- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.901
Hadi bakalım inşallah yarın eksi görürsün canım..Evet kızlar iftar yapıldı işte menüm
Bugün gayet hafif geçti
Öğle :13:00
Nesfit
Ara öğün30
1kase yogurt
1dilim tambugday ekmeği
İftar
1kase mercimek çorbası
Yarım yemek tabağı (5yk) taze fasulye
1 adet biber dolma
Ekmek yok
Gün içinde Yeşilçay içmedim ama icicem birazdan ve sahur zamanı
Su:10 bardak
Spor yok
Yarın tartı mı varHadi bakalım inşallah yarın eksi görürsün canım..
Yok canım ben dedim..ben her sabah dayanamayıp tartılırım da ondan ..sen bilirsin tabiYarın tartı mı varama bu iltihap mafetti beni ya ;/
Yok canım ben dedim..ben her sabah dayanamayıp tartılırım da ondan ..sen bilirsin tabi
Havuç kalorili mi bilmiyorum ama ben pek severim yoğurtla..kabağı da öyle yaptım onu yarın yiyeceğim..sağol canım inşallah bu hafta iyi sonuç alırızben ürkerim ya :) haftadan haftaya fark görmek daha iyi eder beni :) canım menun harika :)
Sıkılaşmak için spor şart kesinlikle katılıyorum sanırım herkes katılıyordur. Aynı kiloda iki insan varsa spor yapan en az 1 beden ince görünüyor. Brm yürüyüş hariç spor yapamadım hiç. Lesliyi filan bilmiyorum ya bir araştırıyım ama çocukla çok zor.Valla kızlar şunu anladım ki sıkılaşmak için spor şart..kilo veriyorsun da sporla inceldiğin daha çok belli oluyor..o yüzden ne fırsat bulursan yap canım..Leslie bacak kol hareketleri falan..ben bir plan yapacağım bakalım..hareketleri seçip 10*3 şeklinde başlamak iyi bence ..zamanla arttırırız
Menün çok güzel bence patır kütür 90 lara ineceksin haftaya cuma bak görEvet kızlar iftar yapıldı işte menüm
Bugün gayet hafif geçti
Nesfit
Ara öğü
16:30
1kase yogurt
1dilim tambugday ekmeği
İftar
1kase mercimek çorbası
1 adet biber dolma
Ekmek yok
Spor yok
Yarın tartı yok canım pazartesi cuma varYarın tartı mı varama bu iltihap mafetti beni ya ;/
Ben de her sabah tartılıyorum takıntılıyım maalesefYok canım ben dedim..ben her sabah dayanamayıp tartılırım da ondan ..sen bilirsin tabi
Havuç çok karbonhidratlı şekerli. Vitaminli tabi ama çok abartmamak lazım.Havuç kalorili mi bilmiyorum ama ben pek severim yoğurtla..kabağı da öyle yaptım onu yarın yiyeceğim..sağol canım inşallah bu hafta iyi sonuç alırız
Bende en çok kızım için istiyorum zayıflamayiKızlar dün oğlumla markete gitmiştik..ordan bir bayan geçti mavi bir elbise giymiş güzeldi zayıftı yakışmıştı yani..oğlum bana"anne sen neden güzel giyinmiyorsun?şişman olduğun içinmi?" diye sordu..
Ben 69 kiloyum boyum 162 ..ama tabi fit değilim sanki daha tontiş gösteriyorum..tabi bu arada şubat başından beri kilo vermeye çalışıyorum yaklaşık 10 kilo verdim ama durdu biraz arada kaçamak misafir falan olaylarından..
Yani bizim çocuklarımız da aslında fit olup güzel giyinmemizi istiyor ..
canım detoks suyu bir çok tarif var salatalık maydanoz limon 3 lusu gib26 kilo waoww tebrik ederimilk sayfayı okudum içmemiz gerekn suyu anlamadım onu nasıl hazırlıycaz tarifini göremedim cumaya kadar izleyebilirim dimi ilk bildirimim ozaman olucak ve bismillah diyicem
Öyle valla canımCanım kredisiz de bir şey sahibi olunmuyor ki bu devirde. Kira ödüyorum diye düşünüp 5 yıl sonra bir bakmışsın ki tapulu evin olmuş. Borç yiğidin kamçısıdır derler. Bugünler de geçer. Allah sağlık versin de.
Etli biber dolması yanında yoğurt yap. Ayy ben yapiyim yarın akşama bugün kabak yaptım.
Geçmiş olsun tuba. Nesfit paketin bitmedi mi kız hala?
Selam hoşgeldin canım. Seni tanıyalım biraz. İsmin ne hangi şehirdesin? 1 evladın varmış Allah bağışlasın. Çalışıyormuşsun. Başka neler yaparsın daha önce hiç diyet yaptın mı kaç kiloydun hamilelikte mi kilo aldın...başka hastalık var mı..
