- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.881
Oy maşallah canım sen emziriyorsundur daha kolay verirsin inşallahbiz nasıl çocuklarımıza en güzel kıyafetleri alıp giydirmek istiyorsak onlarda bizi o şekilde görmek ister tabi ki hangi anne istemez ki çocuğunun gururla o benim annem demesiniben daha 4 aylık anneyim kızlar duygusalım biraz bu aralar
işe başladığımdan beri çok az emiyo canım süt mafişş genelde mamaOy maşallah canım sen emziriyorsundur daha kolay verirsin inşallah
Olsun canım sağlıklı olsun da önemli değil..o kilo alırken sen zayıflarsın inşallahişe başladığımdan beri çok az emiyo canım süt mafişş genelde mama
ay ağzın bal yesin inşallah canımOlsun canım sağlıklı olsun da önemli değil..o kilo alırken sen zayıflarsın inşallah
Canım kredisiz de bir şey sahibi olunmuyor ki bu devirde. Kira ödüyorum diye düşünüp 5 yıl sonra bir bakmışsın ki tapulu evin olmuş. Borç yiğidin kamçısıdır derler. Bugünler de geçer. Allah sağlık versin de.valla elifim su 5 sene bizi çok zorlayacak minimum düzeyde yasicaz maaşın 3 te ikisini krediye bağladık çekmeyi düşündüğümüz miktardan da baya yüksek çektik rabbim herkesin yardımcısı olsun umarım düzelir makinam yoksa bir süre elde yıkarım
Bosch u seviyorum ben nedense evlenirken Arçelik alalım diye ısrar etmişlerdi eşimin tarafı bende inatla Bosch istemiştim
günaydın donecim
Etli biber dolması yanında yoğurt yap. Ayy ben yapiyim yarın akşama bugün kabak yaptım.Yine aynı soru..akşama ne yapsam ?sıcakta dışarı çıkasım yok mutfağı bir karıştırayım bakalım
Geçmiş olsun tuba. Nesfit paketin bitmedi mi kız hala?Günaydın kızlar dün gece sahurdn sonra çok fenayım ya antibiyotik içtiğim halde vücudum kırıldı hala ilaçla ayaktayım
Selam hoşgeldin canım. Seni tanıyalım biraz. İsmin ne hangi şehirdesin? 1 evladın varmış Allah bağışlasın. Çalışıyormuşsun. Başka neler yaparsın daha önce hiç diyet yaptın mı kaç kiloydun hamilelikte mi kilo aldın...başka hastalık var mı..merhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
Bir arkadaşımın oğlunun okulundan annesini çağırmışlardı, annesi lohusa o dönem uykusuz bakımsız. Çocuk istememişti arkadaşlarım görecek diye. Daha ilkokul 1.sınıfta çocuk...vallaha ben anneme böyle bir şey yapsam döverdi heraldeKızlar dün oğlumla markete gitmiştik..ordan bir bayan geçti mavi bir elbise giymiş güzeldi zayıftı yakışmıştı yani..oğlum bana"anne sen neden güzel giyinmiyorsun?şişman olduğun içinmi?" diye sordu..
Ben 69 kiloyum boyum 162 ..ama tabi fit değilim sanki daha tontiş gösteriyorum..tabi bu arada şubat başından beri kilo vermeye çalışıyorum yaklaşık 10 kilo verdim ama durdu biraz arada kaçamak misafir falan olaylarından..
Yani bizim çocuklarımız da aslında fit olup güzel giyinmemizi istiyor ..
İnşallah canım bursalıyım çalışıyorum ön muhasebeciyim bütün gün oturuyorum ofiste bu ara işler yoğun değil 10-16 çalışıyorum eşimde benimle kilolu beraber salona yazıldık cuma onada başlıycaz 1 kere diyet yaptım nişanlıyken 108den 100 e indim okadar gene iki rakamı görememiştim ilk hedefim ikili rakamlar sonrası 80 inşallah valla muhabbetsiz gün bitmez bana tek başımayım ofiste umarım burda motive olurum ve hevesim gitmezCanım kredisiz de bir şey sahibi olunmuyor ki bu devirde. Kira ödüyorum diye düşünüp 5 yıl sonra bir bakmışsın ki tapulu evin olmuş. Borç yiğidin kamçısıdır derler. Bugünler de geçer. Allah sağlık versin de.
Etli biber dolması yanında yoğurt yap. Ayy ben yapiyim yarın akşama bugün kabak yaptım.
Geçmiş olsun tuba. Nesfit paketin bitmedi mi kız hala?
Selam hoşgeldin canım. Seni tanıyalım biraz. İsmin ne hangi şehirdesin? 1 evladın varmış Allah bağışlasın. Çalışıyormuşsun. Başka neler yaparsın daha önce hiç diyet yaptın mı kaç kiloydun hamilelikte mi kilo aldın...başka hastalık var mı..
Ben Döne. 90.9 kg ile başladım, 7 haftayı bitirdim artık, 79 kiloyum şu an. Herkes kendine göre diyet yapıyor, burada yazıyoruz akşamları. İçtiğin su ve yaptığun sporu da yazıyorsun. Özel bir su yok grupça içtiğimiz, normal su içiyoruz. Ama ödem attırıcı su yapıp içen oluyor.
Muhabbet sohbet filan derken bakmışsın kilolar gitmiiiş günler geçmiiiş yaz gelmiş...
Sana da başarılar diliyorum.
İstersen profiline başlangıç ve hedef kilonu yaz motivasyon olsun canım.
