- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.861
Geçmiş olsun canım..Günaydın kızlar dün gece sahurdn sonra çok fenayım ya antibiyotik içtiğim halde vücudum kırıldı hala ilaçla ayaktayım
Sağol canım şimdi biraz toparlandimm nesfit yicem gene midem rahatlasin ağrı kesici flan etkisi geçer en azındanGeçmiş olsun canım..
Öyle canım borçsuz bişey olmuyor maalesefAllah ödeme kolaylığı versin inşallah ..borç olmadan da birşeycik olmuyor valla..ev evdir değeri artıyor her sene..
bugün ne yapacağım belli pişirmesi var sadeceYine aynı soru..akşama ne yapsam ?sıcakta dışarı çıkasım yok mutfağı bir karıştırayım bakalım
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendineGünaydın kızlar dün gece sahurdn sonra çok fenayım ya antibiyotik içtiğim halde vücudum kırıldı hala ilaçla ayaktayım
Sağol canım inşallah toparlaniym Bir an önceÖyle canım borçsuz bişey olmuyor maalesef
bugün ne yapacağım belli pişirmesi var sadece
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
Hoşgeldin canım valla bende en son tartildigimda 110 görmüş biriyim su an 105.2 diyet yapmadan 106 ya düşmüştm burada da 800 Gr verdim cumadan bu yana inşallah gider kilolarimiz :) burası bj harikamerhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
hoşbuldum canım darısı başıma inşallah bayadır arayıştaydım bende katılmak istedim tek yapılacak bir iş değil bu destek şartHoşgeldin canım valla bende en son tartildigimda 110 görmüş biriyim su an 105.2 diyet yapmadan 106 ya düşmüştm burada da 800 Gr verdim cumadan bu yana inşallah gider kilolarimiz :) burası bj harika
Hoşgeldim canım inşallah gidecek bu kilolar ..merhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
Kesinlikle canım destek sart ama geç güçte olsa ben şu anda totalde 5 kilo vermiş görünüyorumhoşbuldum canım darısı başıma inşallah bayadır arayıştaydım bende katılmak istedim tek yapılacak bir iş değil bu destek şart
hoşbulduk canım inşallah fit hatunlar gurubu olucazHoşgeldim canım inşallah gidecek bu kilolar ..
hoşgeldin tatlım ben Merve 103 kilo ile başladım şuan 77 lerdeyim hep birlikte güzel fit saglikli bedenlere ulasicaz inşallah ilk sayfada kurallarimiz var bir oku istersen kafana takılan olursa sorabilirsinmerhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
geçmiş olsun canım manayla alışırsın miden küçülür biraz şu iki haftayı atlatsam alısırım bendeKesinlikle canım destek sart ama geç güçte olsa ben şu anda totalde 5 kilo vermiş görünüyorum
20lik dış ameliyatı olmuştum ondan sebeptir o da :)
26 kilo waoww tebrik ederimhoşgeldin tatlım ben Merve 103 kilo ile başladım şuan 77 lerdeyim hep birlikte güzel fit saglikli bedenlere ulasicaz inşallah ilk sayfada kurallarimiz var bir oku istersen kafana takılan olursa sorabilirsin
biz nasıl çocuklarımıza en güzel kıyafetleri alıp giydirmek istiyorsak onlarda bizi o şekilde görmek ister tabi ki hangi anne istemez ki çocuğunun gururla o benim annem demesiniKızlar dün oğlumla markete gitmiştik..ordan bir bayan geçti mavi bir elbise giymiş güzeldi zayıftı yakışmıştı yani..oğlum bana"anne sen neden güzel giyinmiyorsun?şişman olduğun için mi?" diye sordu..
Ben 69 kiloyum boyum 162 ..ama tabi fit değilim sanki daha tontiş gösteriyorum..tabi bu arada şubat başından beri kilo vermeye çalışıyorum yaklaşık 10 kilo verdim ama durdu biraz arada kaçamak misafir falan olaylarından..
Yani bizim çocuklarımız da aslında fit olup güzel giyinmemizi istiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?