Ben Döne. 90.9 kg ile başladım, 7 haftayı bitirdim artık, 79 kiloyum şu an. Herkes kendine göre diyet yapıyor, burada yazıyoruz akşamları. İçtiğin su ve yaptığun sporu da yazıyorsun. Özel bir su yok grupça içtiğimiz, normal su içiyoruz. Ama ödem attırıcı su yapıp içen oluyor.
Muhabbet sohbet filan derken bakmışsın kilolar gitmiiiş günler geçmiiiş yaz gelmiş...
Sana da başarılar diliyorum.
İstersen profiline başlangıç ve hedef kilonu yaz motivasyon olsun canım.
Bir arkadaşımın oğlunun okulundan annesini çağırmışlardı, annesi lohusa o dönem uykusuz bakımsız. Çocuk istememişti arkadaşlarım görecek diye. Daha ilkokul 1.sınıfta çocuk...vallaha ben anneme böyle bir şey yapsam döverdi heralde
Çocuklar her şeyden erkenden anlıyorlar artık.
Üzülme ama o da öğrenecek dış görünüşün geçici olduğunu birgün.
etkiliyor valla canımHersey etkileyebilir taşınma stresi vs. Bide sahur faslı girdi araya bende senin deyiminle zombi gibiyimuyku düzenli olmayınca da kilo zor gidiyor malesef.
Ayy bozulmasın lütfen. Borçlanmadan hicbirsey olmuyor kuzum bir bakmışsın bitmiş ödenmiş insan her şarta uyum sağlıyor dikkatli olunca buda gelir geçer.
pofff ben hala birsey yapmadım kepekli makarna düşünüyorum birazda sulu köfte var.
ahh geçmiş olsun dikkat et canım.
oo süper senin zayıflamani görmek çok zevkli olacak. Hoş geldin tatlım.
ondan bendede var Anne saçlarını aç makyaj yap diyor hep. Hatta oku dr ol bile diyor :)))
olur olur verilir 110 kiloda neymiş sen iste yeterki bebeğini de Allah bağışlasın. Bende bursa liyim bu arada
saol canım.ooo supersin fulyam bu gidişle listeye döneceksin
saol canım. geçmiş olsun sana da. Rabbim şifa versin.Afiyet olsun iyi gidiyorsun
Ooo yeeee!!!! Funda harikasın
Amin insallah canım. Daha oncede tümör aldirdim ama bunu duyunca irkildim resmen sonra sonra alıştım napalım nefes nereye kadar yazılmış sa oraya kadar Rabbim neylerse güzel eyler.
Guzel menü afiyet olsunEvet kızlar iftar yapıldı işte menüm
Bugün gayet hafif geçti
Nesfit
Ara öğü
16:30
1kase yogurt
1dilim tambugday ekmeği
İftar
1kase mercimek çorbası
1 adet biber dolma
Ekmek yok
Spor yok
Afiyet olsun güzel menü.Bende menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara
1 sade kahve
1 kuru incir
Öğlen
1 köfte
4 kaşık taze fasulye
6 kaşık yoğurt
1 küçük dilim ekmek
Ara
1 yeşil çay
Akşam
Taze fasulye
5 kaşık yoğurtlu havuç
1 dilim ekmek
Acıkırsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2,5 litre
Spor
6000 adım evde hareketler
Afiyet olsun.Selamlar canlar menum sahur: 3 yum beyazi 1sarisi yarim d ekmek bir kase mercimek corbasi domates salatalik
Iftar: yogurtlu bugday corbasi 3kasik kiymali yumurta 3kasik nohut salata yarim d ekmek
Su 3 yapcam insallah. Sporu gece yapcam
Afiyet olsun 1 kase kiraz çok olmus galiba.sahur 03.30
pastırmalı yumurta
2 kabak mücver
domates salatalık
13 çiğ badem
iftar 20.40
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk tavuklu siyez bulguru pilavı
3 yk etli taze fasulye
semiz otu salatası
ara 22.00
1 kayısı
1 kase kiraz
1,5 lt den fazla su
öğlen 30 akşamüzeri 20 dk yürüyüş
Hoş geldiniz yavrucuğunuzu güle güle sağlıkla büyütünmerhabalar hatunlar aranıza yeni katıldım cumaya kadar sizi izlemeyi planlıyorumve sonrasında aktif bi şekilde aranızda olmak isterim tam tamına 110 kiloyum
Hadi bakalımGünaydın kızlar bugün iftara misafirim var işler beni bekler ekspertiz raporu gelmiş bugün hayırlısı ile tapuyu alicaz üstümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?