Bir arkadaşımın oğlunun okulundan annesini çağırmışlardı, annesi lohusa o dönem uykusuz bakımsız. Çocuk istememişti arkadaşlarım görecek diye. Daha ilkokul 1.sınıfta çocuk...vallaha ben anneme böyle bir şey yapsam döverdi heralde
Çocuklar her şeyden erkenden anlıyorlar artık.
Üzülme ama o da öğrenecek dış görünüşün geçici olduğunu birgün.
Bizde eşimle diyet yapıyoruz ama sporda sknti var benimde ben 2li rakamları gördüm ama gene çıktım 100lere inşallah biticekİnşallah canım bursalıyım çalışıyorum ön muhasebeciyim bütün gün oturuyorum ofiste bu ara işler yoğun değil 10-16 çalışıyorum eşimde benimle kilolu beraber salona yazıldık cuma onada başlıycaz 1 kere diyet yaptım nişanlıyken 108den 100 e indim okadar gene iki rakamı görememiştim ilk hedefim ikili rakamlar sonrası 80 inşallah valla muhabbetsiz gün bitmez bana tek başımayım ofiste umarım burda motive olurum ve hevesim gitmez
Spormu yapamıyosunuz benim eşim 125 kılooldu ben hamileyken ve hala aynıBizde eşimle diyet yapıyoruz ama sporda sknti var benimde ben 2li rakamları gördüm ama gene çıktım 100lere inşallah biticek
Evet spor yapamiyoxz eşim geçen cuma 102 kiloydu dün tartildi 100 kilo 2 kilo vermisSpormu yapamıyosunuz benim eşim 125 kılooldu ben hamileyken ve hala aynı
Hersey etkileyebilir taşınma stresi vs. Bide sahur faslı girdi araya bende senin deyiminle zombi gibiyimGünaydın kızlar bu aralar uykumu alamıyorum nedense sanırım psikolojik ve stres etkili dün akşam sahura kadar uyuyamadım oysaki çok uykum vardi
Ayy bozulmasın lütfen. Borçlanmadan hicbirsey olmuyor kuzum bir bakmışsın bitmiş ödenmiş insan her şarta uyum sağlıyor dikkatli olunca buda gelir geçer.valla elifim su 5 sene bizi çok zorlayacak minimum düzeyde yasicaz maaşın 3 te ikisini krediye bağladık çekmeyi düşündüğümüz miktardan da baya yüksek çektik rabbim herkesin yardımcısı olsun umarım düzelir makinam yoksa bir süre elde yıkarım
Bosch u seviyorum ben nedense evlenirken Arçelik alalım diye ısrar etmişlerdi eşimin tarafı bende inatla Bosch istemiştim
günaydın donecim
pofff ben hala birsey yapmadım kepekli makarna düşünüyorum birazda sulu köfte var.Yine aynı soru..akşama ne yapsam ?sıcakta dışarı çıkasım yok mutfağı bir karıştırayım bakalım
ahh geçmiş olsun dikkat et canım.Günaydın kızlar dün gece sahurdn sonra çok fenayım ya antibiyotik içtiğim halde vücudum kırıldı hala ilaçla ayaktayım
oo süper senin zayıflamani görmek çok zevkli olacak. Hoş geldin tatlım.merhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
ondan bendede var Anne saçlarını aç makyaj yap diyor hep. Hatta oku dr ol bile diyor :)))Kızlar dün oğlumla markete gitmiştik..ordan bir bayan geçti mavi bir elbise giymiş güzeldi zayıftı yakışmıştı yani..oğlum bana"anne sen neden güzel giyinmiyorsun?şişman olduğun içinmi?" diye sordu..
Ben 69 kiloyum boyum 162 ..ama tabi fit değilim sanki daha tontiş gösteriyorum..tabi bu arada şubat başından beri kilo vermeye çalışıyorum yaklaşık 10 kilo verdim ama durdu biraz arada kaçamak misafir falan olaylarından..
Yani bizim çocuklarımız da aslında fit olup güzel giyinmemizi istiyor ..
olur olur verilir 110 kiloda neymiş sen iste yeterki bebeğini de Allah bağışlasın. Bende bursa liyim bu aradaİnşallah canım bursalıyım çalışıyorum ön muhasebeciyim bütün gün oturuyorum ofiste bu ara işler yoğun değil 10-16 çalışıyorum eşimde benimle kilolu beraber salona yazıldık cuma onada başlıycaz 1 kere diyet yaptım nişanlıyken 108den 100 e indim okadar gene iki rakamı görememiştim ilk hedefim ikili rakamlar sonrası 80 inşallah valla muhabbetsiz gün bitmez bana tek başımayım ofiste umarım burda motive olurum ve hevesim gitmez
Valla kızlar şunu anladım ki sıkılaşmak için spor şart..kilo veriyorsun da sporla inceldiğin daha çok belli oluyor..o yüzden ne fırsat bulursan yap canım..Leslie bacak kol hareketleri falan..ben bir plan yapacağım bakalım..hareketleri seçip 10*3 şeklinde başlamak iyi bence ..zamanla arttırırızOnada aklımda evde leslie yapmak var cuma günü oruçlu olcam bakalım inşallah baslarim yatılı misafirde gelecek ofof köye eve derken kendime zaman kalmioki
Valla kızlar şunu anladım ki sıkılaşmak için spor şart..kilo veriyorsun da sporla inceldiğin daha çok belli oluyor..o yüzden ne fırsat bulursan yap canım..Leslie bacak kol hareketleri falan..ben bir plan yapacağım bakalım..hareketleri seçip 10*3 şeklinde başlamak iyi bence ..zamanla arttırırız
Haklısın canım ama bir yerden başlamak lazım ki bende başaramadımAh kızlar anlatsam roman olur :) çok detaya girmiyim ama spor olayını ayarlicam inşallah çok istiyorum spor yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?