- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.841
Bosch da düşündüm dolaplar acayip pahaliydi 4600 lira ya beğendim ama yazık dedim vazgeçtim çünkü bu aldığımda aynı hacımde ve garantisi vs daha uzun. Bosch un bulasik makinalarının içi bana küçük geliyor sanki göz yanilmasimi bilmiyorum.bütün beyaz esyam küçük ev aletlerim vs hepsi bosch hepsinden memnunum ama şu aralar bulaşık makinam güzel yıkamiyor bir sıkıntısı var ama anlamadım tuzu vs tam filtreleri temizledim vs en kotu servis cagircam sanırım
anlıyorum Allah kolaylık versin Rabbim mükafatıni verir bu iyiliğin.
Guzel olmus o zaman.
Annemde memnun AEG den bi arastirayim. Benim buzdolabıni 5 yil eşim bekarken 15 yıldırda birlikte kullanıyoruz beko 20 yıllık ti yani :))))Benm nerdeyse tüm aletlerim bozuldu blender seti falan dik Süpürgem ama bulaşik ve camaisr maknm maşallahi var
Bulaşık makinem oldukça iyi maşallah hiç sorun çıkarmadı tavsiye ederim
3 senedir kullanıyorum canım lakin Bosch annemde kullanıyor yıllardır beyaz eşya biraz markadan çok sans işi aslındaBosch da düşündüm dolaplar acayip pahaliydi 4600 lira ya beğendim ama yazık dedim vazgeçtim çünkü bu aldığımda aynı hacımde ve garantisi vs daha uzun. Bosch un bulasik makinalarının içi bana küçük geliyor sanki göz yanilmasimi bilmiyorum.
Servis cagirmanda fayda var herseyi yapmışsın inşallah hallolur. Kaç yıldır kullanıyorsun.
Evet canım teyzemin eşi araştırıp almıştı ') çin malı çıkmasın diyeAnnemde memnun AEG den bi arastirayim. Benim buzdolabıni 5 yil eşim bekarken 15 yıldırda birlikte kullanıyoruz beko 20 yıllık ti yani :))))
Bulaşık makinem 15 yıllık geçen yıl bi tamir gördü arçelik iç hacmi geniş baya.
Çamaşır makinam miele di 19 sene bi fiil calişti canım makinam çok iyiydi aramiz
Siemens e geçiş yaptım ama buzdolapları ni sevmedim nedense. Bulaşık makinasında AEG yi arastirayim iyice alman mali sanırım.
Evet gerçekten öyle şans işi benim bulasik makinamla eltimin aynı marka model ama o beğenmiyor yikamasini şans olduğu burdan belli :)3 senedir kullanıyorum canım lakin Bosch annemde kullanıyor yıllardır beyaz eşya biraz markadan çok sans işi aslında
Ay bu Çin malları zaten heryerde en mantiklisini yapmış bende hemen üretim yerine bakıyorum Çin olsa almazdım buzdolabıni :))Evet canım teyzemin eşi araştırıp almıştı ') çin malı çıkmasın diye
Aynen canım benim bulaşık makinası da kafasına göre yıkıyor şuan bu güzel yıkıyor bir yıkamiyor deterjanı değiştirip deneyeceğim bakalım birdeEvet gerçekten öyle şans işi benim bulasik makinamla eltimin aynı marka model ama o beğenmiyor yikamasini şans olduğu burdan belli :)
Ay bu Çin malları zaten heryerde en mantiklisini yapmış bende hemen üretim yerine bakıyorum Çin olsa almazdım buzdolabıni :))
Erken bünyesi canım normaldir ilk başta ödm filan atmasıyla bizzdn çok verirler. Eşimle iddiaya girdik bizde kıyafet ne bilym altın filan motive etmiyo artk beniCanım eşimin dedesine babaannesine gidicez eltimle nöbetleşe
Ya kızlar eşim şimdi tartildi 2 kilo vermiş sinir oldum ya :) bı yandan sevndim ben 800 ama adetliyim diyemi acaba
Bizde iddiaya gircez ama neye bilmiomki en. Olmadi kıyafet almak zorunda kalvcaz zaten :)Erken bünyesi canım normaldir ilk başta ödm filan atmasıyla bizzdn çok verirler. Eşimle iddiaya girdik bizde kıyafet ne bilym altın filan motive etmiyo artk benigitmek istediğim bi yer var 4 kilo verirsem gidicez o 4 kilo verirse gitmicez ama bn veremiyorum her ramazanda olduğı gibi
inşallah düzelir ya bide ev aldınız külfet durup dururken.Aynen canım benim bulaşık makinası da kafasına göre yıkıyor şuan bu güzel yıkıyor bir yıkamiyor deterjanı değiştirip deneyeceğim bakalım birde
Sevaptır iyi yapmışsınızeliya bizde durumlar çok karışık yatalak falan değiller çok şükür ama Ramazan'da lazım birileri işte
İstiyormuyum hayır ama mecburum
Bosch çok güzel. Ama çamaşır makinasında miele de iyidir. Dediğin gibi şans faktörü.3 senedir kullanıyorum canım lakin Bosch annemde kullanıyor yıllardır beyaz eşya biraz markadan çok sans işi aslında
Aksam biraz daha yedim bugun oruca basladim artik kontrol ederimhasta falan mı dede ile babanne neden nöbetleşe çocukları yokmu torunlara kalmış pamuk şekerler; )
Tatlım erkekler daha hızlı kilo veriyor sakin canını sıkma aynı şeyleri yiyorsunuz ama diyetisyene gitmiş olsanız size aynı listeyi vermez di erkeklerin daha fazla enerjiye ihtiyaçları var birde kas yapıları farklı
Afiyet olsun füme ni sevmedim sağlıksız olduğu içinyoksa harika.
tahmin ediyorum bende kaç aydır o yoğunluklardan dolayi buraya gelemeyip şişti kce şiştim
İmmm mis afiyet olsun.
vayy harikasın iz
Aynen canım boş iş fizik ya gittiğim geldiğim benzine yazık.
Afiyet olsun guzel menü.
Afiyet olsun 12 adet kiraz normal abartmadan yiyebilirsin.
ovvv çok fena ama yeme boşver dondurucu da yaz kış dondurma olur benim ama yemem deyince yemiyorum sende yeme.
Afiyet olsun iyi gidiyorsun
Ooo yeeee!!!! Funda harikasın
Amin insallah canım. Daha oncede tümör aldirdim ama bunu duyunca irkildim resmen sonra sonra alıştım napalım nefes nereye kadar yazılmış sa oraya kadar Rabbim neylerse güzel eyler.
valla elifim su 5 sene bizi çok zorlayacak minimum düzeyde yasicaz maaşın 3 te ikisini krediye bağladık çekmeyi düşündüğümüz miktardan da baya yüksek çektik rabbim herkesin yardımcısı olsun umarım düzelir makinam yoksa bir süre elde yıkarıminşallah düzelir ya bide ev aldınız külfet durup dururken.
Bosch u seviyorum ben nedense evlenirken Arçelik alalım diye ısrar etmişlerdi eşimin tarafı bende inatla Bosch istemiştimSevaptır iyi yapmışsınız
Bosch çok güzel. Ama çamaşır makinasında miele de iyidir. Dediğin gibi şans faktörü.
günaydın donecimGünaydııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?