya calisicam inşallah
Spor istiyorum ama esimsiz zor :/ o da teravih namazına gidiyor gece 11 den sonra yatio
Bakalm onada düzen olusturcam inşallah kafama taktım bı kere :)
Şu yoğunluğm olmasa ne güzel olcak offf hayırlısı su 800 Gr mutlu etti beni inşallah haftaya 1_1.5 vermiş olurum köydeki tempom buradaki gibi olmicak biliom :/

eliya bizde durumlar çok karışık yatalak falan değiller çok şükür ama Ramazan'da lazım birileri işte
İstiyormuyum hayır ama mecburum
Sevaptır iyi yapmışsınız
Bosch çok güzel. Ama çamaşır makinasında miele de iyidir. Dediğin gibi şans faktörü.

Aksam biraz daha yedim bugun oruca basladim artik kontrol ederim

inşallah düzelir ya bide ev aldınız külfet durup dururken.
valla elifim su 5 sene bizi çok zorlayacak minimum düzeyde yasicaz maaşın 3 te ikisini krediye bağladık çekmeyi düşündüğümüz miktardan da baya yüksek çektik rabbim herkesin yardımcısı olsun umarım düzelir makinam yoksa bir süre elde yıkarım

Sevaptır iyi yapmışsınız

Bosch çok güzel. Ama çamaşır makinasında miele de iyidir. Dediğin gibi şans faktörü.
Bosch u seviyorum ben nedense evlenirken Arçelik alalım diye ısrar etmişlerdi eşimin tarafı bende inatla Bosch istemiştim

Günaydııııın
günaydın donecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…