Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar dişçiden geldim bende kanal tedavisi tamamlandı
Bı kaç dış daha var ama sonra
Bugünde kardeşime gidicem yarın öğleden sonra burdayım
Bakalm bekar evi ne bulcamki burdan bı tek dolma var marketten bisiler alırım
Bol bol eksilerle bitsin bu hafta inşallah
Of tartilmiyorum cumaya kadar :)

Geçmiş olsun bende çok uğraşıyorum dişlerle..bende tartılmadım sabredip cumayı beklemeye karar verdim..çocukları okula bırakıp yürüyerek geldim ..2000 adım kadar yürümüşüm iyi oldu

Geçmiş olsun bende çok uğraşıyorum dişlerle..bende tartılmadım sabredip cumayı beklemeye karar verdim..çocukları okula bırakıp yürüyerek geldim ..2000 adım kadar yürümüşüm iyi oldu
Ne güzel olmuş canım bende çok çektim ya ;/ Allah beterinden korusun canım. :)

Günaydın kızlar
Geniz akıntısı baş ağrısı ve regli 3 ü bir aradayım bugün
Misafir üstüne misafir ramazan olunca iftara gelenler oluyor. Değişik yemek tarifleriniz varsa değerlendireyim artık aklıma gelmiyor

Geniz akıntısı beni mafetti zaten CNm doktora git antibiyotik olmadan geçmiyor :/
İslim kebabı yapsana bana hep pratik hem görsel olarak çok güzel geliyor
Yaninada tatlı şekerpare süper olur

Valla ne kadar yapsanda fazla yenmiyor aslında..İslim kebabı güzel olur..tavuk sote ,fırında köfte patates .fazla yorma kendini..tatlı hazır baklava dondurmayla verebilirsin..artık ben öyle yapıyordum çok uğraşınca yüzüm düşük oluyor ..o zaman yorgun olduğun belli oluyor konuşacak halim olmuyordu..kolay gelsin canım

gelen misafirlerin hergün aynı değil ya hangisi en kolayına geliyorsa onu yap arkadaşım tuttur bi menü kendine annem hep öyle yapardı

Tatlı yanında dondurma iyi fikir kolay olur hem
Dün o kadar yemek yaptım eşim sadece çorba içti vallaha haklısınız ama misafir olunca tabi

Günaydın kızlar bugün iftara misafirim var işler beni bekler ekspertiz raporu gelmiş bugün hayırlısı ile tapuyu alicaz üstümüze
Hadi hayırlısı. Kolay gelsin babysi

diş işinden nefret ediyorum. Neyse kanal tedavisi bittiyse gerisi kolay çabucak bitsin inşallah.

oo çok iyi

off geçmiş olsun kolay gelsin. Kabak sandal olabilir tavuklu basamel soslu kaşarlı. Ben ramazanda misafirlere çorba 1 çeşit yemek genellikle fırında pilav ve ortaya salata ve yoğurtlu bir salata yaparım. Gerçekten yenmiyor emeğine yorgunluğuna yazık oluyor.
Tatlı ve böreği de çayla veriyorum.

eliya inşallah canım biraz sızlıyor bastırınca ama okadsr olur herhalde ay sorma çok kötü. Dış işleri ya
Daha bisi yemedim ya camasir yıkiim as derken unuttum )

bugünkü menunu yazayim
Mercimek çorbası
Şehriyeli pilav
Fırında sebzeli köfte
Zeytin yağlı Bezelye
Zeytinyağlı barbunya
Semizotu salatası
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
Mısırlı karışık salata
Magnolia tatlısı
İçecek olarakta limonata yapicamçok mu olmuş ne

Oh Allah bereket versin CNm misafirmi var

Selam kızlar..bugün evdeydim şu evin işleri hiç bitmiyor..yemek hazırladım salata yaptım ..tatlı yapayım dedim eşim istemedi..o da az kilo aldı ama dikkat ediyor..erkekler şanslı bizden hızlı veriyorlar..sizler ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…